MalinaMalina 20.09.2006 06:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2006 chciałam poinformować że za miesiąc, może miesiąc z hakiem będę musiała z Wami się pozegnać, mój mąż otrzymał propozycję pracy za granicą (AUSTRIA) i doszliśmy do wniosku że wyjeżdżamy oboje. Ja najprawdopodobniej albo wezmę urlop bezpłatny w pracy albo zrezygnuję zupełnie. Nie chcemy żyć daleko od siebie i widywać się 2-3 razy w roku, bo co to za związek na odległość. A więc i budowa nam się odwlecze, a może i całkiem z niej zrezygnujemy. Nie wiadomo co nam los przyniesie w Austrii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 20.09.2006 06:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2006 Ale mają tam internet ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 20.09.2006 06:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2006 chciałam poinformować że za miesiąc, może miesiąc z hakiem będę musiała z Wami się pozegnać, mój mąż otrzymał propozycję pracy za granicą (AUSTRIA) i doszliśmy do wniosku że wyjeżdżamy oboje. Ja najprawdopodobniej albo wezmę urlop bezpłatny w pracy albo zrezygnuję zupełnie. Nie chcemy żyć daleko od siebie i widywać się 2-3 razy w roku, bo co to za związek na odległość. A więc i budowa nam się odwlecze, a może i całkiem z niej zrezygnujemy. Nie wiadomo co nam los przyniesie w Austrii wow ... prezenty chcemy !!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 20.09.2006 07:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2006 No właśnie ...tam też mają internet więc możesz pisać dalej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MalinaMalina 20.09.2006 07:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2006 No właśnie ...tam też mają internet więc możesz pisać dalej [/quot wątpię, będąc tam zapewne nie będziemy mieli od razu neta w domu, ale jak tylko okaze się że zostajemy n stałe pewnie nad tym pomyslimy i POWRÓCE Z WIELKIM HUKIEM, to dopiero będzie impreza na forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 20.09.2006 07:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2006 A na jakim etapie budowy jesteście??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MalinaMalina 20.09.2006 07:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2006 A na jakim etapie budowy jesteście??? poszukiwania działki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sebo8877 20.09.2006 07:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2006 No właśnie ...tam też mają internet więc możesz pisać dalej [/quot wątpię, będąc tam zapewne nie będziemy mieli od razu neta w domu, ale jak tylko okaze się że zostajemy n stałe pewnie nad tym pomyslimy i POWRÓCE Z WIELKIM HUKIEM, to dopiero będzie impreza na forum Rybnik to przeca ni ma daleko od tej całej austrii - tak więc wydaje mi się że bydziecie w doma częścij niz sie Wom zdaje Sebo8877 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MalinaMalina 20.09.2006 07:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2006 Rybnik to przeca ni ma daleko od tej całej austrii - tak więc wydaje mi się że bydziecie w doma częścij niz sie Wom zdaje Sebo8877 Niby niedaleko ale nawet jakby to było 100 km to już kawał drogi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jabko 20.09.2006 07:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2006 Jak my wytrzymamy bez malinek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 20.09.2006 07:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2006 A na jakim etapie budowy jesteście??? poszukiwania działki No to może w Austrii znajdziecie jakąś fajną działeczkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MalinaMalina 20.09.2006 07:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2006 Jak my wytrzymamy bez malinek wytrzymacie tak jak zimę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MalinaMalina 20.09.2006 07:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2006 No to może w Austrii znajdziecie jakąś fajną działeczkę jak się zadomowimy i postanowimy że to już na stałe to kto wie, najpierw trzeb będzie rozejrzeć się i zapoznać z tamtym rynkiem budowlanym, jak bardzo różni się od naszego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 20.09.2006 08:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2006 To wszystkiego dobrego na nowej drodze...No i czekamy na ten Internet! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MalinaMalina 20.09.2006 08:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2006 To wszystkiego dobrego na nowej drodze...No i czekamy na ten Internet! będzie mi Was brakowalo ale mamy jeszcze miesiąc a więc czadu po kielichu za najbliższy miesiąc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 20.09.2006 08:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2006 To wszystkiego dobrego na nowej drodze...No i czekamy na ten Internet! będzie mi Was brakowalo ale mamy jeszcze miesiąc a więc czadu po kielichu za najbliższy miesiąc Poczekaj Malinka z tym kielichem do wieczora , przecież nie mogę zanieczulona do pracy się udać A w której części Austriii osiądziecie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MalinaMalina 20.09.2006 08:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2006 okolice Innsbrucku Maxtorka co sięprzejmujesz lepiej Ci się będzie pracować i czas w pracy szybciej zleci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gaga2 20.09.2006 08:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2006 ha... to na narty będziesz miała blisko..... Pozdrawiam, gaga2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 20.09.2006 08:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2006 Czy tam są góry?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MalinaMalina 20.09.2006 08:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2006 Czy tam są góry?? nio chyba będę musiała nauczyć się jeździć na nartkach, mój mąż jeździ od małego ale mnie to nigdy nie ruszało. Najbardziej zimąto jemu ta aura tam bedzie sprzyjać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts