Jerzysio 20.09.2006 18:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2006 Powiem tak !!! nie było mnie ( czytaj byłem zawalony robotami - dobrze, że nie metalowe ) TYDZIEŃ i naprztykało ponad 2,2 tys. nowych postów, czy ktoś może powiedzieć co z tym zrobić, czy ktoś może to jeszcze przeczytać, na spokojnie odpisać w interesujących tematach, odpowiedzieć na polemiki, etc. .......... ja wymiękam .... co wtedy robicie J Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paulka 20.09.2006 18:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2006 Ja w takim wypadku interesuję sie tylko nowiutkimi, ciekawymi, chwytliwymi tematami. a inne- muszą odejść w zapomnienie A może ktoś ci streści co się działo?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jerzysio 20.09.2006 18:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2006 ... no jak ktosik ma trochę czasu to może zrobi "skróta" ? J Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ddoommiinniikk 20.09.2006 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2006 A czy to takie ważne, o co forumowi pieniacze toczą pianę z ust? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mały 20.09.2006 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2006 A ja czasem wrzucam w wyszukiwarkę "mały" i "szukaj" - tam gdzie cosik nabazgrałem się pokaże, a czasem nie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania1719508426 20.09.2006 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2006 A ja czasem wrzucam w wyszukiwarkę "mały" i "szukaj" - tam gdzie cosik nabazgrałem się pokaże, a czasem nie. To samo, ale szybciej osiągniesz klikając "zobacz swoje posty" a zaoszczędzone 7 sekund przeznaczysz na co chcesz! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kofi 20.09.2006 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2006 To Wy czytacie wszystkie posty? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 21.09.2006 04:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2006 Powiem tak !!! nie było mnie ( czytaj byłem zawalony robotami - dobrze, że nie metalowe ) TYDZIEŃ i naprztykało ponad 2,2 tys. nowych postów, czy ktoś może powiedzieć co z tym zrobić, czy ktoś może to jeszcze przeczytać, na spokojnie odpisać w interesujących tematach, odpowiedzieć na polemiki, etc. .......... ja wymiękam .... co wtedy robicie J wymiękamy ,,,a ja osobiście nie czytam Robie dokładnie tak ja Ania.. w przypadku gdy czegoś szukam i tyle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MalinaMalina 21.09.2006 07:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2006 Powiem tak !!! nie było mnie ( czytaj byłem zawalony robotami - dobrze, że nie metalowe ) TYDZIEŃ i naprztykało ponad 2,2 tys. nowych postów, czy ktoś może powiedzieć co z tym zrobić, czy ktoś może to jeszcze przeczytać, na spokojnie odpisać w interesujących tematach, odpowiedzieć na polemiki, etc. .......... ja wymiękam .... co wtedy robicie J wymiękamy ,,,a ja osobiście nie czytam Robie dokładnie tak ja Ania.. w przypadku gdy czegoś szukam i tyle. malina jest jak inter city, jak na razie nadąża Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jerzysio 25.09.2006 10:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2006 ... albo ma dużo wolnego J Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rafal_G-ce 25.09.2006 10:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2006 maliny juz nie ma, wszystko wraca do normy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jerzysio 12.10.2006 07:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2006 ... no to chyba dałem sobie radę .... klik i już nie ma nowych postów .... J Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joola 24.11.2006 13:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2006 Jerzysiu zasuwaj do RW, tam piszom streszczenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 24.11.2006 13:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2006 Jerzysiu zasuwaj do RW, tam piszom streszczenia Dobre! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jerzysio 27.11.2006 07:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2006 ..jakoś tam jeszcze nie trafiłem...i chyba nie zajrzę ..J Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joola 30.11.2006 13:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2006 A niby dlaczemu nie.... Jerzysiu, forumowicz, który nie zaliczy posta w RW, to jak...uczeń bez dwóji... (nawet Komtur tam zaglądał-tylko ciiii ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jerzysio 01.12.2006 09:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2006 ...muuuuuuuuuuuuuuuuuffffffffffiiiiiiisssssssssssssssz no to może J Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joola 26.02.2007 00:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2007 No i masz ci los....Nie było mnie jakieś trzy miesiące na forum (z małymi wstawkami) i teraz po nocach siedzę i czytam, siedzę i czytam, czytam, czytam....ech ludziska, to mają problemy: BK czy Porotherm, wełna czy styropian, czy podłogówka szkodzi.... przypominają się stare, dobre czasy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jerzysio 26.02.2007 20:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2007 .... można robic okłady z zimnego na łoczy... J Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 26.02.2007 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2007 Jerzysiu, lepiej piwo wypić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts