al1 13.04.2006 12:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2006 Witam wszystkich forumowiczów. Zamierzamy w tym roku rozpocząć budowę domu Wachlarz z pracowni Atrium, projekt jest dosyć ciekawy i nieco odważny dlategomam pytanko, czy może ktoś już budował, lub buduje ten domek i może podzielic sie doświadczeniami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
al1 14.04.2006 07:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2006 Nikt nie buduje Wachlarza szkoda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beata_stce 17.04.2006 18:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2006 Wklej link tego domku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
al1 18.04.2006 06:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2006 oto link http://www.studioatrium.pl/projekt-domu-GL-159,177,61,opis.html co o nim sądzicie, ja osobiście boję się trochę tych schodów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beata_stce 18.04.2006 14:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2006 mnie to tez by przeszkadzalo.Latanie po kreconych schodach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Slav 22.04.2006 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2006 No wlasnie nam tez wpadl w oko ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dominia 22.04.2006 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2006 Całkiem sympatyczny, myślę też że wygodny. Ma wszystko co trzeba, komunikacja też fajnie rozwiązana przez te okrągłości. Chętnie pooglądam zdjęcia z budowy - jak już zdecydujecie Powodzenia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marcinpszczyna 10.05.2006 09:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2006 Ja buduję domek GL 159 WACHLARZ ze Studio Atrium. Aktualnie stan surowy zamknięty. Mnie właśnie przekonała ta pusta przestrzeń, kręcone schody i rozkład pomieszczeń. Nie podobały mi się natomiast lukarny z tyłu budynku i zrezygnowałem z nich wstawiając w to miejsce okna dachowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
al1 11.05.2006 10:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2006 Cieszę się Marcinie, jak mniemam z Pszczyny, że budujesz ten domek i to w dodatku tak blisko nas - mieszkamy koło Bielska. Mam pytanko, czy jest może możliwość spotkać się, żeby pooglądać Twój dom? My już raczej na 100% jesteśmy do niego przekonani, tyle tylko, że zawsze lepiej wcześniej zobaczyć "na żywo". Jeśli nie będziesz miał nic przeciw to prosze daj znać na mojego maila to się już prywatnie dogadamy. Pozdrawiam i miłego budowania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marcinpszczyna 11.05.2006 15:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2006 Nie wiem czy prywatna wiadomość została wysłana.Nie bardzo wiem jak obsługiwać prywatne wiadomości. PS. Maila też nie umiałem znaleść. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
demolka 05.07.2006 14:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2006 Witam, Właśnie wpłaciłem wadium na działkę i jestem zdecydowany budować wg projektu GL 159 Wachlarz (na 99,99 % ). Bardzo interesuje mnie jak wam idzie budowa, jakie zmiany wprowadziliście, so sądzicie o kosztach budowy tego domu, czy pokoje u góry nie są za małe przez dosyć sporą powierzchnię komunikacji ? pozdrawiam, Demolka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sushi 13.07.2006 17:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2006 moze ktos wybudowal ten domek w okolicach Podkarpacia? Bylbym dozgonnie wdzieczny jesli byla by taka osoba i moglbym sie z nia skontaktowac pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ewamaria 19.09.2006 15:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2006 http://www.studioatrium.pl/projekt-domu-GL-159,177,61,opis.html Co sądzicie o tym projekcie. Jestem ciekawa czy ktoś zaczął budowe lub ma zamiar. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ewamaria 20.09.2006 09:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2006 moze ktos wybudowal ten domek w kujawsko-pomorskim ? Bardzo prosze o kontakt oraz zdjęcia.Pozdrawiam http://www.studioatrium.pl/projekt-domu-GL-159,177,61,opis.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marcinpszczyna 02.11.2006 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2006 WACHLARZ http://images4.fotosik.pl/154/d0e496d7aefda7f0m.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
chilman 08.08.2008 22:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2008 Witam wszystkich forumowiczów.Jesteśmy w trakcie budowy naszego wymarzonego domku. Projekt GL 159 Wachlarz.Dom jest już w stanie surowym zamkniętym.Chcielibyśmy prosić o rady i przestrogi wszystkich, którzy mieli przyjemność budować lub są właśnie w trakcie budowy takiego wymarzonego domku:))Będziemy wdzięcznie za każda wskazówkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
froshka 02.02.2009 16:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2009 Witam, Właśnie wpłaciłem wadium na działkę i jestem zdecydowany budować wg projektu GL 159 Wachlarz (na 99,99 % ). Bardzo interesuje mnie jak wam idzie budowa, jakie zmiany wprowadziliście, so sądzicie o kosztach budowy tego domu, czy pokoje u góry nie są za małe przez dosyć sporą powierzchnię komunikacji ? pozdrawiam, Demolka Witam, jestem szczesliwa posiadaczką Wachlarza chociaz domek nie jest jeszcze skonczony na "tip top" to od ponad roku w nim mieszkamy. Zmiany jakie zostały dokonane to: 1. garaz na 2 auta a nad nim pokoj (przepiekny duzy- ponad 40m2) 2. wstawilismy 4 okna w dachu nad jadalnia - niesamowity efekt świetlny! 3. powiekszylismy (a wlasciwie robotnicy dokonali samowolki na nasza korzysc ) garderobę - zamiast malego daszka nad wejsciem mamy pokoik z oknem. 4. na gorze zrezygnowalismy z pokoju przylegajacego do nowopowstalego (tego nad garazem) przez co mamy powiekszona otwarta przestarzen 5. w otwartm pokoju na gorze zrobilismy schody na "stryszek", który w przyszłosci ma być moim królestwem Dom jest przepiekny! Dla tych , którzy lubia otwartą przestrzen i oryginalnosc to jest doskonały projekt. A pokoje nie sa za male, niejeden szczesliwy posiadacz wlasnego "m" w bloku chcialby miec takie pokoiki co do schodów to sa wyjatkowo wygodne, zarówno do codziennego uzytkowania jak i przenoszenia wiekszych mebli dla zainteresowanych moge podeslac fotki pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cynamon79 20.10.2009 19:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2009 Witam wszytskich, mam pytanie czy ktoś buduje według projektu wachlarz gl 159 projekt pracowni atrium, a może ktoś już zbudował taki dom. Chodzi mi przede wszytkim o wasze opinie na temat tego projektu, mile widziane zdjęcia. Dziękuje. Pozdrawiam Paweł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mariusz90445 25.11.2018 17:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2018 Bardzo proszę o kontakt telefoniczny 501 522 405. Chciałbym porozmawiać o projekcie Wachlarz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mariusz90445 25.11.2018 17:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2018 Witam, jestem szczesliwa posiadaczką Wachlarza chociaz domek nie jest jeszcze skonczony na "tip top" to od ponad roku w nim mieszkamy. Zmiany jakie zostały dokonane to: 1. garaz na 2 auta a nad nim pokoj (przepiekny duzy- ponad 40m2) 2. wstawilismy 4 okna w dachu nad jadalnia - niesamowity efekt świetlny! 3. powiekszylismy (a wlasciwie robotnicy dokonali samowolki na nasza korzysc ) garderobę - zamiast malego daszka nad wejsciem mamy pokoik z oknem. 4. na gorze zrezygnowalismy z pokoju przylegajacego do nowopowstalego (tego nad garazem) przez co mamy powiekszona otwarta przestarzen 5. w otwartm pokoju na gorze zrobilismy schody na "stryszek", który w przyszłosci ma być moim królestwem Dom jest przepiekny! Dla tych , którzy lubia otwartą przestrzen i oryginalnosc to jest doskonały projekt. A pokoje nie sa za male, niejeden szczesliwy posiadacz wlasnego "m" w bloku chcialby miec takie pokoiki co do schodów to sa wyjatkowo wygodne, zarówno do codziennego uzytkowania jak i przenoszenia wiekszych mebli dla zainteresowanych moge podeslac fotki pozdrawiam Bardzo proszę o kontakt telefoniczny 501 522 405. Chciałbym porozmawiać o projekcie Wachlarz. Z góry dziękuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts