kef 13.10.2006 09:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2006 Coś jeszce pokażę ale teraz kolej na innych. Śmiało pokażcie swoje dzieła żeby było na co popatrzeć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rispetto 13.10.2006 10:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2006 odniosłam wrażenie, że najechaliście na Mastera, bo jego propozycja jest zgoła inna od stadardów tu w niewielkiej ilości prezentowanych... Nie mówię, ze nie należy wymieniać pogladów, czy wnosić krytycznych uwag - szczególnie tu na forum, gdzie z natury rzeczy ludzie piszą o swoich problemach i proszą o poradę. Mówię natomiast, ze w moim odczuciu intencją autora wątku była prezentacja , a nie prośba o komentarz... Zresztą mniejsza z tym. Wyłączam się bo uprawiamy tu dygresje zamiast skupić się na clue sprawy... Kef jak miło /że dla mnie/, jak pięknie /szeptem, bo miałam nie komentować/ pozdrawiam i buzia_K jeli to ja "najechałem", to przepraszam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Master Of Art 13.10.2006 17:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2006 dajcie spokój, przecież nikt na nikogo nie najeżdża, ja tylko chciałem zaznaczyć ze betonowy płot nie jest tematem wątku ani kolor altany. wiadomo ze na ocene skałda sie całokształt ale ten kto ma wyobraźnię nie zauważy szczegółów, które można zmienić...nie wiem czy czegoś nie pokręciłem w każdym bądź razie zanjmijmy sie skalniakami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kef 13.10.2006 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2006 Święte słowa !!! Bo nastąpił przerost treści nad formą. A więc pokazujcie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts