Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

projekt FREYA pracownia MTM STYL (Domy w stylu)

Recommended Posts

Jest to duży dom dostosowany do indywidualnego stylu życia, niemniej jednak ciekawy (o ile na niego Cię stać). Tego typu nowoczesna architektura nie lubi kompromisów, trzeba pamiętać o bardzo dobrej jakości wszystkich materiałów, konieczne jest więc także przemyślenie już w pierwszej fazie przymierzania się do projektu podstawowych elementów wyposażenia i próba wyobrażenia ich w realiach swojego własnego życia (nigdy innych)

• 4 months później...
  • 3 weeks później...

Ładny w stylu który lubię. Tylko fakt- wymaga dobrych gatunkowo materiałów a to kosztowne. Podoba mi się rozwiązanie - góra dla rodziny (ewentualnie dorastających pociech) dół dla wszystkich. Brakuje mi tylko powierzchni typowo gospodarczej a tej jak wiadomo nigdy za dużo. Super sprawa taras na górze (o ile działka nie jest duża i w mieście).

Ciekawa jestem tej reazlizacji.!

pzdr:)

• 2 years później...

witam,

niestety nie udalo mi sie postawic freyi , ale dzieki temu ze nie pasowala do mojej dzialki zmusilem sie do udania sie do architekta i wspolnymi silami stworzylismy cos nowego w pewnym sensie wyszlismy od bazowego projektu Freya ale koniec okazal sie zupelnie inny. Dziś moge powiedziec ze projekt zakupiony gdzies nigdy nie bedzie nam do konca pasowal dlatego trzeba usiasc z architektem i stworzyc cos co w 100% pasuje do dzialki a przede wszystkim nam pasuje.

W nastepnej wiadomosci dolacze zdjecia i mam nadzieje ze i Wam sie spodoba