wielka 19.09.2006 16:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2006 Zastanawiam sie nad realizacją tego projektu , co o nim myslicie? http://www.mtmstyl.com.pl/projekty/jednorodzinne_dwukondygnacyjne/freya/default.asp?id=480 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hoki 19.09.2006 16:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2006 Jest to duży dom dostosowany do indywidualnego stylu życia, niemniej jednak ciekawy (o ile na niego Cię stać). Tego typu nowoczesna architektura nie lubi kompromisów, trzeba pamiętać o bardzo dobrej jakości wszystkich materiałów, konieczne jest więc także przemyślenie już w pierwszej fazie przymierzania się do projektu podstawowych elementów wyposażenia i próba wyobrażenia ich w realiach swojego własnego życia (nigdy innych) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wielka 19.09.2006 17:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2006 Z góry dziekuje za wszelkie porady i opinie, w szczególności wynikające z własnego doświadczenia budowy takiego domu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madziai 14.02.2007 18:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2007 ładniutki, ma styl. Ale będzie koooooosztował kupe kasy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 02.03.2007 11:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2007 Ładny w stylu który lubię. Tylko fakt- wymaga dobrych gatunkowo materiałów a to kosztowne. Podoba mi się rozwiązanie - góra dla rodziny (ewentualnie dorastających pociech) dół dla wszystkich. Brakuje mi tylko powierzchni typowo gospodarczej a tej jak wiadomo nigdy za dużo. Super sprawa taras na górze (o ile działka nie jest duża i w mieście). Ciekawa jestem tej reazlizacji.!pzdr:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniasmyk 17.03.2009 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2009 Ja chciałam wybudować właśnie ten dom, ale zdecydowałam się na projekt indywidualny. Napisz co postanowiłaś wielka. Wybudowałaś go czy nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wielka 21.03.2009 22:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2009 witam,niestety nie udalo mi sie postawic freyi , ale dzieki temu ze nie pasowala do mojej dzialki zmusilem sie do udania sie do architekta i wspolnymi silami stworzylismy cos nowego w pewnym sensie wyszlismy od bazowego projektu Freya ale koniec okazal sie zupelnie inny. Dziś moge powiedziec ze projekt zakupiony gdzies nigdy nie bedzie nam do konca pasowal dlatego trzeba usiasc z architektem i stworzyc cos co w 100% pasuje do dzialki a przede wszystkim nam pasuje.W nastepnej wiadomosci dolacze zdjecia i mam nadzieje ze i Wam sie spodoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniasmyk 28.03.2009 10:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2009 Wielka czekamy na zdjęcia z niecierpliwością Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts