Marcin_Łódź 21.09.2006 06:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2006 1. rozumiem, że masz prace, która wymaga odbierania tel od klientów, ale chyba nie o 2:11. Myślę, że pozmiędzy 22-6 rano możesz wyłączać tel. spokojnie. 2. Idź na policje, nie daj się zbyć. Dostajesz sms "uważaj na siebie" - to już jest wyraźny komunikat, który możesz wykorystać.Masz numer frajera - no już łatwiej mieć nie mogą, wykorzystaj rady Nefer - jak nie będą chcieli przyjąć zgłoszenia rozpocznij procedurę wydania pozwolenia na broń, strasz prawnikiem, zgłaszaj to dzień w dzień aż to sprawdzą. 3. Korzystałaś z pomocy psychologicznej - na pewno mają w poradni Twoje akta - weż zaświadczenie, opinie czy co tam Ci wydają i podeprzyj się tym 4. Może warto wznowić terapię? Żeby nauczyć się radzić sobie w trakcie tej sytuacji? 5. Zmiana nr tel nic nie da IHMO - masz też telefony do pracy, więc zmiana komórki to będzie tylko znak, że się boisz, a piszesz, że zmieniłaś juz raz komórkę a itak Cię znalazł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka1 21.09.2006 06:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2006 Nie rozumiem, masz jego nr tel. , masz sms-y, mozesz wziac biling od operatora. Po kazdym gluchym tel. mozesz zapisywac date i godzine dzwonienia, pozniej odchaczyc na bilingu , ktore to byly ( zeby pokazac policji).Policja musi przyjac kazde zgloszenie i to sprawdzic.Mi kiedys wlamali sie do mieszkania, powiedzialam kogo podejrzewam i to byl pretekst aby policjanci udali sie to tej osoby na wywiad.Skoro masz nr. tel tej osoby, na bilingu bedzie widoczne ile razy dziennie cie nachodzi, masz sms-y, ktore tez sa nachodzeniem, przedstawiasz te dowody na policji, skladasz pisemna skarge a oni musza sie tym zajac.Jesli beda mieli nr tel szybciutko goznajdą.Trzymaj sie, i sprobuj jeszcze raz z policja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 21.09.2006 06:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2006 Dzwoń do niego/jej i pisz esm-y .Jezeli Od dwóch miesięcy ktoś mnie znowu męczy, pisze do mnie dziwne sms-y, to numer musi Ci się wyswietlać.Nie poddawaj się i nie łam ,że jakiś psychol telefonuje i pisze.Wymyślaj teksty takie coby pamietał ale bardzo inteligentnie idące w piety. Trzymaj się cieplutko Albo daj nam te numery, już my się nim zajmiemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marcin_Łódź 21.09.2006 06:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2006 OOOOOOO tak. Udostępnij te numery na forum.Pęknie mu komórka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 21.09.2006 06:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2006 ale pomysł ... dawaj numery i po problemie ... aaaaaaaaaa właśnie jest coś takiego że można ustawić z sieci sms o jakiejś tam treści żeby przychodziły cyklicznie ... przez jakiś czas.. wiem bo jak ostatnio miałem coś niezapomnieć kumplowi (co juz pare razy zapomnialem) to mi ustawił coś takiego ze przez pol nocy co polgodziny przychodzilo sms-em przypomnienie ... malo go nie zabilem nastepnego dnia. Jak chcesz moge sie dowiedziec co i jak ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zuzza 21.09.2006 09:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2006 Patsi, To straszne co piszesz... Ale nie załamuj się tylko walcz! Jesli podejrzewasz kto to może być - to jazda na Policję - moze go chociaż postraszą. Na podstawie połączeń mozna wywnioskowac bardzo dużo (akurat pracuję w jednej z firm telekomunikacyjnych ) Mozna zidentyfikowac bardzo dokładnie miejsce, z którego dzwoni, aparat - kto go kupił. To jest pestka - tylko trzeba działać. Nikt nie ma nagranych Twoich rozmów - czyli możesz powiedzieć, że groził Ci itp. Niech on udowadnia, że było inaczej Ja bym takiego za jaja powiesiła.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 21.09.2006 10:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2006 Patsi, daj jego numer na forum. Pobawimy się z dowcipnisiem A jak zmieni, to wpisz tu kolejny. nosił wilk razy kilka ................ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MalinaMalina 21.09.2006 11:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2006 Patsi, daj jego numer na forum. Pobawimy się z dowcipnisiem A jak zmieni, to wpisz tu kolejny. nosił wilk razy kilka ................ to dopiero byłby numer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iga9 21.09.2006 11:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2006 Ooooo- forumowicze wpadli tu na genialny pomysl! Koniecznie udastepniaj jego nr na forum. Jak tu ruszy na niego akcja wylaylania smsow i tekstow z gg to sie palant nie pozbiera. Ja mu wiazanki puscimy:) Mozemy nawet wszyscy jedna ksywke wybrac:) A probowalas dzonic do niego na te nr z telefonow znajomych. Czy jest tak, ze nie odbiera telefonow w od ciebie czy telefonow w ogole. Zreszta smsy i tak beda mu wplywac. Jak forumowicze wysla po kilka smsow dzinnie i zrobimy z tego codzinny rytulal to stale bedzie musial je tylko usuwac na dzwonienie i smsy juz mu czau nie strczy A co do pracy to czy na prawde wymaga ona wlaczonej kom w nocy? Masz jakies nocne dyzury pod tel? Bo ja nie to wylaczaj i tyle - a w dzin forum zapeni ci spokoj I zgodnie z radami poprzednikow policje trzeba ostro wziac w karby. najpier do zlustrowania klienci firmy. Bo skoro raz zmienilas nr kom i on go wytropil to tylko w zw. z twoja pra mogl dostac nr. Kto podaje u ciebie w pracy nr kom pracownikow? Najgorzej jak sa podane na stronie internetowej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ESKIMOS 21.09.2006 11:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2006 Patsi, daj jego numer na forum. Pobawimy się z dowcipnisiem A jak zmieni, to wpisz tu kolejny. nosił wilk razy kilka ................ Przedni pomysł Damy świrowi popalić, zwłaszcza w nocy A jak zmieni numer, zaraz podaj aktualny. I trzymaj sie Patsi Widzisz, że nie jesteś sama Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MalinaMalina 21.09.2006 11:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2006 Patsi, daj jego numer na forum. Pobawimy się z dowcipnisiem A jak zmieni, to wpisz tu kolejny. nosił wilk razy kilka ................ Przedni pomysł Damy świrowi popalić, zwłaszcza w nocy A jak zmieni numer, zaraz podaj aktualny. I trzymaj sie Patsi Widzisz, że nie jesteś sama Patsi jesteśmy z Tobą, głowa do góry, będzie dobrze i czekamy na ten numer a wtedy to my wywiniemy mu niezły numer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 21.09.2006 11:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2006 juz sie nie moge doczekac ale swoja droga fajnie byc na forum i miec wielu znajomych gotowych pomóc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sebo8877 21.09.2006 12:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2006 Patsi jestem z Tobą a pomysl żeby go zawalic rozmowami, dzwonkai i sms jest naprawdde Boski Zapodaj numer - juz rozgrzewam telefon. Sebo8877 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna K. 21.09.2006 18:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2006 Ja także chcę wziąźć udział w akcji. Lubię robić różne głupie rzeczy, więc również mogę podzwonić do niego i porozmawiać-jak się da. Z "takimi " nie da się kulturalnie, trzeba na takim samym poziomie. Czekam na nr. telefonu. Nie poddawaj się. Jesteśmy przecież "rodziną" w Muratorze. Jeden za wszystkich - wszyscy za jednego!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 21.09.2006 18:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2006 jeden telefon jeden strzał w dyche......załatwimy tego frajera... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KAS01 21.09.2006 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2006 Ja tez, ja tez... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Patsi 21.09.2006 20:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2006 Wiecie co, zamurowało mnie - jak to w muratorze ... śmieję się do łez Nie miałam pojęcia, że jesteśmy jak jedna wielka rodzina, słowo! Fajny pomysł z tym dzwonieniem do niego, ale trochę się jednak boję o to, że będzie się jeszcze bardziej mścić na mnie. No i może tym razem to jednak jest pomyłka. Chcę być wobec was szczera, byłam dziś u swojej terapeutki bo czułam że się rozsypuję normalnie. Nakrzyczałam rano na dzieciaka, musiałam powiedzieć sobie: STOP. I nabrałam dzięki tej rozmowie jakiejś siły, żeby do niego zadzwonić. Zeby zmierzyć się z tym lękiem. Nie odebrał, ale mam za sobą pierwszą od dawna próbę stawienia mu czoła Pracuję w tzw. pogotowiu interwencyjnym - trzeba odbierać każdy telefon, oj, trzeba. Nawet w samiuśkim środku nocy. A robótka jest nawet fajna i nie chcę jej zmieniać tylko dla świra. Chyba, że mnie znowu pominą przy podwyżkach Ten ktoś kto był poprzednio, to w ogóle nie odbierał żadnych połączeń - dzwoniłam do niego z budek itp. Policja też podobno dzwoniła na wskazane numery i nic. A sprawę wniosłam do policji przez prokuraturę, odpowiedzieli mi, że jak ktoś kartę kupuje co 2 dni to oni w życiu nie ustalą, kto to i skąd telefonuje. I nie wiem do dziś, czy naprawdę jest tak, że rozmowy z komórek nie są nagrywane?? Byłam przekonana, że operator ma jednak to wszystko gdzieś tam zarejestrowane. Chętnie skorzystam z tego, jak to się robi żeby komuś sms szedł przez pół nocy - tylko nie wiem jak to zrobić? Albo z tego, żeby mu też dziwne sms-y wysyłać... Ale to ostatnie, to jest takie granie z kimś, a ja zdecydowanie chcę się od niego uwolnić raz na zawsze a nie obmyślać, co by mu teraz wywinąć. Hej, a jeśli podam wam jego nr i potem on będzie wydzwaniał i do was - to co? To naprawdę nie jest przyjemne... Macie rację - trzeba gnojowi pokazać, gdzie jego miejsce. A czy na forum można też podać nr stacjonarny, gdyby taki się pojawił?? czy to nie będzie zamach na wolność tego kogoś?czy to już nie jest karalne? Wiecie co, przeczytałam wszystko jeszcze raz i tak mi się lekko zrobiło , gdzieś zniknął uścisk w żołądku. Nie będzie mnie przez dwa dni, ale w niedzielę na pewno się odezwę. Mam ochotę wszystkich was ucałować na dobranoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 21.09.2006 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2006 Mam ochotę wszystkich was ucałować na dobranoc nikogo więcej nie ma to ja pierwszy po buziaka nie przejmuj się ... naprawde nie warto jutro na priv ci puszcze jak sie robi te sms cykliczne z sieci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna K. 21.09.2006 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2006 Nr telefonu możesz wysłać komuś z forum na skrzynkę - a my już po cichutku nim się podzielimy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MalinaMalina 22.09.2006 06:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2006 Mam ochotę wszystkich was ucałować na dobranoc a na dzień dobry to już nie?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts