premiumpremium 25.09.2006 16:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2006 Pewnie będzie miał uraz do Teletubisiów.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 25.09.2006 16:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2006 Teletubisie rulez Oddzwania z innego podać? A.M. Na pewno możesz podać na priwa do Patsi - przyda się przy ewentualnym wniosku do prokuratury Sporo tu dość cennych informacji; też można je podawać na priwa do zainteresowanej. Informacja to mocna broń. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adam_mk 25.09.2006 17:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2006 WitamWyględa, że "szczwoł plamisty" doedukowany wstępnie.Poznał zasadę, że kto mieczem wojuje...Adam M.P.S. Odezwał się też z innego numerka. Bardzo fajny (ten numer). Jakby co, to możemy mu go też zniechęcić.Patsi już wie. Może to ktoś dość blisko się obracający? Może pozna? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 25.09.2006 17:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2006 Możemy A to spryciarz jeden, numerki zmienia. Kto by się domyślił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 25.09.2006 18:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2006 dajcie i mnie te numery rozdam go wszystkim namolnych gogusiom od ubezpieczen niech mu dupe trują potem dam ogłoszenie na forum gejowskim ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Patsi 25.09.2006 18:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2006 Po pierwsze - to proponuję, jak oddzwania z innego, to kierujecie te nr-y do mnie na priva. Przekażę dotychczasowym współpracującym i zainteresowanym też na priva, tak za kilka dni. Żeby wiedział, że go mamy, że się nie wywinie. Po drugie - udało mi się dodzwonić na dwa inne numery, z których dzwonił do mnie na samym początku (właśnie 02.11 ) a potem błyskawicznie je zmieniał. Teraz ktoś odbiera (ta sama osoba), a ja się nie odzywam - nie poznaję głosu w ogóle, nie kojarzę z nikim. Ale gościowi nie powiem kim jestem, bo i po co? Zanim wam podam te numery to chcę się tylko upewnić, po jakim czasie operator może włączyć dawne numery "na powrót" do użytku dla nowego abonenta? Czy jest możliwe, żeby po 3 miesiącach nr telefonu miał już ktoś inny, kto zakupił go sobie legalnie jako nowy? mam ochotę zrobić gościowi numerek bo od tego się wszystko zaczęło, ale jestem daleka od gnębienia kogoś niewinnego. Uwierzcie, po tym co przeszłam nie mam już ochoty mówić komuś, kto ja i pytać czemu do mnie wydzwaniał. Jest jeszcze we mnie sporo strachu i nienawiści (brr, paskudne uczucie). Niech się łotr sam zwija i ruszy głową, jeśli jest winien! A pewnie jest, bo po co numerki miał niekatywne przez kolejne miesiące? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ja14 25.09.2006 18:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2006 dajcie i mnie te numery rozdam go wszystkim namolnych gogusiom od ubezpieczen niech mu dupe trują potem dam ogłoszenie na forum gejowskim ... To jest pomysł!!! (Ale, że i tam się udzielasz? ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 25.09.2006 18:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2006 dajcie i mnie te numery rozdam go wszystkim namolnych gogusiom od ubezpieczen niech mu dupe trują potem dam ogłoszenie na forum gejowskim ... To jest pomysł!!! (Ale, że i tam się udzielasz? ) ti-ti skoro są budowlane to pewnie i gejowskie tez są ...dedukcja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mirek_Lewandowski 25.09.2006 18:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2006 Też bym prosił. Bardzo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna K. 26.09.2006 09:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2006 No i co słychać u naszego dowcipnisia? Wysłałam wczoraj kilka sms-ów, ale nie odpisał. A napisałam że jadę na kawę itp... Takie tam nieszkodliwe sms-y, ale jak ktoś nie wie o co chodzi, to może być to wkurzające... Pewnie już zmienił telefon i wyprowadził się. Po wczorajszym dniu troche mi go szkoda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 26.09.2006 09:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2006 normalnie, odbiera Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ESKIMOS 26.09.2006 09:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2006 Dzien dobry ! Zastałem Jolkę ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 26.09.2006 09:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2006 Czy aby teraz sytuacja się nie odwróciła ? Ciekawe, kiedy "dowcipniś" napisze post na forum, że jakieś świry go prześladują hihihihihi :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ESKIMOS 26.09.2006 10:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2006 Czy aby teraz sytuacja się nie odwróciła ? Ciekawe, kiedy "dowcipniś" napisze post na forum, że jakieś świry go prześladują hihihihihi :) Raczej tu nie trafił Mielibysmy już tego jakieś symptomy, choćby w jego zachowaniu. A narazie wydaje sie zdezorientowany A nawet gdyby tu trafił, trudno by mu było o wsparcie Pozdrawiam wszystkich forumowych "świrów" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jacekj 26.09.2006 10:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2006 witam Słuchajcie, przeczytałem cały wątek i zastanawiam się czy ja juz się obudziłem czy jeszcze śpię Patsi, równiez proszę Cię o numerek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 26.09.2006 11:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2006 jak tam zmasowany atak? Jesli jeszcze go nie było, to prosze o podanie na priv tego numeru... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
długi 26.09.2006 11:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2006 No i co słychać u naszego dowcipnisia? Wysłałam wczoraj kilka sms-ów, ale nie odpisał. A napisałam że jadę na kawę itp... Takie tam nieszkodliwe sms-y, ale jak ktoś nie wie o co chodzi, to może być to wkurzające... Pewnie już zmienił telefon i wyprowadził się. Po wczorajszym dniu troche mi go szkoda. Mnie odpisał : zapytał skąd jestem spodobałem mu się czy co ???????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 26.09.2006 11:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2006 mnie nic nie odpisał. Ale zdenerwował się z lekka jak zadzwoniłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
długi 26.09.2006 11:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2006 Seluś ..... tak na wszelki wypadek .....to daj adres ....tego twojego forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 26.09.2006 11:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2006 tak na wszelki wypadek dałem bratu zeby ogłoszenia porobił , a niech se go szukają zza wielką wodą ja juz kiedys byłem na komendzie - napisałem pare słow naszemu prezydentowi miasta i sie obraził ....cieć jeden Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts