MalinaMalina 21.09.2006 07:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2006 zobaczymy kto wstał lewą nogą ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MalinaMalina 21.09.2006 07:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2006 no nie wytrzymam wszyscy w dobrym humorku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rafal_G-ce 21.09.2006 07:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2006 WOW, odczekałaś AŻ 9 minut żeby sobie odpowiedzieć Wracając do tematu: oprócz Ciebie tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MalinaMalina 21.09.2006 07:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2006 WOW, odczekałaś AŻ 9 minut żeby sobie odpowiedzieć Wracając do tematu: oprócz Ciebie tak ooo mam prywatny sekundnik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 21.09.2006 07:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2006 A ja się dzisiaj wyspałem i sie świetnie czuje Może jakiś wątek dla świetnieczujących? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rafal_G-ce 21.09.2006 07:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2006 A ja się dzisiaj wyspałem i sie świetnie czuje Może jakiś wątek dla świetnieczujących? nie prowokuj kolezanki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MalinaMalina 21.09.2006 07:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2006 A ja się dzisiaj wyspałem i sie świetnie czuje Może jakiś wątek dla świetnieczujących? nie prowokuj kolezanki mówisz masz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rafal_G-ce 21.09.2006 07:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2006 a nie mówiłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 21.09.2006 07:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2006 A ja się dzisiaj wyspałem i sie świetnie czuje Może jakiś wątek dla świetnieczujących? nie prowokuj kolezanki mówisz masz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MalinaMalina 21.09.2006 07:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2006 A ja się dzisiaj wyspałem i sie świetnie czuje Może jakiś wątek dla świetnieczujących? nie prowokuj kolezanki mówisz masz no teraz każdy ma coś dla siebie i Ci w dobrym nastroju i Ci w złym humorku, awięc dzielcie się doświadczeniami, rzucajcie talerzami, tak zeby wszytskim ulżyło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 21.09.2006 08:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2006 Wiecie co mnie ostatnio wkurzyło...moja druga połowa zaczęła zabijać komary na świeżo pomalowanych ścianach w sypialni. Myślałem że mnie szlag trafi jak zobaczyłem te plamy hahaha chyba znowu czeka mnie malowanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MalinaMalina 21.09.2006 08:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2006 Wiecie co mnie ostatnio wkurzyło...moja druga połowa zaczęła zabijać komary na świeżo pomalowanych ścianach w sypialni. Myślałem że mnie szlag trafi jak zobaczyłem te plamy hahaha chyba znowu czeka mnie malowanie to macie na ścianach wzorki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 21.09.2006 08:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2006 Wiecie co mnie ostatnio wkurzyło...moja druga połowa zaczęła zabijać komary na świeżo pomalowanych ścianach w sypialni. Myślałem że mnie szlag trafi jak zobaczyłem te plamy hahaha chyba znowu czeka mnie malowanie to macie na ścianach wzorki a co was ostatnio wkurzyło??? (o lepera nie pytam bo to oczywiste ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MalinaMalina 21.09.2006 08:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2006 Wiecie co mnie ostatnio wkurzyło...moja druga połowa zaczęła zabijać komary na świeżo pomalowanych ścianach w sypialni. Myślałem że mnie szlag trafi jak zobaczyłem te plamy hahaha chyba znowu czeka mnie malowanie to macie na ścianach wzorki a co was ostatnio wkurzyło??? (o lepera nie pytam bo to oczywiste ) hmmm co nas wkurzyło?? Zastanawiam się zastanawiam się i chyba nic aż tak bardzo żeby rzucać błotem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jabko 21.09.2006 08:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2006 ... a co was ostatnio wkurzyło??? (o lepera nie pytam bo to oczywiste ) No to w takim wypadki NIC. "A mnie sie nie podoba wasza wredna gęba" King... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MalinaMalina 21.09.2006 13:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2006 Chyba to będzie mój zły dzień, wlaśnie dostałam wiadomość od koleżanki że jej córka zasłabła i jest w szpitalu. Czekam na wieści od niej co się stało dokładnie, jak bedę wiedziała już to dam Wam znać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 21.09.2006 13:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2006 Chyba to będzie mój zły dzień, wlaśnie dostałam wiadomość od koleżanki że jej córka zasłabła i jest w szpitalu. Czekam na wieści od niej co się stało dokładnie, jak bedę wiedziała już to dam Wam znać Bądz dobrej myśli. Na pewno to nic groźnego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martadela 21.09.2006 13:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2006 Na klinikach chirurgii weterynarynej: przychodzi kobieta z psem który ma łape rociętą od piątku i cały czas krwawi, w gabinecie jestem tylko ja z moim psem budzącym się z narkozy. Asystentka mówi żeby przyjąć tego psa, na to lekarz: JAK CZEKAłA OD PIATKU BO JEJ KASY SZKODA BYłO TO 15 MIN TEŻ POCZEKA Wkurzyłam sie i powiedziałam lekarzowi że jest kretynem skoro za głupote własciciela karze biedne zwierze.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MalinaMalina 21.09.2006 13:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2006 Chyba to będzie mój zły dzień, wlaśnie dostałam wiadomość od koleżanki że jej córka zasłabła i jest w szpitalu. Czekam na wieści od niej co się stało dokładnie, jak bedę wiedziała już to dam Wam znać Bądz dobrej myśli. Na pewno to nic groźnego. mam nadzieję , moja koleżanka bardzo to przeżywa, pierwszy raz coś takiego się stało, tak o ni z gruszki ni z pietruszki. Mała Oliwia ma 5 lat i jest bardzo wesołym dzieckiem, mamy nadzieję ze wszytsko bedzie dobrze, ze to nic powaznego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martadela 21.09.2006 13:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2006 aha i jeszcze wkurzyłam sie dzisiaj na TPSA bo zeby wypowiedzieć im umowe muszę to zrobić dokładnie w przeddzień jej wygaśnięcia - wcześniej nie mogę bo mi naliczą upust jaki dostałam podpisując ją 2 lata temu, - później też nie mogę bo mi się automatycznie przedłuży..... ABSURD Fajny wątek... ulżyło mi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts