Zopafisa 19.09.2006 12:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2006 Zamiast płyt KG będziemy robić sufity podwieszane z boazerii świerkowej. Chciałabym żeby były one (sufity) białe, ale żeby na drewnie było widać rysunek słoji. Czym to najlepiej pomalować ???????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zopafisa 20.09.2006 06:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2006 podciągam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gaga2 20.09.2006 07:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2006 ja mam sufit w kuchni z desek modrzewiowych, pomalowanych białą farbą do drewna produkcji Tikkurila. Sufit nie jest biały, wyszedł taki pobielany, widać rysunek drewna; efekt wspaniały.Jeśli jesteś zainteresowana, to poszukam dokładnej informacji o użytej farbie.pozdrawiam,gaga2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
brachol 20.09.2006 07:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2006 ja mam sufit w kuchni z desek modrzewiowych, pomalowanych białą farbą do drewna produkcji Tikkurila. Sufit nie jest biały, wyszedł taki pobielany, widać rysunek drewna; efekt wspaniały. Jeśli jesteś zainteresowana, to poszukam dokładnej informacji o użytej farbie. pozdrawiam, gaga2 a mozna jakies zdjecia jak to wyglada? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gaga2 20.09.2006 08:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2006 w archiwum mam tylko zdjęcie z małym fragmentem sufitu. Może uda mi się dzisiaj zrobić jakąś fotkę, gdzie będzie więcej widać.http://img241.imageshack.us/img241/7347/1005241yx6.jpgpozdrawiam,gaga2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zopafisa 20.09.2006 08:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2006 Bardzo proszę o informacje o rodzaju farby, i jak się do to o zdjęcie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
toomas 20.09.2006 11:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2006 Podobno b.dobre farby do drewna robi Levis http://www.levis-farby.pl/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gaga2 03.10.2006 12:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2006 wreszcie mam to zdjęcie:http://img166.imageshack.us/img166/5306/sufitwkuchnina8.jpg co do farby, niestety okazało się że nie mam faktury i nie pamiętam dokładnych namiarów. Ale z pewnością była to bejca Tikkurili do drewna wewnątrz - transparentna. Farbę (rodzaj) dobrał mi sprzedawca w sklepie, a ja dobrałam kolor z próbnika.Pozdrawiam,gaga2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Redakcja 15.07.2015 06:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2015 Zapraszamy do obejrzenia filmu poradnikowego na temat lakierobejcy - jakie 5 cech powinna mieć? Zobacz inne filmy poradnikowe murator.tv - Telewizji Budowlanej Muratora Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts