długi 25.09.2006 11:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2006 nie odbiera Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 25.09.2006 11:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2006 ja czegos nie rozumiem.Czemu Patsy nie dowiedziala sie kto to jest? jak? jeśli telefon jest na kartę to ja nie mam pomysłu jak ustalic abonenta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna K. 25.09.2006 11:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2006 Podejrzewam,że siedzi gdzieś w jakimś barze i upija się na smutno. A Jolka to będzie miała ....... Nie chciałabym być w jej skórze. A tak wogóle to skąd się wzięła ta Jolka? Kiedy zadzwoniłam wczoraj, to tak jakoś to imię pierwsze wpadło na myśl w czasie rozmowy. A później to imię jakoś przewijało sie w postach - to "ta ode mnie" Jolka czy jakaś zupełnie inna? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kofi 25.09.2006 11:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2006 Ciekawe, czy wyrzucił już tę kartę? Na wszelki wypadek napiszę mu, że wiem od Jolki... (mam nadzieję, że on nie zna żadnej Jolki) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Xena z Xsary 25.09.2006 11:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2006 ja czegos nie rozumiem.Czemu Patsy nie dowiedziala sie kto to jest? jak? jeśli telefon jest na kartę to ja nie mam pomysłu jak ustalic abonenta mysle, ze sa sluzby ktore moga to ustalic?to znaczy nie zrozumcie mnie zle, ale ja osobiscie najpierw dowiedzialabym sie kto to jest... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ESKIMOS 25.09.2006 12:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2006 ja osobiscie najpierw dowiedzialabym sie kto to jest... Niestety, to nie takie proste Ale ponawiam swą propozycję nagrania rozmowy z debilem. To musi byc ktoś z otoczenia Patsi, wiec może by przygłupa rozpoznała? Wysłałem mu SMS-a " "Szykuj się - zostało ci 5 dni zycia" Codziennie bedzie dostawał takiego z tym ze ze zmniejszającą sie odpowiednio iloscią dni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 25.09.2006 12:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2006 ja osobiscie najpierw dowiedzialabym sie kto to jest... Niestety, to nie takie proste Ale ponawiam swą propozycję nagrania rozmowy z debilem. To musi byc ktoś z otoczenia Patsi, wiec może by przygłupa rozpoznała? Wysłałem mu SMS-a " "Szykuj się - zostało ci 5 dni zycia" Codziennie bedzie dostawał takiego z tym ze ze zmniejszającą sie odpowiednio iloscią dni. lepiej nie przeginaj - w koncu to on zacznie szukac ciebie mi sie wydaje ze wystarcza upierdliwe teksty.... a nie koniecznie "grozby" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna K. 25.09.2006 12:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2006 Ale to już wygląda jak groźba. Nie będziesz miał problemów? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ESKIMOS 25.09.2006 12:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2006 Ale to już wygląda jak groźba. Nie będziesz miał problemów? Pusciłem z netu. Ale może i racja To odpuszczę dalsze groźby, za to wysle mu ofertę przywatnej kliniki, powiedzmy "ORGASMUS HELP CLINIC", specjalizujacej się w powiekaszaniu penisa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna K. 25.09.2006 12:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2006 To już lepiej brzmi. Ale Jolka i tak ma przechlapane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 25.09.2006 12:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2006 Poczekajmy na Patsi - zobaczymy co ona myśli i czy coś złego się w związku z naszą akcją nie dzieje. Mam wielką nadzieję, że udało nam się gnojka przestraszyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 25.09.2006 12:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2006 Ale to już wygląda jak groźba. Nie będziesz miał problemów? Pusciłem z netu. Ale może i racja To odpuszczę dalsze groźby, za to wysle mu ofertę przywatnej kliniki, powiedzmy "ORGASMUS HELP CLINIC", specjalizujacej się w powiekaszaniu penisa. jak? ja zobaczyłam napis, że uzytkownik nie ma uruchomionej funkcji sms z internetu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ESKIMOS 25.09.2006 12:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2006 jak? ja zobaczyłam napis, że uzytkownik nie ma uruchomionej funkcji sms z internetu. Z netu, ale przez operatora komórkowego. Ja mam net bezprzewodowy na kartę SIM a w nim 50 SMS-ów miesiecznie gratis a dalsze płatne. Nie jestem specjalistą, ale otrzymałem meldunek że został wysłany Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Xena z Xsary 25.09.2006 12:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2006 Poczekajmy na Patsi no wlasnie, lepiej poczekajcie na Patsi.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ESKIMOS 25.09.2006 12:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2006 jak? ja zobaczyłam napis, że uzytkownik nie ma uruchomionej funkcji sms z internetu. Przy tej okazji ustaliłem (zadzwoniłem do biura obsługi) ze moje SMS-y z komputera, idą jak z komórki, bo w czasie wysyłania, musi byc wyłaczona przegladarka Wiec jednak wysłałem, nie z netu a z komórki (tyle ze przez komputer) Poczekajmy na Patsi - zobaczymy co ona myśli i czy coś złego się w związku z naszą akcją nie dzieje. Mam wielką nadzieję, że udało nam się gnojka przestraszyć Masz rację, choc gdyby sie cos złego działo - chyba by sie odezwała Takie typy to tchórze działajacy zza węgła, albo w grupie. Pojedyńczo i zaatakowani (zwłaszcza brutalnie) zwykle miękną. Nie wolno im odpuszczać bo to tylko utwierdza ich w przekonaniu że są bezkarni. Wiem to od czasu, kiedy zdarzyło mi sie zadrzeć z tzw. chłopcami z miasta. Okazało sie że bez wsparcia wcale nie są tacy groźni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 25.09.2006 13:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2006 jak? ja zobaczyłam napis, że uzytkownik nie ma uruchomionej funkcji sms z internetu. Z netu, ale przez operatora komórkowego. Ja mam net bezprzewodowy na kartę SIM a w nim 50 SMS-ów miesiecznie gratis a dalsze płatne. Nie jestem specjalistą, ale otrzymałem meldunek że został wysłany Pozdrawiam. faktycznie, zalogowałam się i sms poszedł. raport - "oczekuje" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Patsi 25.09.2006 15:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2006 Ale jaja, zrobiliście to naprawdę Połączeń z mojego aparatu nie odbierał. Kiedy dzwoniłam z innego numeru to zaraz po jego ataku, czuł wtedy chyba że to ja i dlatego albo nie odbierał, albo w ogóle wyłączał aparat. A wy zrobiliście draniowi cudną niespodziankę U mnie OK, nie odzywa się. Bo mu padła komóra Jakby co to zaraz dam znać. A hasło o teletubisiach jest the best. To prawda, gdzie ludzi kupa... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 25.09.2006 15:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2006 szkzoda, że mozna widzieć jego miny, po dostaniu z 50 sms'ów i z 30stu telefonów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Patsi 25.09.2006 15:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2006 Jeszcze słówko - dzięki wszystkim za słowa wsparcia, także te na priva. Naprawdę, nosił wilka razy kilka... A może by tak ze dwa dni spokoju teraz? Żeby za szybko karty nie zmienił. A jak znowu będzie się coś działo u mnie, to dam znać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 25.09.2006 16:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2006 Jeszcze słówko - dzięki wszystkim za słowa wsparcia, także te na priva. Naprawdę, nosił wilka razy kilka... A może by tak ze dwa dni spokoju teraz? Żeby za szybko karty nie zmienił. A jak znowu będzie się coś działo u mnie, to dam znać... Trzymaj się Patsi , a jakby znowu zmienił numer to nic. Ty nam go podajesz,a my znowu atak, bo przecież Teletubisie tak łatwo nie odpuszczają, prawda ? W Teletubisiach siła!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts