Włodek W. 02.10.2006 12:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2006 adam_mk Jak napijesz się herbaty z wody żywej będziesz wiedział o czym napisałem (jest super). Martwą wodą wygoniłem mrówki z domu .Ekologicznie Pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adam_mk 02.10.2006 14:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2006 Znaczy, tą koloidalną zawiesiną?Adam M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Włodek W. 10.10.2006 17:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2006 Czy koloidalną? Chyba tak Martwa jest kwaśna,i dobra na zgagę .Pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Stefan Sz. 11.10.2006 10:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2006 "Naładować energetycznie możemy zwykłą wodę z kranu- wystarczy wlać ją o butelki z zielonego szkła, dorzucić niewielki okragły przedmiot ze złota i kawałek różowego kwarcu lub zwykłego kryształu górskiego. Butelkę zamykamy szmatką z niebarwionego lnu lub bawełny i zwykłą gumką recepturką. Po trzech- siedmiu godzinach od wystawienia butelki na słońce, szare niedynamiczne pole wody wodociągowej zmienia się w witalną jaśniejącą bielą i błękitem aurę. Jednak uwaga-jest to zabieg wyłącznie energetyzujący. Przy jego zastosowaniu nie pozbędziemy się azotanów, chloru i innych zanieczyszczeń" Ellen Grasse - "Czakra i aura". Zapomniała dopisać, że aby tę jaśniejącą aurę zobaczyć, należy obok butelki z wodą postawić większą butelkę (najlepiej z jasnego szkła) z 40% roztworem alkoholu etylowego (może zawierać domieszki smakowe), z której należy co pół godziny odlewać po 100-150 ml i wypijać. Jaśniejąca aura pojawia się po 3-7 godz. w zależności od warunków fizycznych i wytrenowania przeprowadzającego doświadczenie. Nie trzeba pić alkoholu by widzieć aurę. Można użyć np. aparatu do wykonywania zdjęć kirlianowskich. Zobacz np. tutaj: http://noweenergie.org/index.php?p=artykuly&class=technika&s=kam_kirl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Włodek W. 16.02.2007 08:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2007 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Włodek W. 13.03.2008 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2008 Nikt nie sprawdził urządzenia? http://www.aquapower.pl/oferta1.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sloneczko 14.03.2008 00:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2008 Strona nie działa, przynajmniej teraz. A Grander? od czasu mojego ostatniego wpisu podrożał... 4-krotnie Tzn. mam na myśli urządzenie uzdatniające wodę pitną: http://www.dobrawoda.pl/index.html I co ciekawe, te hotele i pensjonaty, a nawet piekarnia w Warszawie czyszczą wodę urządzeniem Grandera i chwalą je sobie: http://www.galindia.com.pl/, http://www.hotelmagda.com.pl/ (jest symbol na górze strony), http://www.hotel-las.pl/, http://www.piekarniastaropolska.pl/ (trzeba kliknąć w "technologię"). Może ktoś z Was też ma Grandera u siebie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kropka123 21.09.2008 01:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2008 Zacznę moze od początku kiedy to jeszcze nie znałam tego urządzonka i sceptycznie w ogóle do tego podchodziłam. Z dobre 7 lat temu byłam na weselu,hmm jeden z gości mieszał sobie wszelkie napoje tym " długopisem",myśle sobie-oszalał,łyżeczką owszem,ale żeby długopisem?ł.Innych też to zainteresowało,w końcu długopisikiem zaczeli sobie mieszac wszyscy faceci siedzacy w pobliżu własciciela owego urządzenia.Mój małżonek też się znalazł w tym towarzystwie,patrze co robi a on też miesza,co kolejka wódki to srebrny przedmiocik szedł w ruch,zamieszali i wypijali.Poszliśmy tanczyć i moj ślubny mowi do mnie,wiesz cos w tym jest bo wodka ma całkiem inny smak,znaczy łagodniejszy i wydaje się być bardziej miękka,to samo z innymi napojami.Mówił ze po zamieszaniu soku grapefruitowego lekko zmienił nawet barwę i był łagodny w smaku.Co ciekawe moj małżonek pierwszy raz nie był chory po imprezie.Dzięki kuzynowi który brał ślub a w zasadzie dzieki jego żonie dowiedzieliśmy się co nieco o tajemniczym gościu(wujku pani młodej) z długopisem-mieszaczem .Młodzi dostali w prezencie taki długopis i zaczęliśmy eksperymentować z napojami.Może gdybym tego nie widziała,nie mieszała i nie piła to pewnie do dzis bym nie wierzyła,ale to faktycznie działa.Zwykły napój słodzony aspartamem po którym zawsze mogłam spodziewac sie zgagi i nieprzyjemnego posmaku zamieniał sie w całkiem przyzwoity napój no i zgagi nie było.Zaczeliśmy nawet robic tak ze ja wychodziłam a oni mieszali sok w jednej szklance a w drugiej zostawiali niezamieszaną,wołali mnie a ja próbowałam i faktycznie już po kolorze mozna było stwierdzic w której szklance było zamieszane. Ale zrobiliśmy to samo również z wodą kranówą tu kolor raczej juz nie mógł nic podpowiedzieć ale różnica w smaku- szok!!Bez porównania ta zamieszana była wręcz pyszna i miękka.Troszke to kosztowało ale właścicielami pręcika staliśmy się 4 m-ce pozniej i nie żałuję.Długopis jest również pomocny przy bólu wystarczy go trochę ponosić przy sobie .A co do wody to moje kwiaty mizeroty odżyły.Mieszam im również wodę tym długopisem,dla mnie rewelka.Przymierzamy się z mężem do założenia aparatu przepływowego ale kurde te ceny,choć wiem że warto.Dodam jeszcze że moja córka często miała problemy ze skórą,tzn suchą szorstką taką bardziej skazowatą ( lekarka stwierdziła małą skazę białkową) może nie od mleka ale od bananów zawsze dostawała czarwonych suchych plam.Mąż kupił jej butelkę wody (w szklanej fajnej butelce).Dawałam jej codziennie w małym kieliszeczku do wypicia a czasem i smarowaałm ta wodą podrażnione miejsca i wieceie co?? zaczęło schodzić,a ze woda w butelce troche kosztuje-fakt starczy jej na dosc długo ale jednak z kieszeni trzeba troche wyszarpnąć,wolę trochę poczekać odłożyć i zainstalować urządzenie przepływowe którego sie ponoć nie wymienia. Ojjj dość chaotycznie ,ale zważając na porę powinniście mi wybaczyć. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 21.09.2008 02:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2008 jesteś może przedstawicielem handlowym? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
j-j 21.09.2008 05:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2008 jesteś może przedstawicielem handlowym? To samo przyszło mi do glowy, pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 21.09.2008 06:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2008 przecież nawet na obudowie pisze: "bez jointa nie razbieriosz" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kropka123 21.09.2008 17:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2008 Wyprowadzę was z błędu,nie jestem żadnym przedstawicielem handlowym,nie rozprowadzam tego typu urządzeń i nie zamierzam się tym zajmować.Podzieliłam się tylko moimi spostrzeżeniami .Wierzyć mi nie musicie,też pewnie bym nie wierzyła.Może kiedyś wśród swoich znajomych traficie na kogoś kto posiada jakis produkt grandera i sami będziecie mogli się przekonać i wyciągnąć wnioski z niesłusznie stawianych mi zarzutów. Pozdrawiam i życzę miłego wieczoru Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kosmo77 21.09.2008 18:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2008 Od dawna wiadomo ze mózg ludzki ma ogromne, niezbadane do tej pory możliwości, między innymi potrafi wpływać na nasze samopoczucie a nawet stan zdrowia. I kto nauczy się wpływać na mózg, będzie w stanie pacjenta przekonać do wszystkiego.Te urządzonka po prostu wpóływają bezpośrednio na mózg. Tajemnicza siła za tym cudem nazywa się 'sugestia'. Albo 'zbiorowa sugestia' - kiedy jedni nakręcają drugich i już nikt nie myśli samodzielnie.Weź i rozbierz ten dlugopis albo cudowny inny produkt grandera czy innego oszołoma, to zobaczysz że ten cud powstał tylko w Twojej głowie. Wewnątrz urządzenia jest albo 'lecznicza' pustka, albo kawał żelastwa sugerujący że coś jednak wewnątrz jest. A może dwa miedziane druciki podłączone do dwóch miedzianych krążków zamkniętych w piramidzie z plexi nasączonego aurami? Nie pytaj skąd mam plany tego wynalazku, bo musiał bym Cię zabić... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kropka123 21.09.2008 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2008 Nie ulegam sugestiom,wolę poobserwować i przekonać się na własnej skorze..Nie zmuszam też byś w to uwierzył,Ty czy ktokolwiek czytający ten wątek.To są moje spostrzeżenia,które wyciągnełam używając tego urządzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Włodek W. 04.06.2009 12:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2009 Woda jest zawsze aktualna do rozmow na forum. http://www.bioter.pl/woda/woda-2.htm Cenzura to,, puszcza" spoko. Pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbigmor 04.06.2009 13:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2009 Placebo jest środkiem o udokumentowanym działaniu pozytywnym.Z jednym się zgadzam. Jeśli człowiek w coś wierzy to jest dużo większa szansa na realiację bo mózg ludzki naprawdę ma dużo niezbadanych pokładów.Nie dotyczy to Lotto i innych gier. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Włodek W. 04.06.2009 15:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2009 Z badan Japonczyka E.Moto wynika , że woda nie kłamie, To już nie jest placebo. Pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
HenoK 05.06.2009 11:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2009 Z badan Japonczyka E.Moto wynika , że woda nie kłamie, Pewnie chodziło Ci o Masaru Emoto : http://video.google.com/videoplay?docid=5973768289576180843 . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Włodek W. 05.06.2009 13:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2009 HenoK Pamięć jest zawodna ,ale o to chodziło. Pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts