aga81 19.09.2006 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2006 ciekawi mnie ile wydaliście na akt notarialny u notariusza ja w piątek wydam dokadnie 3790 w dodatku "po znajmomości" i z umożeniem 1% od podatku od czynności cywilnoprawnych. Załamałam się, bo liczyłam na góra 2 tysiaki, a tu d... Wkurzyłam się Za co w ogóle tyle się im płaci?? ktoś wie?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 20.09.2006 09:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2006 ciekawi mnie ile wydaliście na akt notarialny u notariusza ja w piątek wydam dokadnie 3790 w dodatku "po znajmomości" i z umożeniem 1% od podatku od czynności cywilnoprawnych. Załamałam się, bo liczyłam na góra 2 tysiaki, a tu d... Wkurzyłam się Za co w ogóle tyle się im płaci?? ktoś wie?? jaka jest wartość tej inwestycji? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomolo 20.09.2006 10:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2006 witam dzialka kosztowala 45000 oplaty u notariusza razem 2600zl( podatek od czynnosci cywilnoprawnych 2%+oplata sadowa+wynagrodzenie+podatek od towarow i uslug.) lipiec 2006 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts