Frankai 21.03.2002 18:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2002 Ja też kasuję bez problemu, ale po ostatnich zmianach po każdym kasowaniu muszę podać hasło, chyba że zamiast potwierdzić ponowne wejście do wiadomości daję 2 strony nazad i choć jeszcze widzę wykasowaną wiadomość, to mogę ciąć następne.Majka - nie zapamiętasz swojego listu. Prosiłem już Redakcję (po privie), żeby móc zapamiętać, oraz zrobić listę, bo jak się trzyma więcej to się człowiek gubi, tym bardziej, że wiadomości nie są sortowane po dacie. Dobre też byłoby móc wysłać info do kilku osób na raz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alanta 22.03.2002 08:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2002 Nie da rady nawet za szóstym razem , wywala mi coś takiego: Something is wrong in your syntax obok ')' w linii 1 Error during DB query (checking msg ownership) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Frankai 22.03.2002 09:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2002 Alanta - też dostałem teraz taki błąd. Nie wiem czy to reguła, ale zrobiłem tak: zalogowałem się (próba była po wejściu wprost do wiadomości prywatnych) i dpoiero wszedłem na wiadomości prywatne. Wymagało to podania login i hasła po raz drugi, ale mogłem już wycinać. Powodzenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts