Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Za miesiąc znikam

MalinaMalina

Recommended Posts

chciałam poinformować że za miesiąc, może miesiąc z hakiem będę musiała z Wami się pozegnać, mój mąż otrzymał propozycję pracy za granicą (AUSTRIA) i doszliśmy do wniosku że wyjeżdżamy oboje. Ja najprawdopodobniej albo wezmę urlop bezpłatny w pracy albo zrezygnuję zupełnie. Nie chcemy żyć daleko od siebie i widywać się 2-3 razy w roku, bo co to za związek na odległość. A więc i budowa nam się odwlecze, a może i całkiem z niej zrezygnujemy. Nie wiadomo co nam los przyniesie w Austrii

• Odpowiedzi 55
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

chciałam poinformować że za miesiąc, może miesiąc z hakiem będę musiała z Wami się pozegnać, mój mąż otrzymał propozycję pracy za granicą (AUSTRIA) i doszliśmy do wniosku że wyjeżdżamy oboje. Ja najprawdopodobniej albo wezmę urlop bezpłatny w pracy albo zrezygnuję zupełnie. Nie chcemy żyć daleko od siebie i widywać się 2-3 razy w roku, bo co to za związek na odległość. A więc i budowa nam się odwlecze, a może i całkiem z niej zrezygnujemy. Nie wiadomo co nam los przyniesie w Austrii

wow ... prezenty chcemy !!!!!!!!!!!

No właśnie ...tam też mają internet :D :D więc możesz pisać dalej :D[/quot

wątpię, będąc tam zapewne nie będziemy mieli od razu neta w domu, ale jak tylko okaze się że zostajemy n stałe pewnie nad tym pomyslimy i POWRÓCE Z WIELKIM HUKIEM, to dopiero będzie impreza na forum 8) :lol:

Rybnik to przeca ni ma daleko od tej całej austrii - tak więc wydaje mi się że bydziecie w doma częścij niz sie Wom zdaje :)

Sebo8877

To wszystkiego dobrego na nowej drodze...No i czekamy na ten Internet! :wink:

będzie mi Was brakowalo ale mamy jeszcze miesiąc 8) a więc czadu po kielichu za najbliższy miesiąc :p

Poczekaj Malinka z tym kielichem do wieczora , przecież nie mogę zanieczulona do pracy się udać 8) :lol:

A w której części Austriii osiądziecie ?