magda2901 03.04.2012 15:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2012 Dzięki Zawsze marzyła mi się duża łazienka z blatem. Co prawda ta do największych nie należy, ale dzięki usunięciu z niej prysznica oraz innym niż w oryginalnym projekcie rozmieszczeniu, stała się nieco bardziej przestronna. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Niutek1978 07.04.2012 18:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2012 fotki pokojów dziewczynek z mebelkami.. ale jeszcze nie ustawione na swoim miejscu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Niutek1978 07.04.2012 18:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2012 ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anulontko 20.04.2012 17:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2012 WITAM Pierwszy raz na forum wreszcie po prawie dwoch latach dostalismy pozwolenie jeszcze tylko archeolodzy pogrzebia troszke w ziemi i mam nadzieje ze bedziemy mogli ruszac.Czy ktos z panstwa buduje sie w woj. pomorskim ?Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Niutek1978 22.04.2012 15:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2012 załączam fotki kostki brukowej. jeszcze tylko wyrównanie terenu i ogrodzenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magda2901 24.04.2012 07:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2012 Anulontko! Witam na forum! My budujemy w Małopolsce. Mam nadzieję, że szybko ruszycie z budową. Mnie papierologia w tym kraju też dobija, ale cóż... Pozdrawiam i życzę wytrwałości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magda2901 24.04.2012 07:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2012 Niutek, zdjęcia domu robią wrażenie. Wszystko współgra kolorystycznie. Naprawdę mi się podoba! Mogę wiedzieć jakiej firmy macie tynk na elewacji?Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewaodważna 28.04.2012 06:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2012 Witam wszystkich na moim ulubionym forum, witam Cię Anulontko! chyba razem zaczniemy budować nasze domy, ja mam obiecane w gminie odebrać 02.05 decyzję o warunkach zabudowy, potem tylko pozwolenie i zaczynam! mam nadzieję ,że będzie to połowa lub koniec czerwca:confused:.U nas papiery ,to jakieś wszystko chore, załatwiam od stycznia! poszłam dowiedzieć się o decyzje, trzyma baba w ręku teczkę ale mówi, że nie może jej dać ,tylko 02.05, a uprawomocni się 24.05 i wtedy można starać się o pozwolenie! paranoja!!!! Ekipa gotowa, ja gotowa ,a pieczątki się suszą! Niutek, już mieszkacie? kostkę macie pięknie zaprojektowaną, gratuluję pomysłu! U mnie projekt przerobiony,wykusz zostaje! dzięki Wam za podpowiedzi! Czekam na wasze dalsze fotki, Niutek , pokaż fotki z domku w całej okazałości zewnątrz, please! ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anulontko 29.04.2012 11:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2012 udalo sie w poniedzialek zaczynaja wykopy Szkoda tylko ze na to zalatwianie stracilismy tyle czasu Teraz jeszcze raz zabiore sie za przeczytanie Waszych wpisow i opinii jak super ze jest takie forum Ewo mam nadzieje ze na bierzaco bedziesz informowac o postepach w budowie Pozdrawiam Wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewaodważna 29.04.2012 11:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2012 No jasne, możesz na mnie liczyć! będe o wszystkim pisać, ale ja czekam dalej! jestem bardzo cierpliwa, ale w srodku już się palę! Tyle czasu czkać na uprawomocnienia papierów ! wrrrrrrr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anulontko 29.04.2012 11:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2012 tu bedziemy mieszkac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario7300 02.06.2012 11:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2012 witam mi świadectwo wyszło podobnie EK=96 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rerni 06.06.2012 06:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2012 Witam Świetnie, że znalazłam to forum i raczej zdecyduje się na ten projekt, ale oczywiście trochę pozmieniam. Niutek, jeśli mógłbyś powrzucać jeszcze trochę zdjęć? Pomysł z oknem w kuchni bardzo mi się podoba.Dzięki że jesteście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Niutek1978 21.06.2012 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2012 .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Niutek1978 21.06.2012 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2012 n Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Niutek1978 21.06.2012 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2012 . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Niutek1978 21.06.2012 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2012 . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anulontko 26.07.2012 07:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2012 Powoli do przodu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewaodważna 11.08.2012 19:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2012 Witam po znacznym czasie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewaodważna 16.08.2012 06:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2012 Witam po znacznym czasie! Witam Wszystkich Nareszcie moja budowa ruszyła i zaczęło się coś dziać , cały czas mocowałam się z umiejętnością dodawania fotek przez fotosik ,spróbuję, nie wiem czy dobrze to zrobiłam , jak dodajecie fotki ,żeby były widoczne od razu tu na forum? http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/b09e71c8bb7886c5.html http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/c007fc14414e0fb6.html http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/0f5524c28e44dcc3.html http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/9dbd5923bd4b2b69.html Budowa ruszyła 14.07 , wcześniej już ściągnięty był humus ,kiedy już miałam uprawomocnione pozwolenie na budowę, panowie a jest ich siedmiu ruszyli z pracami. Nie potrafię wyliczyć ile kosztowaly fundamenty dlatego, że były podwyższane bloczkami (weszło1800 szt) 19 wywrotek piachu do środka,beton i drut na rusztowania kupowany był już na całość. Cegła porotherm 25,płaciłam po 4,95 teraz. Wszystko notuję a ekipa żeby nie zapeszać jest super! Z przeróbek tak jak wcześniej pisałam nie mam okna w salonie w tylnej ścianie ,z okna obok wykusza są drzwi tarasowe, zrezygnowałam z małych okienek z przodu domu a to jedno jest powiększone, także zrezygnowałam z bocznego i tylnego balkonu i poszerzony jest garaż na dwustanowiskowy. Na razie panowie mają długi weekend, wracają w poniedziałek i juz będą robić strop.Chciałbym, abyście mi napisali ile kosztowało Was pokrycie dachu blachodachówką jeśli takie pokrycie posiadacie i czy jeszcze w tym roku robić elewacje i tynki czy to nie będzie za późno przed zimą jeśli np skończą ok 15 września stawiać stan surowy? Ile czasu powinien ,,odstać" budynek w stanie surowym? Jesli ktoś na chęć pytać lub coś fajnego doradzić proszę o pisanie maili [email protected]. :bye:Aha jeszcze ważne pytanie, czy w wiatrołapie mieści się Wam jakaś szafa, bo wydaje mi się strasznie mało miejsca:o Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts