Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Prezent na 50-te urodziny

premiumpremium

Recommended Posts

Forumowicze drodzy, podpowiedzcie mi, co mogę kupić mojej mamie na 50-te urodziny. To już taka okrągła, konkretna rocznica i myślę, ze wypada dać coś równie konkretnego :wink:

Odpadają wszelkie filiżanki, obrusy, serwetki, książki itp.

Myslałam o bizuterii, ale nie jestem do końca przekonana.

Może macie jakieś pomysły? :)

Ja swojej mamie kupiłam biżuterię ale z perspektywy czasu nie był to dobry wybór. Można wykupić na jeden dzień wizytę w centrum odnowy, kupić bilet do teatru na ciekawą sztukę, zrobić składankę ulubionych piosenek mamyz dedykacją, kupić elegancką koszulkę nocną, zaprosić mamę do restauracji na obiad, wykupić karnet na fitness lub basen, zrobić specjalny album z jej zdjęciami opatrzony ciekawym komentarzem i opiniami jej bliskich i znajomych lub zebrać ich życzenia i tam zamieścić.

ja mojej mamie na 50-te urodziny ( dokładnie co do dnia :D ) urodziłam wnuczkę .......

:D :D :D

to jest prezent !! ninęło 20 lat a moja mamcia wciąż sie chwali jaki prezent sprawiła córka na 50-kę :D :D :D

:lol:

To się, córko naprawdę postarałaś :wink:

A premiumpremium już chyba nie masz wątpliwości jaki prezent mamie "sprawić"??

ja mojej mamie na 50-te urodziny ( dokładnie co do dnia :D ) urodziłam wnuczkę .......

to jest prezent !! ninęło 20 lat a moja mamcia wciąż sie chwali jaki prezent sprawiła córka na 50-kę :D :D :D

:lol:

To się, córko naprawdę postarałaś :wink:

A premiumpremium już chyba nie masz wątpliwości jaki prezent mamie "sprawić"??

Jeszcze takiego "prezentu" sprawić mamie nie mogę :wink:

Może na 52-53 urodziny-proszę bardzo :wink:

50 lat dla kobiety to magiczna data ........ja za kilka lat będę miała stresa związanego z ta datą :-? ......i co chciałabym dostać od córki????

zawsze lubiłam dostawać perfumy ....takie z wysokiej półki :D ....albo biżuterię ,np piękny bursztyn oprawiony w srebro -broszka i do kpl. pierścień ......albo piękny szlafrok i koszulka nocna ,np.Trumph :D

pomyśl o mamie jak o sobie za ...kilka lat -będziesz wiedziała :D

powodzenia :D

Jeśli mogę cos doradzić to myślę że powinien być to prezent "tylko" dla Jubilatki, czyli odpadają wszelkie zastawy, serwetki itp. Tak jak Ew-ka radzi coś takiego co byś ty też chciała dostać, coś czego mama nie kupi sobie sama bo jak to zwykle bywa trzeba kupić coś potrzebniejszego. Myślę, że perfumy, komplet biżuterii np srebrnej, lub coś czym się interesuje. Najlepsze życzenia dla mamy.

• 7 years później...
  • 2 years później...
  • 3 months później...
Mam prezent uniwersalny. Dla 40 i 50 latka i dla wujka wędkarza też. Znalazłem szukając czegoś dla dziadków na wspólny prezent. Fotoksiażka. Własnoręczna edycja. Zresztą kreator jest intuicyjny. Można sprawdzić − http://www.colorland.pl/fotoksiazka. Edytowane przez 64peter

Hmm.A jakby tak podarować mamie jakiś elegancki zegarek? Jesli poszukasz w sklepach internetowych to takie zegarki mozesz kupić o wiele taniej niż stacjonarnie ( szczególnie teraz kiedy są spore wyprzedaże na wiele modeli).

Świetne są na przykład zegarki od Tissota . Klasyczne oraz bardzo dobrej jakości.

Hmm.A jakby tak podarować mamie jakiś elegancki zegarek? Jesli poszukasz w sklepach internetowych to takie zegarki mozesz kupić o wiele taniej niż stacjonarnie ( szczególnie teraz kiedy są spore wyprzedaże na wiele modeli).

Świetne są na przykład zegarki od Tissota . Klasyczne oraz bardzo dobrej jakości.

Starzy zegarmistrzowie twierdzą, że zegarek powinien mieć czarny pasek, skórzany, biała tarcza, rzymskie cyfry.

Czy taki smartwatch spełnia te kryteria?

goclever-chronos-connect-2,14717599545_7.jpg

Wg mnie nie.

Czy taki Tissot spełnia te kryteria:

500_70b3a8e5d93ff61f417875706ab360a9.jpg

Wg mnie tak. Na odnośnik mają tego więcej.

Edytowane przez ilion