Rom 21.09.2006 13:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2006 Na klinikach chirurgii weterynarynej: przychodzi kobieta z psem który ma łape rociętą od piątku i cały czas krwawi, w gabinecie jestem tylko ja z moim psem budzącym się z narkozy. Asystentka mówi żeby przyjąć tego psa, na to lekarz: JAK CZEKAłA OD PIATKU BO JEJ KASY SZKODA BYłO TO 15 MIN TEŻ POCZEKA Wkurzyłam sie i powiedziałam lekarzowi że jest kretynem skoro za głupote własciciela karze biedne zwierze.... Brak słów. Proponuję temu lekarzowi też rozciąć rękę i niech sobie czeka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martadela 21.09.2006 13:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2006 Życzenia zdrowia dla małej, daj znać jak się czegoś dowiesz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MalinaMalina 21.09.2006 14:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2006 Życzenia zdrowia dla małej, daj znać jak się czegoś dowiesz. ok dzieki na pewno przekaże Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 21.09.2006 18:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2006 Mam zły dzionek........jestem wku.....i co z tym zrobisz?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 21.09.2006 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2006 No ja to zla jestem , bo jem od rana do wieczora. Niedlugo nie dam rady chodzic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 21.09.2006 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2006 No ja to zla jestem , bo jem od rana do wieczora. Niedlugo nie dam rady chodzic rzuciłaś fajki ?? no co ty ... fajki są zdrowe .. nie rzucaj bo z kim ja bede w śpitaliku palił ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 21.09.2006 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2006 Mam zły dzionek........jestem wku.....i co z tym zrobisz?? czyli dzien jak codzien ns nie nie nie denerwuj sie, prosze - ja tak tylko zartuje sobie cos zly dzien mam chyba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 21.09.2006 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2006 Mam zły dzionek........jestem wku.....i co z tym zrobisz?? czyli dzien jak codzien ns nie nie nie denerwuj sie, prosze - ja tak tylko zartuje sobie cos zly dzien mam chyba zosiu .. może delikatny masażyk plecków by ci pomógł ?? to idź się połóż na brzuchu na autostradzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 21.09.2006 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2006 No ja to zla jestem , bo jem od rana do wieczora. Niedlugo nie dam rady chodzic to zdrowo jest rrmi przeciez trzeba jesc zeby zyc A nie mozesz jesc chodzac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 21.09.2006 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2006 A nie mozesz jesc chodzac Ty Zosia to madra kobieta jestes. Za taka porade to u lekarza musialabym z piencet zlote dac ps.Pawson ja nie rzucam. Bedziemy w jednej alejce lezeli Z innymi tak madrymi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 21.09.2006 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2006 zosiu .. może delikatny masażyk plecków by ci pomógł ?? to idź się połóż na brzuchu na autostradzie Pawson - o Ty ! a ktory odcinek mi polecasz ? ja sie tylko troche boje , ze mnie rozklepie na boki ja bym tak bardziej w przod chciala .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 21.09.2006 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2006 Za taka porade to u lekarza musialabym z piencet zlote dac e , to w Stolycy chyba. U nas to ze czysta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 21.09.2006 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2006 czysta Jesli stawiasz to moze byc i czysta . Darowanemu sie w zeby nie zaglada. O ile czysta ma zeby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 21.09.2006 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2006 A nie mozesz jesc chodzac Ty Zosia to madra kobieta jestes. Za taka porade to u lekarza musialabym z piencet zlote dac ps.Pawson ja nie rzucam. Bedziemy w jednej alejce lezeli Z innymi tak madrymi ale będzie ubaw w naszej alejce ... picie i nocne harce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 21.09.2006 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2006 zosiu .. może delikatny masażyk plecków by ci pomógł ?? to idź się połóż na brzuchu na autostradzie Pawson - o Ty ! a ktory odcinek mi polecasz ? ja sie tylko troche boje , ze mnie rozklepie na boki ja bym tak bardziej w przod chciala .. ale wymagania ... całe szczęście w naszym kochanym kraju wyboru dużego nie ma ... spróbuj koło Konina ... tam może kunie mają a one powinny bardziej wzdłuż niż w szerz ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MalinaMalina 22.09.2006 06:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2006 Mam zły dzionek........jestem wku.....i co z tym zrobisz?? czyli dzien jak codzien ns nie nie nie denerwuj sie, prosze - ja tak tylko zartuje sobie cos zly dzien mam chyba zosiu .. może delikatny masażyk plecków by ci pomógł ?? to idź się połóż na brzuchu na autostradzie troszkę drastyczny ten masażyk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 22.09.2006 07:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2006 Mam zły dzionek........jestem wku.....i co z tym zrobisz?? czyli dzien jak codzien ns nie nie nie denerwuj sie, prosze - ja tak tylko zartuje sobie cos zly dzien mam chyba zosiu .. może delikatny masażyk plecków by ci pomógł ?? to idź się połóż na brzuchu na autostradzie ziomal a ja ? też chce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MalinaMalina 22.09.2006 08:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2006 Mam zły dzionek........jestem wku.....i co z tym zrobisz?? czyli dzien jak codzien ns nie nie nie denerwuj sie, prosze - ja tak tylko zartuje sobie cos zly dzien mam chyba zosiu .. może delikatny masażyk plecków by ci pomógł ?? to idź się połóż na brzuchu na autostradzie ziomal a ja ? też chce na masaż jest więcej chętnych chciałam zaznaczyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 22.09.2006 08:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2006 Mam zły dzionek........jestem wku.....i co z tym zrobisz?? czyli dzien jak codzien ns nie nie nie denerwuj sie, prosze - ja tak tylko zartuje sobie cos zly dzien mam chyba z natury jestem spokojny ..no chiba ,że mi ktoś na jezora nadepnie przypadkiem.Ty chyba lubisz tych nieco, powtarzam nieco młodszych?Tym starszym lubisz dopiac łateczke.Nie myle sie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 22.09.2006 08:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2006 Mam zły dzionek........jestem wku.....i co z tym zrobisz?? czyli dzien jak codzien ns nie nie nie denerwuj sie, prosze - ja tak tylko zartuje sobie cos zly dzien mam chyba zosiu .. może delikatny masażyk plecków by ci pomógł ?? to idź się połóż na brzuchu na autostradzie ziomal a ja ? też chce na masaż jest więcej chętnych chciałam zaznaczyć moge poczekać a co mi tam.Nawet jakby Pawsona mial ktoś zastąpic i nawet wolałbym tak hehehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts