wodzu2 23.03.2007 10:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2007 strona przeniesiona!link na prv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiaf1 23.03.2007 10:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2007 Co do wykuszu to koszt okien jest większy, a balkonu nie chcemy mieć ze wzgledu na ubytek ciepła. Z tego co czytałam na forum mało kto korzysta z balkonu mając taras. Więc robić wykusz bez balkonu będzie śmiesznie Budujemy sie pod Warszawą - okolice Nadarzyna więc koszty będą pewnie wyższe niz u was Czekamy na kolejne "Opowieści o Adze" i życzymy powodzenia!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariuszdro 13.04.2007 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2007 Tobie to dobrze, wyprzedzasz mnie o krok, albo dwa ja dzisiaj wykopałem pod fundamenty i doprowadziłem wodę i kanalizę pozdrawiam mariusz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts