Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Oliwka - dom dla rodzinki (od marzeń do szaleństwa budowy)

Recommended Posts

oj dużo się wydażyło od momentu napisania mojego ostatniego posta , ale cały wolny czas i serce , ja i moja zona wsparci przez ekipę mojego i żony ojca włożyliśmy w wykończanie domu i przy okazji siebie . Moja małżonka okazała się swietnym , malażem , specjalistą od kładzenia paneli , lsitew, wełny , kartongipsów ................... itp . Był taki wątek co kobieta może przy budowie , adpowiedz dużo może .

Wieńczymy nasze trudy i zmagania , z marzeniami i budową , w najbliższą sobotę 12 stycznia zamierzamy wraz z dziećmi wproadzić się do nowego domu . Zostaje nam jeszcze zagospodarowanie terenu na zewątrz ale to już na wiosne .

• 11 months później...
  • Odpowiedzi 45
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Sorki, ze w dzienniku, ale nie znalazlam komentarzy? Czy wrzucisz jakies zdjecia - bo widze ze jestesmy na podobnym etapie co Wy w przedostatnim Twoim poscie (sufity wlasnie maluja sie, kartongipsy wszedzie zrobione, niedlugo czas na lazienki i podlogi). Macie zamiar sie wprowadzic, czyli juz podlogi polozone, sciany pomalowane, lazienki gotowe? Dzieki, Karolina

• 6 months później...
  • 3 months później...
witam!!! na wiosne mam zamiar zaczac budowe domu oliwka i tak sie zastanawiam czy ktos moze mi podac zastawiemie materiałow do budowy tego domu ( ile czego kupic-pustaki ,drewno na dach, dachowka lub blacha itp ) . nieinteresuja mnie ceny bo wiem ze one non stop sie zmieniaja. z gory bardzo dziekuje i pozdrawiam