mars2601 19.09.2006 12:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2006 czy ktoś ma doświadczenia w użytkowaniu zintegrowanego systemu ogrzewania - mam na myśli solar - turbokominek oraz tradycyjny piec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AldonkaS 19.09.2006 12:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2006 widzę, że ktoś nie wie co zrobić z kasą :). Fajny bajer. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tuzin 21.09.2006 16:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2006 Witam. Jeżeli ma Pan na to fundusze to jak najbardziej polecam. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Faraon1 21.09.2006 17:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2006 czy ktoś ma doświadczenia w użytkowaniu zintegrowanego systemu ogrzewania - mam na myśli solar - turbokominek oraz tradycyjny piec Kup muratora w przyszłym miesiącu będzie opisana moja kotłownia tylko zamiast pieca tradycyjnego mam gazowy. Fajny tekst i schemat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Faraon1 21.09.2006 17:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2006 czy ktoś ma doświadczenia w użytkowaniu zintegrowanego systemu ogrzewania - mam na myśli solar - turbokominek oraz tradycyjny piec Kup muratora w przyszłym miesiącu będzie opisana moja kotłownia tylko zamiast pieca tradycyjnego mam gazowy. Fajny tekst i schemat A zapomniałem wbrew opinią nie jest to duży koszt myślę że warto zainwestować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariobros35 21.09.2006 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2006 jak najbardziej słuszna decyzja właśnie wykonuję podobny system oparty na solarach hewalexa kominku byrski,zbiorniku buforowym kombinowanym z zbiornikiem na wodę urzydkową i piecu gazowym C&M Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Waldemar Kiejziewicz 21.09.2006 22:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2006 Mariobros35 skusiłem się na kominek Byrskiego między innymi dzięki twojej reklamie. Czy było to dobre posunięcie to się okaże. Szukam natomiast niedrogiego bufora do tego kominka - w granicach 750 litrów, bez żadnych wężownic. Ma być prosty i tani. Te sprzedawane przez niektóre firmy to mają ceny jakby z księżyca. Może wiesz gdzie coś takiego kupię? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
19501719500414 22.09.2006 14:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2006 Mariobros35 skusiłem się na kominek Byrskiego między innymi dzięki twojej reklamie. Czy było to dobre posunięcie to się okaże. Szukam natomiast niedrogiego bufora do tego kominka - w granicach 750 litrów, bez żadnych wężownic. Ma być prosty i tani. Te sprzedawane przez niektóre firmy to mają ceny jakby z księżyca. Może wiesz gdzie coś takiego kupię? a może trochę dokładniej, ile króćców? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Waldemar Kiejziewicz 22.09.2006 18:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2006 a może trochę dokładniej, ile króćców? Chyba nie za bardzo rozumiem..... (nie jestem hydraulikiem). Według mnie to dwa - zasilanie i powrót....? Czy dobrze myślę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariobros35 24.09.2006 13:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2006 a może trochę dokładniej, ile króćców? Chyba nie za bardzo rozumiem..... (nie jestem hydraulikiem). Według mnie to dwa - zasilanie i powrót....? Czy dobrze myślę? Witam w ofercie elektrometu znajdziesz zbiornik buforowy 800 l za 3600 zł brutto a z otuliną 3800 zł brutto co do krócców to posiada on 4 krócce + 2 na czujki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts