Rom 22.09.2006 08:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2006 Może wszystkim, którzy maja zły dzień humor poprawi wiadomość że jutro w lotto jest do zgarnięcia 10 mln. Biegnę po los Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 22.09.2006 08:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2006 Może wszystkim, którzy maja zły dzień humor poprawi wiadomość że jutro w lotto jest do zgarnięcia 10 mln. Biegnę po los trza grać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MalinaMalina 22.09.2006 08:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2006 Może wszystkim, którzy maja zły dzień humor poprawi wiadomość że jutro w lotto jest do zgarnięcia 10 mln. Biegnę po los może poprawiła by ta wiadomość humor gdybym wiedziała że wygram te 10 mln Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 22.09.2006 09:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2006 Może wszystkim, którzy maja zły dzień humor poprawi wiadomość że jutro w lotto jest do zgarnięcia 10 mln. Biegnę po los może poprawiła by ta wiadomość humor gdybym wiedziała że wygram te 10 mln a grasz? ja normalnie nie ale w takich momentach daje sie skusic Macie jakieś swoje liczby czy na chybił-trafił?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MalinaMalina 22.09.2006 09:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2006 Może wszystkim, którzy maja zły dzień humor poprawi wiadomość że jutro w lotto jest do zgarnięcia 10 mln. Biegnę po los może poprawiła by ta wiadomość humor gdybym wiedziała że wygram te 10 mln a grasz? ja normalnie nie ale w takich momentach daje sie skusic Macie jakieś swoje liczby czy na chybił-trafił?? dałam się kilka razy skusić przy kumulacji, ale nigdy nic nie wychodziło, 2 razy tylko 3-ka i o dziwo to zawsze gdy brałam kupon chybił-trafił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 22.09.2006 11:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2006 A nie mozesz jesc chodzac Ty Zosia to madra kobieta jestes. Za taka porade to u lekarza musialabym z piencet zlote dac ps.Pawson ja nie rzucam. Bedziemy w jednej alejce lezeli Z innymi tak madrymi ale będzie ubaw w naszej alejce ... picie i nocne harce zróbcie dla mnie miejsce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 22.09.2006 11:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2006 Może wszystkim, którzy maja zły dzień humor poprawi wiadomość że jutro w lotto jest do zgarnięcia 10 mln. Biegnę po los może poprawiła by ta wiadomość humor gdybym wiedziała że wygram te 10 mln a grasz? ja normalnie nie ale w takich momentach daje sie skusic Macie jakieś swoje liczby czy na chybił-trafił?? dałam się kilka razy skusić przy kumulacji, ale nigdy nic nie wychodziło, 2 razy tylko 3-ka i o dziwo to zawsze gdy brałam kupon chybił-trafił nalezy wybrać inne liczby niz ja. pewniejsza wygrana. Ja nawet w jedna cyfre nie trafiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 22.09.2006 11:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2006 Ja nigdy chyba trójki nie miałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 22.09.2006 11:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2006 a ja mam zły dzień od 22 lipca - to juz 2 miesiące i będę miała zły dopóki.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 22.09.2006 12:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2006 a ja mam zły dzień od 22 lipca - to juz 2 miesiące i będę miała zły dopóki.... ...sie ze mna nie napijesz? No dobrze cmok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MalinaMalina 22.09.2006 12:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2006 a ja mam zły dzień od 22 lipca - to juz 2 miesiące i będę miała zły dopóki.... a cóż to się stało tego 22 lipca i trwa do dziś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 22.09.2006 12:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2006 rrmi - a pewnie, że sie napiję i dam buziaczka, co go wczoraj nie dałam Malinax2 - a wyszło szydło z worka myślałam że kogoś dobrze znam, a okazało się że jest całkiem inaczej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MalinaMalina 22.09.2006 12:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2006 rrmi - a pewnie, że sie napiję i dam buziaczka, co go wczoraj nie dałam Malinax2 - a wyszło szydło z worka myślałam że kogoś dobrze znam, a okazało się że jest całkiem inaczej przykro mi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MalinaMalina 22.09.2006 12:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2006 rrmi - a pewnie, że sie napiję i dam buziaczka, co go wczoraj nie dałam Malinax2 - a wyszło szydło z worka myślałam że kogoś dobrze znam, a okazało się że jest całkiem inaczej a co Was łączyło?? Miłość, przyjaźń?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 22.09.2006 13:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2006 Ja mam dziś zły dzień Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MalinaMalina 22.09.2006 13:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2006 Ja mam dziś zły dzień to może my Ci poprawimy humorek?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 22.09.2006 13:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2006 Ja mam dziś zły dzień to może my Ci poprawimy humorek?? Bardzo proszę, jeśli tylko dacie radę Zacznę tak: powód - teściowa. Taaa daaaaam! Teraz oczekuję propozycji poprawy humoru Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MalinaMalina 22.09.2006 13:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2006 Ja mam dziś zły dzień to może my Ci poprawimy humorek?? Bardzo proszę, jeśli tylko dacie radę Zacznę tak: powód - teściowa. Taaa daaaaam! Teraz oczekuję propozycji poprawy humoru Czy kilka słodkich buziaczków takich malinowych pomoże?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 22.09.2006 14:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2006 a co Was łączyło?? Miłość, przyjaźń?? dużo pytań zadajesz a ja nie lubię odpowiadać na pytania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 22.09.2006 18:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2006 Ja mam dziś zły dzień to może my Ci poprawimy humorek?? Bardzo proszę, jeśli tylko dacie radę Zacznę tak: powód - teściowa. Taaa daaaaam! Teraz oczekuję propozycji poprawy humoru wykop koło jej domu dół 2 m głeboki ... 2 dł i 1 m szerokości a jak się spyta po co to powiedz że ot tak na wszelki wypadek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts