Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Błagam pomóżcie - rozpadam się

Patsi

Recommended Posts

• Odpowiedzi 220
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Witam

Wyględa, że "szczwoł plamisty" doedukowany wstępnie.

Poznał zasadę, że kto mieczem wojuje...

Adam M.

P.S. Odezwał się też z innego numerka. Bardzo fajny (ten numer). Jakby co, to możemy mu go też zniechęcić.

Patsi już wie. Może to ktoś dość blisko się obracający? Może pozna?

Po pierwsze - to proponuję, jak oddzwania z innego, to kierujecie te nr-y do mnie na priva. Przekażę dotychczasowym współpracującym i zainteresowanym też na priva, tak za kilka dni. Żeby wiedział, że go mamy, że się nie wywinie.

Po drugie - udało mi się dodzwonić na dwa inne numery, z których dzwonił do mnie na samym początku (właśnie 02.11 :evil: :evil: ) a potem błyskawicznie je zmieniał. Teraz ktoś odbiera (ta sama osoba), a ja się nie odzywam - nie poznaję głosu w ogóle, nie kojarzę z nikim. Ale gościowi nie powiem kim jestem, bo i po co? Zanim wam podam te numery to chcę się tylko upewnić, po jakim czasie operator może włączyć dawne numery "na powrót" do użytku dla nowego abonenta? Czy jest możliwe, żeby po 3 miesiącach nr telefonu miał już ktoś inny, kto zakupił go sobie legalnie jako nowy? mam ochotę zrobić gościowi numerek :p bo od tego się wszystko zaczęło, ale jestem daleka od gnębienia kogoś niewinnego.

Uwierzcie, po tym co przeszłam nie mam już ochoty mówić komuś, kto ja i pytać czemu do mnie wydzwaniał. Jest jeszcze we mnie sporo strachu i nienawiści (brr, paskudne uczucie). Niech się łotr sam zwija i ruszy głową, jeśli jest winien! A pewnie jest, bo po co numerki miał niekatywne przez kolejne miesiące? :roll:

No i co słychać u naszego dowcipnisia?

Wysłałam wczoraj kilka sms-ów, ale nie odpisał. :evil: :evil: :evil:

A napisałam że jadę na kawę itp... Takie tam nieszkodliwe sms-y, ale jak ktoś nie wie o co chodzi, to może być to wkurzające...:lol: Pewnie już zmienił telefon i wyprowadził się. :lol: :lol: :lol:

Po wczorajszym dniu troche mi go szkoda. :lol: :wink:

Czy aby teraz sytuacja się nie odwróciła ? Ciekawe, kiedy "dowcipniś" napisze post na forum, że jakieś świry go prześladują hihihihihi :):)

Raczej tu nie trafił :wink:

Mielibysmy już tego jakieś symptomy, choćby w jego zachowaniu.

A narazie wydaje sie zdezorientowany :lol:

A nawet gdyby tu trafił, trudno by mu było o wsparcie :lol:

Pozdrawiam wszystkich forumowych "świrów" :D

No i co słychać u naszego dowcipnisia?

Wysłałam wczoraj kilka sms-ów, ale nie odpisał. :evil: :evil: :evil:

A napisałam że jadę na kawę itp... Takie tam nieszkodliwe sms-y, ale jak ktoś nie wie o co chodzi, to może być to wkurzające...:lol: Pewnie już zmienił telefon i wyprowadził się. :lol: :lol: :lol:

Po wczorajszym dniu troche mi go szkoda. :lol: :wink:

Mnie odpisał : zapytał skąd jestem

spodobałem mu się czy co :o ????????