Zielona 07.04.2003 09:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2003 Czy ktoś miał kontakt z wkładami SUPRA. Mam dość ciekawą ofertę. Interesuje mnie konkretnie wkład TEMPORIS D, który do końca kwietnia mogę kupić za 3700 zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Jancuk 29.08.2003 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2003 Kontakt miałem i wystarczy , polecam inne te mżna podarować wprezencie najgorszemu wrogowi. Francuski wynalazek za sporą kasiorke a efekt tragiczny. supr nie ma jednego importera i z reklamacja to do niewiadomo . Kupiłem "okazyjnie" promocja była..firma krzak gwarancji brak..ale sie wkpałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Peteros 29.08.2003 22:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2003 Nie wiem, jaki wkład wyklina autor poprzedniego maila. TEMPORISa D nie znam - ma za to model 36b i wcale nie narzekam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts