Aggi 25.09.2006 09:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2006 bury cham - odbiera komórkę, w tle słychać kolesiów, słychać głównie k. k. generalnie facet jest na wstrząsającym poziomie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 25.09.2006 09:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2006 numer zajęty ja zajęłam .... na 10 minut proponuję aby wszyscy pytali go czy rzeczywiście ma takiego małego fiutka, jak mówią na mieście. Dopiero wtedy się zagotuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paulka 25.09.2006 09:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2006 Popamięta sobie facet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 25.09.2006 09:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2006 jak ma na imię? przedstawił się Wam? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 25.09.2006 09:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2006 Ciekawe, czy gość pamięta Stęsknioną Jolkę z Sopotu Mam nadzieję, że to ten , raczej tydzien mu się dobrze nie zaczął... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 25.09.2006 09:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2006 oj, coś niepewny ma głos czyżby nie podobały mu sie telefony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sebo8877 25.09.2006 09:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2006 Taletubisie poszły i atakuja na całego Ale mu niewspółczuje Sebo8877 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 25.09.2006 09:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2006 tak dalej pojdzie to popelni sepuku na zdrowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 25.09.2006 09:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2006 Soniko co Ty robisz o 4.40 na forum. Jeszcze nie śpisz, czy już? Czuwam . Dajcie mi ten NUMER!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 25.09.2006 09:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2006 niech no ktora mu powie ze ma ejca - i chciała sie dowiedziec czy juz robił se badania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 25.09.2006 10:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2006 Wysłałam - ciekawe czy ma czkawkę ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 25.09.2006 10:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2006 niech no ktora mu powie ze ma ejca - i chciała sie dowiedziec czy juz robił se badania Lepiej niech facet z czyms takim zadzwoni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 25.09.2006 10:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2006 "wzywany abonent ma wyłączony tel ,lub jest poza zasiegiem." łolał nas albo jeżdzi po lesie i sie ona.........żartowalem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna K. 25.09.2006 10:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2006 Ale numer!!!!!! Jesteście super. Gość już chyba ma dość, skoro nerwy mu puszczają i przeklina. Teraz ma już wyłączoną komórkę. A wczoraj był taki miły. Chyba nie będzie miał czasu żeby dzwonić do Patsi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kofi 25.09.2006 10:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2006 To kuontunuujmy akcję. Jak włączy komórkę, to go zasypią SMS-y. To co "Teletubsie"? A może mu teraz wyślę np. "Dorsze obtanili w Tesco, już z matkom lecim, pośpiesz sie" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 25.09.2006 10:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2006 ja sie chetnie tez wlacze natomiast jestem bardzo ciekawa czy akcja przyniesie skutek mam nadzieje ze Patsi nas poinformuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ESKIMOS 25.09.2006 10:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2006 Ha, ha, ha A nie mówiłem, ze bedzie sie działo? Dajcie mi ten numer/y na priva proponuję aby wszyscy pytali go czy rzeczywiście ma takiego małego fiutka, jak mówią na mieście. Dopiero wtedy się zagotuje Super pomysł Nic tak faceta nie podq..i jak taki tekst. Słuchajcie - niech ktoś (najlepiej dziewczyna) która ma mozliwość nagrania rozmowy (moja komórka ma tylko notatnik głosowy ), wciagnie go w grzeczną, neutralną rozmowę na jakikolwiek temat i prześle potem ten zapis Patsi Może rozpozna przygłupa po głosie? Pozdrawiam wszystkich i całuje Patsi PS> Kiedyś wkurzony nadmiarem telefonów w momencie, gdy zlecono mi pilną pracę odebrałem: "Zakład pogrzebowy Mc. Kinleya - słucham!!!"" i to grobowym głosem! I TO BYŁ MÓJ SZEF! Chciał sprawdzić postęp prac. Dawno to było, a tak bardzo chciałbym to powtórzyć! Do mnie kiedys z uporem maniaka wydzwaniała (bez identyfikacji) jakaś panna i chciała rozmawiać z jakimś Ryśkiem. W koncu nie zdzierżyłem i odpowiiedziałem: "Zakład karny - słucham" A ta swoje: "Poproszę z Ryśkiem" Wiec ja: "A w której celi on siedzi?" Rozłaczyła sie i wiecej nie zadzwoniła. W z serii telefonicznej to: Telefon w akademiku: "można z Jolką?" "z wszystkimi można!!!" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
długi 25.09.2006 11:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2006 Zapytałem go czy to prawda ,że ma najmniejszego i najbrzydszego fiutka w tym kraju.Bo Jolka tak mówiła Ale nie odpowiada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 25.09.2006 11:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2006 Wysłałam trzy sms-y i za każdym razem - DOSTARCZONO . Ciekawe co on sobie teraz mysli po tym ataku ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Xena z Xsary 25.09.2006 11:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2006 ja czegos nie rozumiem.Czemu Patsy nie dowiedziala sie kto to jest? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts