yemiołka 11.03.2002 16:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2002 hihi, a ja weszłam może ono jest moje prywatne, a ja głupia nic nie wiedziałam!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnicha 11.03.2002 16:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2002 Frankai - ja też nie mogę wejść i jestem oburzonajak coś się nie zmieni to obrażę się na redakcjęAgnicha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 11.03.2002 16:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2002 No i się porobiło. Tak chciałam poblokować anonimowych, że mnie przyblokowało. I dostałam po łapach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 11.03.2002 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2002 Mnie też nie chce wpuścić pomimo że nie jestem gadułą. Wyskakuje najpierw że muszę być na cookies a potem że to prywatne i niedostępne. Co jest - tylko dla orłów? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 11.03.2002 21:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2002 Yemiołka, może pochwal się jak się tam dostałaś? I zdradź pozostałych wyróżnionych bo chyba nie tylko Ty tam jesteś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Frankai 12.03.2002 06:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2002 Spokojnie - to po prostu Archiwum. Ale Wam namieszałem. Ci co odwiedzali Forum w styczniu wiedzą, że był taki For. Potem zniknął, bo takie było założenie - "aż nie opadną igły". Dodam, że jeszcze przedwczoraj można było zobaczyć te wiadomości poprzez Szukaj, bo była tam nazwa tego For'a. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yemiołka 12.03.2002 07:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2002 On 2002-03-11 22:36, Mario wrote: Yemiołka, może pochwal się jak się tam dostałaś? I zdradź pozostałych wyróżnionych bo chyba nie tylko Ty tam jesteś? ale ja jestem niewinna!! powiedziałam tylko "Forze, otwórz się!", no i wlazłam nie wiem kto tu jest jeszcze oprócz mnie, WIDZĘ CIEMNOŚĆ....... ............. ....................... ........ aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! .......... bang! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Frankai 12.03.2002 11:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2002 Obecnie na indeksie zawsze pozostaję wylogowany, a jak wchodzę w jakiegoś for'a, to jest OK. Ciekawe czemu tylko tam pokazuje mi, że mam się zalogować? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Frankai 12.03.2002 11:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2002 Na spotkaniu było podane, że max liczba uczestników on-line była 36 i rzekomo byłu to 36 osób, a nie otwartych okien. Zrobiłem przed chwilą test. Było 27 osób on-line i otwarłem 19 dodatkowych okien. Liczba uczestników powoli rosła do 37. Nie czekałem zybt długo, więc może rozła by dalej. Zacząłem je zamykać i liczba uczestników spadła do 21. Chyba więc jest to liczba otwartych okien. Zrobię jeszcze podobny test którejś nocy, bo wtedy fluktuacja mniejsza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kodi_gdynia 14.03.2002 07:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2002 Mam pewną propozycję, mianowicie taką, aby kasować pewne wiadomości /chodzi mi o tematy/, bo one w pewnym sensie mylą i zaśmiecaja forum. Nie wiem jaką przyjąć zasadę - czy po 30 dniach przerzucać do np. archiwum /tylko do odczytu/, czy ta osoba która zaproponowała temat mogła by to zrobić bądź po podaniu hasła poprosiła by o to moderatora. Idea jest taka, aby to uporządkować - sami zobaczcie, ile wątków jest bez tematu, kilka jest o tej samej treści, itp. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Frankai 14.03.2002 08:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2002 Test zrobiłem wcześnie rano, jak była 1-3 osoby i po otwarciu przeze mnie 32 okien, liczba osób on-line rosła i rosła aż do 19 Potem zamknąłem 31 i spadła szybko do 3. Coś dziwna ta arytmetyka: x+32=19 gdy x>=0. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alanta 14.03.2002 09:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2002 Bo Ty jesteś tak szybki, że nawet Arytmetyka za Tobą nie nadąża Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnicha 14.03.2002 09:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2002 ojej co prawda to prawda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zachar 21.03.2002 08:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2002 Mam taką propozycję -przydałaby się linijka ze ścieżką dostępu taka jak jest na górze strony np:" Murator Forum Index >> "KLUB BUDUJĄCYCH" >> uwagi o technicznym działaniu forum " ale też na dole strony. Co prawda to tylko drobne usprawnienie, ale nie musiałbym skakać z powrotem do góry żeby się cofnąć. Chyba, że jest na to jakiś inny sposób? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alanta 21.03.2002 11:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2002 Redkcjo, teraz to już BARDZO proszę o możliwość usuwania wiadomości z własnego priva !!!Nie życzę sobie, żeby jakieś łobuzy i złodzieje czytali moje stare wiadomości, tajemnica korespondencji to ŚWIĘTOŚĆ !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pitbull 21.03.2002 11:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2002 Popieram Cie Alanto, zglaszam toz samo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fux 21.03.2002 14:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2002 Myślę, ze po ostatnich wydarzeniach z udziałem anonimów forum schodzi na skunksy, a może nawet na psy. Chyba przeniosę sie do forum romanum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 21.03.2002 15:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2002 Dlaczego nie możecie usuwać wiadomości z priva? U mnie to "chodzi" bez problemu. Ale nie umiem zapamiętać własnego listu, może wiecie jak to się robi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alanta 21.03.2002 15:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2002 Jak to robisz !! bo mi zawsze wywala jakiś błąd w odpowiedzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yemiołka 21.03.2002 16:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2002 ponów próbę.mi udaje się za trzecim razem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts