Sloneczko 21.09.2006 06:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2006 Czy ktoś z Was ma u siebie to urządzenie? http://www.aquapower.pl/oferta1.html Nie bardzo mi się chce wierzyć w jego cudowne własności, a chciałoby się by takie rzeczywiście były. Mam bardzo twardą wodę, więc proszę, niech odezwą się ci, którzy mają ten witalizator i napiszą, czy faktycznie tak działa jak w opisie na stronie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dusigrosz2000 22.09.2006 07:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2006 Chciałoby się rzec że to cudo wręcz.......najbardziej mi sie podoba zwrot na końcu opisu..Praktycznie nie istnieje w naszym życiu obszar, w którym Aqua Power Joint nie mógłby być zastosowany. Cos jakby panaceum na wszelkie nasze dolegliwości.....znaczy powinno być w każdym domu....jakos nie widziałem tego jednak..... A całkiem powaznie....Zbyt uniwersalne by było prawdziwe........choć wystarczy poprosić by zainstalowali na pół roku i sama sie przekonasz ile w tym jest prawdy......jesli sa pewni swojego produktu to zapewne zgodza się na taki sposób sprzedazy przy odpowiednio skonstruowanej umowie.Osobiscie jestem sceptycznie nastawiony do tego co napisano na stronie tego produktu.......Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dusigrosz2000 22.09.2006 07:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2006 Zapomniałem dodać ....więc uzupełniamNa twardą wode najlepszy jest zmiękczacz....wiem bo mam.....oszczędności pojawiają się same.....polecam na stronie .... http://www.tapworks.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sloneczko 22.09.2006 07:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2006 O, dzięki za podpowiedzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomasz M. 22.09.2006 13:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2006 Z opisu urządzenia wynika, że jest to coś z tej samej półki co ekrany radiestezyjne i homeopatia. Pseudonaukowy bełkot w stylu "nieprzerwanie ciągle odnawiające się drgania energetyczne" (cytat z ich strony www). Czyli : kto chce, - niech wierzy i wydaje pieniądze, metodą naukową sprawdzić się nie da. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sloneczko 22.09.2006 16:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2006 Pytam z wyrachowania, bo to cudo kosztuje ponoć ok. 2000 zł! Wolałabym wiedzieć, zanim w ogóle pomyślę o kupnie, czy ktoś je ma, czy stosuje z dobrym skutkiem, czyli ma np. już odkamienione rury. Bo z kolei, jeśli to naciąganie, dlaczego egzystują bez zakłóceń na naszym rynku? Może to jednak działa? Praktyk by się przydał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Włodek W. 23.09.2006 13:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2006 Znalazłem jeszcze takie urżądzenie Które lepsze http://www.drnatura.pl/grander.htm Też jestem ciekaw ? Pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rusek007 23.09.2006 14:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2006 Moim zdaniem bzdura, bzdura i jeszcze raz bzdura. To normalny szklany breloczek do powieszenia sobie na rurze. Najlepsze z opisu jest to:" bardzo prosty montaż (właściwie brak montażu) " A krówki dadzą nam więcej mleczka... Panaceum dla naiwnych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 23.09.2006 14:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2006 Znalazłem jeszcze takie urżądzenie Które lepsze ... lepsze jest ADR 4 - stymulator energii ADR-4 - służy do poprawy właściwości zdrowotnych wody pitnej. Zadaniem ADR-4 jest odpowiednia przemiana energetyczna i strukturalna wody, zarówno jej postaci czystej jak i znajdującej się w różnych artykułach spożywczych. Na skutek oddziaływania pola magnetycznego i promieniowania podczerwonego oraz występowania efektów rezonansowych, urządzenie to modyfikuje strukturę wody czyniąc ją zdrowszą. Stanisław Wosiński -autor i konstruktor urządzeń ADR, urodził się w 1960 roku w Jarocinie. Jest absolwentem Politechniki Poznańskiej. Od 1990 r. mieszka i pracuje naukowo w Gdańsku. Od 15 lat woda stanowi główny przedmiot prowadzonych przez niego badań naukowych. Celem tych badań jest skonstruowanie urządzenia służącego do zmiany struktury wody. Cel ten został osiągnięty - powstało urządzenie nazwane przez twórcę ADR-4. ADR-4 służy do poprawy właściwości zdrowotnych wody pitnej i żywności, zmienia je strukturalnie i energetycznie. Woda energetyzowana przez ADR-4 wyrównuje zaburzenia energetyczne w ciele człowieka, przyczyniając się do poprawy zdrowia i sprawności organizmu. Za skonstruowanie ADR-4 Stanisław Adrian Wosiński zdobył szereg nagród. Wystawiany na 47 wystawie wynalazków BRUSSELS EUREKA'98 ADR-4 zdobył Złoty Medal. Produkt ten zdobył również Nagrodę Specjalną w postaci Złotej Statuetki, którą przyznał Instytut Wspólnoty Europejskiej Dla Promocji Przedsięwięć Handlowych. Złoty medal dla Polaka na Światowym Zjeździe Geniuszy w Japonii. Polski wynalazca inż. Stanisław A. Wosiński z Gdańska został laureatem dwóch bardzo prestiżowych nagród podczas 15. Światowego Zjazdu Geniuszy, który zakończył się w Tokio w Japonii. Za urządzenie ADR 4 dostał Złoty Medal w kategorii Genialnych Wynalazków wśród produktów służących ochronie zdrowia http://www.drnatura.pl/wynalazca_adr.htm dobre bo polskie ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sloneczko 23.09.2006 15:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2006 Ciekawe rzeczy A co myślicie o tym? http://www.escape.com.pl/new/grander.html http://www.escape.com.pl/new/oz_pr.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
greg5 23.09.2006 18:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2006 Zapomnieli dopisać - "zamieszaj tym paliwo a nie pojedziesz ale polecisz". Łączę pozdrowienia dla niewierzących w cuda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
myciek 24.09.2006 08:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2006 Czy ktoś z Was ma u siebie to urządzenie? http://www.aquapower.pl/oferta1.html Nie bardzo mi się chce wierzyć w jego cudowne własności, a chciałoby się by takie rzeczywiście były. Mam bardzo twardą wodę, więc proszę, niech odezwą się ci, którzy mają ten witalizator i napiszą, czy faktycznie tak działa jak w opisie na stronie? Turlać się chce ze śmiechu po przeczytaniu opisu. "Transformator wapnia" itp.! Niszczenie struktury wody przez ciśnienie w rurach !! No to woda ze studni artezyjskiej jest od początku niedobra, bo przecież wypływa pod ciśnieniem itd... A co jest takiego złego w twardej wodzie? Poza tym, oczywiście, że więcej wydajemy na walkę z kamieniem. No ale oszczędzamy na wydawaniu forsy na wynalazki o niesprawdzonym działaniu. A wapń jest organizmowi potrzebny. Dochodzi do absurdów gdy ludzie instalują filtry zmiękczające wodę pitną a potem piją "źródlaną" wodę o zawartości wapnia 250 mg/l (czyli twarda lub bardzo twarda). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piejar 24.09.2006 11:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2006 Tak, tak ... jest to zdecydowanie pacaneum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sloneczko 24.09.2006 18:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2006 Ha! Czyli 2000 zł mam nienaruszone w kieszeni? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Stefan Sz. 24.09.2006 18:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2006 "Naładować energetycznie możemy zwykłą wodę z kranu- wystarczy wlać ją o butelki z zielonego szkła, dorzucić niewielki okragły przedmiot ze złota i kawałek różowego kwarcu lub zwykłego kryształu górskiego. Butelkę zamykamy szmatką z niebarwionego lnu lub bawełny i zwykłą gumką recepturką. Po trzech- siedmiu godzinach od wystawienia butelki na słońce, szare niedynamiczne pole wody wodociągowej zmienia się w witalną jaśniejącą bielą i błękitem aurę. Jednak uwaga-jest to zabieg wyłącznie energetyzujący. Przy jego zastosowaniu nie pozbędziemy się azotanów, chloru i innych zanieczyszczeń" Ellen Grasse - "Czakra i aura". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piejar 24.09.2006 18:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2006 Ha! Czyli 2000 zł mam nienaruszone w kieszeni? Jeżeli jakoś szczególnie Ci ciążą to służę pomocą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mocny8 25.09.2006 11:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2006 witamNajlepsza woda jest prosto z głebi ziemi nieruszana, wszelkie uzdatnianie ma przede wszystkim charakter przemysłowy, chodzi o to, żeby na ściankach rur szczególnie w nocy, kiedy jest jej mały rozbiór nie osadzała cała tablica Mendelejewa- żelazo, mangan, wapń i inne, które zmniejszają przekrój rur/chodzi o ich związki- różne/. Dodawane do wody różne ulepszacze i poprawiacze prowadzą do tego, że mamy coraz "zdrowsze' społeczeństwo a ilość wszelkich alergi u dzieci to już prawdziwa epidemia. Pić należy wodę, która ma conajmniej 2500 kationów i anionów razem inaczeJ tańsza jest woda destylowana na stacjach CPN.Mam wykształcenie i praktykę w tym zakresie i proszę mi wierzyć, że picie twardej wody z wszystkimi mikro elementami zdrowemu czy choremu człowiekowi nie szkodzi, szkodzi chlor, szkodzą koagulanty, bakterie pozaśrodowiskowe / nie występujące w wodzie wgłębnej, szkodząwszystkie "E" UTRWALACZE DODAWANE DO ŻYWNOŚCI. Znajdzcie na swoim terenie żródełko wody wśród pól i pijcie do woli, gotujcie obiady a wodę z wodociągu do cełow pranie, zmywarka itp. W moim mieście nie dodaje się żadnej chemi, woda jest średnio twarda, bez bakterii i bardzo smaczna. WODA DOBRA TO TAKA, KTÓREJ NIE ZAUWAŻAMY JAK JĄ UŻYWAMY DO CZEGOŚ, CZYLI BEZ SMAKU, BEZ ZAPACHU, BEZ KOLORU- PRZEZROCZYSTA. Dowiedz się w swoim SANEPIDZIE POWIATOWYM SKĄ JEST, MUSZĄ ODPOWIEDZIEĆ.pozdrawiampozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomasz M. 25.09.2006 15:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2006 "Naładować energetycznie możemy zwykłą wodę z kranu- wystarczy wlać ją o butelki z zielonego szkła, dorzucić niewielki okragły przedmiot ze złota i kawałek różowego kwarcu lub zwykłego kryształu górskiego. Butelkę zamykamy szmatką z niebarwionego lnu lub bawełny i zwykłą gumką recepturką. Po trzech- siedmiu godzinach od wystawienia butelki na słońce, szare niedynamiczne pole wody wodociągowej zmienia się w witalną jaśniejącą bielą i błękitem aurę. Jednak uwaga-jest to zabieg wyłącznie energetyzujący. Przy jego zastosowaniu nie pozbędziemy się azotanów, chloru i innych zanieczyszczeń" Ellen Grasse - "Czakra i aura". Zapomniała dopisać, że aby tę jaśniejącą aurę zobaczyć, należy obok butelki z wodą postawić większą butelkę (najlepiej z jasnego szkła) z 40% roztworem alkoholu etylowego (może zawierać domieszki smakowe), z której należy co pół godziny odlewać po 100-150 ml i wypijać. Jaśniejąca aura pojawia się po 3-7 godz. w zależności od warunków fizycznych i wytrenowania przeprowadzającego doświadczenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Włodek W. 29.09.2006 16:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2006 brzoza ADR uzywam od pięciu lat i czy sa wyniki i to namacalnie to nie wiem .Ale wiem ze takich nagród i medali za darmo nie rozdają . Tak nawszelki wypadek używam ,Na pewno nie szkodzi , a wiara czyni cuda Woda to życie Jest jeszcze Woda Żywa i Martwa I TEZ UZYWAM Pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adam_mk 29.09.2006 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2006 Witam Wiem że jest Morze Martwe! Całe morze wody! Żywą wodę można zobaczyć w szambie! Żyje każdy mm3! Co Wy tu wypisujecie? Czarną kurę, popluć przez lewe ramię, o pełni księżyca w północ samą..... Mam dreszcze! A rozum gdzie? Śpi? Adam M P.S. Sami sobie te medale dają. Wzajemnie! No, bo ktoś musi! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts