Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

uwagi o technicznym dzia?aniu forum

yemiołka

Recommended Posts

• Odpowiedzi 62
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Spokojnie - to po prostu Archiwum. Ale Wam namieszałem. Ci co odwiedzali Forum w styczniu wiedzą, że był taki For. Potem zniknął, bo takie było założenie - "aż nie opadną igły". Dodam, że jeszcze przedwczoraj można było zobaczyć te wiadomości poprzez Szukaj, bo była tam nazwa tego For'a.

On 2002-03-11 22:36, Mario wrote:

Yemiołka, może pochwal się jak się tam dostałaś? I zdradź pozostałych wyróżnionych bo chyba nie tylko Ty tam jesteś?

ale ja jestem niewinna!! powiedziałam tylko "Forze, otwórz się!", no i wlazłam :grin:

nie wiem kto tu jest jeszcze oprócz mnie, WIDZĘ CIEMNOŚĆ.......

.............

....................... ........

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

..........

bang!

Na spotkaniu było podane, że max liczba uczestników on-line była 36 i rzekomo byłu to 36 osób, a nie otwartych okien. Zrobiłem przed chwilą test. Było 27 osób on-line i otwarłem 19 dodatkowych okien. Liczba uczestników powoli rosła do 37. Nie czekałem zybt długo, więc może rozła by dalej. Zacząłem je zamykać i liczba uczestników spadła do 21. Chyba więc jest to liczba otwartych okien. Zrobię jeszcze podobny test którejś nocy, bo wtedy fluktuacja mniejsza.

Mam pewną propozycję, mianowicie taką, aby kasować pewne wiadomości /chodzi mi o tematy/, bo one w pewnym sensie mylą i zaśmiecaja forum. Nie wiem jaką przyjąć zasadę - czy po 30 dniach przerzucać do np. archiwum /tylko do odczytu/, czy ta osoba która zaproponowała temat mogła by to zrobić bądź po podaniu hasła poprosiła by o to moderatora.

Idea jest taka, aby to uporządkować - sami zobaczcie, ile wątków jest bez tematu, kilka jest o tej samej treści, itp.

Pozdrawiam

Mam taką propozycję -przydałaby się linijka ze ścieżką dostępu taka jak jest na górze strony np:" Murator Forum Index >> "KLUB BUDUJĄCYCH" >> uwagi o technicznym działaniu forum " ale też na dole strony. Co prawda to tylko drobne usprawnienie, ale nie musiałbym skakać z powrotem do góry żeby się cofnąć. Chyba, że jest na to jakiś inny sposób?