Adamari 20.09.2006 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2006 Szukałam na forum, coś tam znalazłam, ale interesują mnie obecne ceny i to na gwałt. Po pierwsze ocieplenie poddasza (planowana wełna min. 15 + 5, stelaż i płyty g-k + ewentualnie szpachlowanie) - przy okazji niech mnie ktoś uświadomi, co oznacza w praktyce podwójny stelaż, jak to wygląda technicznie i o co w ogóle chodzi, bo laikiem jestem i nie wiem jak to odnieść do pojedynczego ) Po drugie (i z ciekawości czystej) ocieplenie budynku (sama robocizna najchętniej). Byłabym wdzięczna za każde info. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
REMIGIUSZ 24.09.2006 06:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2006 poddasze 27 zł m2budynek 25-28 zł m2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zdzisiek77 25.09.2006 10:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2006 Podwójny stelaż robi się powyżej 15mkw powieżchni, ewenyualnie przy uzupełnieniach nietypowych miejsc, tak normalnie to pojedyńczy stelaż, my wykonujemy docieplenia w cenie 34złmkw, obecnie osoby zainteresowane proszę o telefoniczny kontakt 0608 023 156. Pozdrawiam Zdzisiek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marcin976 28.09.2006 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2006 A nie lepiej samemu to zrobić, zaoszczędzisz pieniądze na robciźnie i robiąc dla siebie będziesz dokładny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts