lw73 15.10.2006 21:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2006 WitamPrzede wszystkim są to tanie wyroby!A jeśli chodzi o jakość to nic specjalnego.PozdrawiamMarek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 16.10.2006 06:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2006 witam,ładnie wygląda, jest tani, tylko mnie już szlag trafia bo drugi raz w ciągu 5 lat musiałem zatrudniać speca do wymiany bebechów w kompakcie. Nie wiem czy to słaby materiał czy w moim rejonie jest taka wredna woda, ale idą jakieś uszczelki czy coś i ustrojstwo zaczyna puszczać wodę. pozdro... chrom`ek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lw73 16.10.2006 09:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2006 WitamJeśli o mnie chodzi to proponuję Ci Firmę Roca kolekcje Polo Plus lub Victorię kolekcje tanie a firma zdecydowanie lepsza niż CersanitPozdrawiamMarek http://www.lazienki-lux.com.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anekri 16.10.2006 11:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2006 Mam Cersanit i nie narzekam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lw73 16.10.2006 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2006 WitamJa jestem daleki od mowienia ze cersanit jest zły!Jest to bardzo przyzwoity towar i wyróznia go od innych to że ma bardzo ciekawy odcień bieli!!! Co mam na myśli?jest to bardzo "czysty" odcień bieliPozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
areq 17.10.2006 11:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2006 Cały "osprzęt" do łazienki oprócz wanny i kabiny ,kafle w salonie i łazience mam Cersanitu.Prezentuje się pięknie ,cena dobra jesli nawet nie bardzo dobra.Za rok powiem coś więcej na temat funkcjonalności i jakości bo na razie dopiero co się wprowadziłem.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ŻonaJacka 11.11.2006 17:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2006 witam, ładnie wygląda, jest tani, tylko mnie już szlag trafia bo drugi raz w ciągu 5 lat musiałem zatrudniać speca do wymiany bebechów w kompakcie. Nie wiem czy to słaby materiał czy w moim rejonie jest taka wredna woda, ale idą jakieś uszczelki czy coś i ustrojstwo zaczyna puszczać wodę. pozdro... chrom`ek Znam ten ból... To chyba jednak wada firmowa Agata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kanton 15.11.2006 10:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2006 na kompakcie można "zbić" cenę jedynie wkładając tani mechanizm, kg wypalenia gliny z której jest kompakt kosztuje tyle samo prz kompakci9e za 300 PLN co za 3000 PLN istotna róznica tkwi w jakości mechanizmu któreko wartość przy tanich kompaktach może prze3kraczać nawet 70% ceny całego produktu, i mamy odpowiedź dla czego cieknie.już to kiedyś pisałem:namber łan to Koło i Roca (w kolejności alfabetycznej), namber tu:cersanit, i dopiero cała reszta (oczywiście z "Polskich" producentów),najprawdopodobniej pisząc o Roce Polski producent wywołam burzę ale jestem w stanie obronić tę tezę, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 01.09.2007 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2007 jest w gazetce za 500 czy 600 zeta. zastanawiam sie czy nie kupic bo jest caly komplet a niebawem stelaze beda potrzebne gdyz hydraulik wchodzi? warto czy lipa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Watton 20.09.2007 06:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2007 witam,Czy montowal juz ktos stelaz podtynkowy do wc AQUA firmy cersanit ??A jesli tak, to czy dobrze wszystko dziala w nim?dzieki za odpowiedzi i pozdrawiam,watton Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Peeka 20.09.2007 07:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2007 Ja montowalem. Wszystko dziala Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cemik1 20.09.2007 07:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2007 Nie osobiście, ale w moim domu działa od kilku mieięcy. Bez zastrzeżeń. No i jest dziesięcioletnia gwarancja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kanton 29.09.2007 18:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2007 odpuście sobie "marketówkę", jeżeli coś sie montuje w ściane to powinno być porządne: Geberit albo Grohe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Peeka 29.09.2007 22:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2007 Kanton,może podasz jakieś uzasadnienienie swojej opinii dla konkretnego przypadku poruszonego w temacie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kanton 30.09.2007 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2007 Argumenty????Czy jeżeli twierdzisz że volksvagen jest lepszy od malucha to musisz przedstawiac argumenty? chociaz faktem jest ze to samochod i to samochod. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Peeka 30.09.2007 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2007 Argumenty???? Czy jeżeli twierdzisz że volksvagen jest lepszy od malucha to musisz przedstawiac argumenty? chociaz faktem jest ze to samochod i to samochod. Zapytałem o argumenty, bo porównanie cersanitu z geberitem nie jest dla mnie takie oczywiste jak volkswagena z maluchem. W marketach jest wiecej szajsowatych stelaży, gorszych od wspomnianego w temacie cersanitu. Nie neguje lepszej jakości geberita i grohe, ciekaw jestem co takiego w twoich oczach dyskwalifikuje cersanit aqua- z wywiadu, który poczyniłem przed zakupem wynikało, że jest to przyzwoity jakościowo produkt za nieduże pieniądze. Nie kupiłem żadnego najtańszego chińskiego cuda, bo bałbym się ewentualnych problemów przy montażu, a tym bardziej późniejszych ewentualnych usterek. Cersanit zamontowałem sam bez najmniejszego problemu, dotychczas działa jak należy, jestem więc zadowolony z zakupu. Powtórzę: może podasz jakieś uzasadnienienie swojej opinii dla konkretnego przypadku poruszonego w temacie? Czekam niecierpliwie, jeśli uznam że trzeba, to może uda mi sie jeszcze wytargać ze ściany mój zamontowany stelaż Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
artur_w 13.09.2008 18:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2008 Planuję zakup kabiny prysznicowej Cersanitu - CARMEN Silver. Zastanawiam się czy zastosowane tam rolki nie okażą się problemem po jakimś czasie. Czy ktoś z was ma doświadczenia z kabinami na rolkach Cersanitu? Widziałem też podobne kabiny firmy Deante i Sanplastu (Vera i Aspira). Którego producenta z wymienionych warto wybrać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
artur_w 15.09.2008 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2008 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reng 16.09.2008 07:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2008 posiadamy carmen i jeszcze inną cersanitu też na rolkach. w prawdzie od kilku miesięcy i są jeszcze słabo użytkowane, (jedna w ogóle) bo jeszcze nie mieszkamy. z rolkami nie ma problemu, ta kabina ma wypinane drzwiczki więc można je odpiąć i przeczyścić rolki, łącznie z dokładnym wyczyszczeniem prowadnic - robiłam to już kilka razy. jak dotąd wszystko jest ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tosia125 28.05.2010 08:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2010 Witam! kompletuję właśnie łazienki, czy ktoś ma może umywalkę nablatową alfa lub gamma z cersamitu i może zamieścić zdjęcie (wmontowanej bo brak jest zdjęć i aranżacji na necie, a chciałabym zobaczyc jak ona wyglada i sie komponuje) lub uwagi na temat uzytkowania dziękuję pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts