Majka 20.09.2006 09:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2006 fajnie, to mamy bazę w Austrii Insbruck jest jednym z najpiękniejszych miast Austrii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mały 20.09.2006 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2006 Jak my wytrzymamy bez malinek wytrzymacie tak jak zimę To se ne da! Pane Havranek! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MalinaMalina 21.09.2006 06:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2006 Jak my wytrzymamy bez malinek wytrzymacie tak jak zimę To se ne da! Pane Havranek! jak się bardzo chce to sięzawsze da Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rafal_G-ce 21.09.2006 06:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2006 wyjeżdżam za godzine do klienta, nie będzie mnie na forum dwie godziny, moge Was o tym poinformowac tutaj, czy mam zakładać nowy wątek ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MalinaMalina 21.09.2006 06:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2006 wyjeżdżam za godzine do klienta, nie będzie mnie na forum dwie godziny, moge Was o tym poinformowac tutaj, czy mam zakładać nowy wątek ? ha ha ha czepialski a jedź i na 3 godziny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 21.09.2006 06:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2006 wyjeżdżam za godzine do klienta, nie będzie mnie na forum dwie godziny, moge Was o tym poinformowac tutaj, czy mam zakładać nowy wątek ? Ja tez muszę wyjść do pracy za jakieś pół godziny Wytrzymacie tu beze mnie ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MalinaMalina 21.09.2006 06:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2006 wyjeżdżam za godzine do klienta, nie będzie mnie na forum dwie godziny, moge Was o tym poinformowac tutaj, czy mam zakładać nowy wątek ? Ja tez muszę wyjść do pracy za jakieś pół godziny Wytrzymacie tu beze mnie ???? bez żabki na pewno nie, żaaaaaaaaaaaaaabaaaaaaaaa wracaj szybko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MalinaMalina 21.09.2006 06:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2006 wyjeżdżam za godzine do klienta, nie będzie mnie na forum dwie godziny, moge Was o tym poinformowac tutaj, czy mam zakładać nowy wątek ? Ja tez muszę wyjść do pracy za jakieś pół godziny Wytrzymacie tu beze mnie ???? bez żabki na pewno nie, żaaaaaaaaaaaaaabaaaaaaaaa wracaj szybko bo kto nam będzie kumkał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 21.09.2006 06:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2006 wyjeżdżam za godzine do klienta, nie będzie mnie na forum dwie godziny, moge Was o tym poinformowac tutaj, czy mam zakładać nowy wątek ? nowy wątek zdecydowanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MalinaMalina 21.09.2006 06:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2006 wyjeżdżam za godzine do klienta, nie będzie mnie na forum dwie godziny, moge Was o tym poinformowac tutaj, czy mam zakładać nowy wątek ? nowy wątek zdecydowanie a potem jeszcze jeden nowy o powrocie żeby wszyscy zauważyli?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rafal_G-ce 21.09.2006 06:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2006 wyjeżdżam za godzine do klienta, nie będzie mnie na forum dwie godziny, moge Was o tym poinformowac tutaj, czy mam zakładać nowy wątek ? nowy wątek zdecydowanie ale ja jestem troche więcej na forum niz 9 dni i nie wiem czy wypada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MalinaMalina 21.09.2006 07:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2006 wyjeżdżam za godzine do klienta, nie będzie mnie na forum dwie godziny, moge Was o tym poinformowac tutaj, czy mam zakładać nowy wątek ? a może do klientki?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MalinaMalina 21.09.2006 07:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2006 wyjeżdżam za godzine do klienta, nie będzie mnie na forum dwie godziny, moge Was o tym poinformowac tutaj, czy mam zakładać nowy wątek ? nowy wątek zdecydowanie ale ja jestem troche więcej na forum niz 9 dni i nie wiem czy wypada oj jak jesteś dłużej to conajmniej w pięciu wątkach o tym napisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MalinaMalina 21.09.2006 08:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2006 wyjeżdżam za godzine do klienta, nie będzie mnie na forum dwie godziny, moge Was o tym poinformowac tutaj, czy mam zakładać nowy wątek ? z panem się już pożegnalismy na najbliższe 2-3 godziny a więc dlaczego pan jeszcze piszesz?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 21.09.2006 08:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2006 wyjeżdżam za godzine do klienta, nie będzie mnie na forum dwie godziny, moge Was o tym poinformowac tutaj, czy mam zakładać nowy wątek ? z panem się już pożegnalismy na najbliższe 2-3 godziny a więc dlaczego pan jeszcze piszesz?? hahaha ale się dobraliście...na każdym wątku jakieś uwagi no ale kto się czubi ten sie lubi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rafal_G-ce 21.09.2006 08:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2006 wyjeżdżam za godzine do klienta, nie będzie mnie na forum dwie godziny, moge Was o tym poinformowac tutaj, czy mam zakładać nowy wątek ? z panem się już pożegnalismy na najbliższe 2-3 godziny a więc dlaczego pan jeszcze piszesz?? hahaha ale się dobraliście...na każdym wątku jakieś uwagi no ale kto się czubi ten sie lubi i pomyśleć że to tylko prez to ze nie chciałem się umowić na kawę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts