Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Witalizator wody Aqua Power Joint

Recommended Posts

• 2 weeks później...
"Naładować energetycznie możemy zwykłą wodę z kranu- wystarczy wlać ją o butelki z zielonego szkła, dorzucić niewielki okragły przedmiot ze złota i kawałek różowego kwarcu lub zwykłego kryształu górskiego. Butelkę zamykamy szmatką z niebarwionego lnu lub bawełny i zwykłą gumką recepturką. Po trzech- siedmiu godzinach od wystawienia butelki na słońce, szare niedynamiczne pole wody wodociągowej zmienia się w witalną jaśniejącą bielą i błękitem aurę. Jednak uwaga-jest to zabieg wyłącznie energetyzujący. Przy jego zastosowaniu nie pozbędziemy się azotanów, chloru i innych zanieczyszczeń" Ellen Grasse - "Czakra i aura".

Zapomniała dopisać, że aby tę jaśniejącą aurę zobaczyć, należy obok butelki z wodą postawić większą butelkę (najlepiej z jasnego szkła) z 40% roztworem alkoholu etylowego (może zawierać domieszki smakowe), z której należy co pół godziny odlewać po 100-150 ml i wypijać. Jaśniejąca aura pojawia się po 3-7 godz. w zależności od warunków fizycznych i wytrenowania przeprowadzającego doświadczenie.

Nie trzeba pić alkoholu by widzieć aurę. Można użyć np. aparatu do wykonywania zdjęć kirlianowskich. Zobacz np. tutaj:

http://noweenergie.org/index.php?p=artykuly&class=technika&s=kam_kirl

:D :D :D

• 4 months później...
  • 1 year później...

Strona nie działa, przynajmniej teraz.

A Grander? od czasu mojego ostatniego wpisu podrożał... 4-krotnie :o Tzn. mam na myśli urządzenie uzdatniające wodę pitną: http://www.dobrawoda.pl/index.html

I co ciekawe, te hotele i pensjonaty, a nawet piekarnia w Warszawie czyszczą wodę urządzeniem Grandera i chwalą je sobie:

http://www.galindia.com.pl/, http://www.hotelmagda.com.pl/ (jest symbol na górze strony), http://www.hotel-las.pl/, http://www.piekarniastaropolska.pl/ (trzeba kliknąć w "technologię").

Może ktoś z Was też ma Grandera u siebie?

• 6 months później...

Zacznę moze od początku kiedy to jeszcze nie znałam tego urządzonka i sceptycznie w ogóle do tego podchodziłam.

Z dobre 7 lat temu byłam na weselu,hmm jeden z gości mieszał sobie wszelkie napoje tym " długopisem",myśle sobie-oszalał,łyżeczką owszem,ale żeby długopisem?ł.Innych też to zainteresowało,w końcu długopisikiem zaczeli sobie mieszac wszyscy faceci siedzacy w pobliżu własciciela owego urządzenia.Mój małżonek też się znalazł w tym towarzystwie,patrze co robi a on też miesza,co kolejka wódki to srebrny przedmiocik szedł w ruch,zamieszali i wypijali.Poszliśmy tanczyć i moj ślubny mowi do mnie,wiesz cos w tym jest bo wodka ma całkiem inny smak,znaczy łagodniejszy i wydaje się być bardziej miękka,to samo z innymi napojami.Mówił ze po zamieszaniu soku grapefruitowego lekko zmienił nawet barwę i był łagodny w smaku.Co ciekawe moj małżonek pierwszy raz nie był chory po imprezie.Dzięki kuzynowi który brał ślub a w zasadzie dzieki jego żonie dowiedzieliśmy się co nieco o tajemniczym gościu(wujku pani młodej) z długopisem-mieszaczem .Młodzi dostali w prezencie taki długopis i zaczęliśmy eksperymentować z napojami.Może gdybym tego nie widziała,nie mieszała i nie piła to pewnie do dzis bym nie wierzyła,ale to faktycznie działa.Zwykły napój słodzony aspartamem po którym zawsze mogłam spodziewac sie zgagi i nieprzyjemnego posmaku zamieniał sie w całkiem przyzwoity napój no i zgagi nie było.Zaczeliśmy nawet robic tak ze ja wychodziłam a oni mieszali sok w jednej szklance a w drugiej zostawiali niezamieszaną,wołali mnie a ja próbowałam i faktycznie już po kolorze mozna było stwierdzic w której szklance było zamieszane. Ale zrobiliśmy to samo również z wodą kranówą tu kolor raczej juz nie mógł nic podpowiedzieć ale różnica w smaku- szok!!Bez porównania ta zamieszana była wręcz pyszna i miękka.Troszke to kosztowało ale właścicielami pręcika staliśmy się 4 m-ce pozniej i nie żałuję.Długopis jest również pomocny przy bólu wystarczy go trochę ponosić przy sobie .A co do wody to moje kwiaty mizeroty odżyły.Mieszam im również wodę tym długopisem,dla mnie rewelka.Przymierzamy się z mężem do założenia aparatu przepływowego ale kurde te ceny,choć wiem że warto.

Dodam jeszcze że moja córka często miała problemy ze skórą,tzn suchą szorstką taką bardziej skazowatą ( lekarka stwierdziła małą skazę białkową) może nie od mleka ale od bananów zawsze dostawała czarwonych suchych plam.Mąż kupił jej butelkę wody (w szklanej fajnej butelce).Dawałam jej codziennie w małym kieliszeczku do wypicia a czasem i smarowaałm ta wodą podrażnione miejsca i wieceie co?? zaczęło schodzić,a ze woda w butelce troche kosztuje-fakt starczy jej na dosc długo ale jednak z kieszeni trzeba troche wyszarpnąć,wolę trochę poczekać odłożyć i zainstalować urządzenie przepływowe którego sie ponoć nie wymienia.

Ojjj dość chaotycznie ,ale zważając na porę powinniście mi wybaczyć.

Pozdrawiam

Wyprowadzę was z błędu,nie jestem żadnym przedstawicielem handlowym,nie rozprowadzam tego typu urządzeń i nie zamierzam się tym zajmować.Podzieliłam się tylko moimi spostrzeżeniami .Wierzyć mi nie musicie,też pewnie bym nie wierzyła.Może kiedyś wśród swoich znajomych traficie na kogoś kto posiada jakis produkt grandera i sami będziecie mogli się przekonać i wyciągnąć wnioski z niesłusznie stawianych mi zarzutów.

Pozdrawiam i życzę miłego wieczoru

Od dawna wiadomo ze mózg ludzki ma ogromne, niezbadane do tej pory możliwości, między innymi potrafi wpływać na nasze samopoczucie a nawet stan zdrowia. I kto nauczy się wpływać na mózg, będzie w stanie pacjenta przekonać do wszystkiego.

Te urządzonka po prostu wpóływają bezpośrednio na mózg. Tajemnicza siła za tym cudem nazywa się 'sugestia'. Albo 'zbiorowa sugestia' - kiedy jedni nakręcają drugich i już nikt nie myśli samodzielnie.

Weź i rozbierz ten dlugopis albo cudowny inny produkt grandera czy innego oszołoma, to zobaczysz że ten cud powstał tylko w Twojej głowie. Wewnątrz urządzenia jest albo 'lecznicza' pustka, albo kawał żelastwa sugerujący że coś jednak wewnątrz jest. A może dwa miedziane druciki podłączone do dwóch miedzianych krążków zamkniętych w piramidzie z plexi nasączonego aurami? Nie pytaj skąd mam plany tego wynalazku, bo musiał bym Cię zabić...

• 8 months później...