Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Kto ma zły dzień? Prosze o wyżywanie się w tym miejscu

MalinaMalina

Recommended Posts

• Odpowiedzi 132
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

A ja się dzisiaj wyspałem i sie świetnie czuje :D

Może jakiś wątek dla świetnieczujących?

nie prowokuj kolezanki ;)

mówisz masz :) :wink:

:D :D

no teraz każdy ma coś dla siebie i Ci w dobrym nastroju i Ci w złym humorku, awięc dzielcie się doświadczeniami, rzucajcie talerzami, tak zeby wszytskim ulżyło :lol:

Wiecie co mnie ostatnio wkurzyło...moja druga połowa zaczęła zabijać komary na świeżo pomalowanych ścianach w sypialni. Myślałem że mnie szlag trafi jak zobaczyłem te plamy hahaha chyba znowu czeka mnie malowanie :D

to macie na ścianach wzorki

:evil: :evil: :evil:

a co was ostatnio wkurzyło??? (o lepera nie pytam bo to oczywiste :D )

Wiecie co mnie ostatnio wkurzyło...moja druga połowa zaczęła zabijać komary na świeżo pomalowanych ścianach w sypialni. Myślałem że mnie szlag trafi jak zobaczyłem te plamy hahaha chyba znowu czeka mnie malowanie :D

to macie na ścianach wzorki

:evil: :evil: :evil:

a co was ostatnio wkurzyło??? (o lepera nie pytam bo to oczywiste :D )

hmmm co nas wkurzyło?? Zastanawiam się zastanawiam się i chyba nic aż tak bardzo żeby rzucać błotem

Na klinikach chirurgii weterynarynej:

przychodzi kobieta z psem który ma łape rociętą od piątku i cały czas krwawi, w gabinecie jestem tylko ja z moim psem budzącym się z narkozy. Asystentka mówi żeby przyjąć tego psa, na to lekarz: JAK CZEKAłA OD PIATKU BO JEJ KASY SZKODA BYłO TO 15 MIN TEŻ POCZEKA :evil: :evil: :evil: :evil:

Wkurzyłam sie i powiedziałam lekarzowi że jest kretynem skoro za głupote własciciela karze biedne zwierze.... :evil: :evil: :evil:

Chyba to będzie mój zły dzień, wlaśnie dostałam wiadomość od koleżanki że jej córka zasłabła i jest w szpitalu. Czekam na wieści od niej co się stało dokładnie, jak bedę wiedziała już to dam Wam znać :cry:

Bądz dobrej myśli. Na pewno to nic groźnego.

mam nadzieję , moja koleżanka bardzo to przeżywa, pierwszy raz coś takiego się stało, tak o ni z gruszki ni z pietruszki. Mała Oliwia ma 5 lat i jest bardzo wesołym dzieckiem, mamy nadzieję ze wszytsko bedzie dobrze, ze to nic powaznego

aha i jeszcze wkurzyłam sie dzisiaj na TPSA bo zeby wypowiedzieć im umowe muszę to zrobić dokładnie w przeddzień jej wygaśnięcia :evil: :evil:

- wcześniej nie mogę bo mi naliczą upust jaki dostałam podpisując ją 2 lata temu,

- później też nie mogę bo mi się automatycznie przedłuży.....

ABSURD :evil:

Fajny wątek... ulżyło mi :wink: