premiumpremium 22.09.2006 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2006 Ja mam dziś zły dzień to może my Ci poprawimy humorek?? Bardzo proszę, jeśli tylko dacie radę Zacznę tak: powód - teściowa. Taaa daaaaam! Teraz oczekuję propozycji poprawy humoru wykop koło jej domu dół 2 m głeboki ... 2 dł i 1 m szerokości a jak się spyta po co to powiedz że ot tak na wszelki wypadek Pawson - jesteś cudowny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 22.09.2006 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2006 ciesze sie ze moglem pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 24.09.2006 14:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2006 ja mam zły dzień dziś i "śjakoś tak" mi smutnawo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jabko 24.09.2006 14:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2006 To moze na poprawę humoru przydzielimy Ci tytuł miss forum Bezapelacyjnie I cóż to za nowa fotka w avatarze ? To Ty ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 24.09.2006 14:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2006 I cóż to za nowa fotka w avatarze ? To Ty ?? dzieki - jednak ...boze co za "baba umyslowa" ze mnie komplementy zawsze dzialaja mialam bardzo... niemila rozmowe z osoba ...ktora jest moim przyjacielem od wielu lat...i... i chyba obydwie strony troche za bardzo ponioslo i za duzo powiedzialy wiem ze bedzie ok i sie dogadamy ale dzis... dołek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 24.09.2006 17:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2006 I cóż to za nowa fotka w avatarze ? To Ty ?? dzieki - jednak ...boze co za "baba umyslowa" ze mnie komplementy zawsze dzialaja mialam bardzo... niemila rozmowe z osoba ...ktora jest moim przyjacielem od wielu lat...i... i chyba obydwie strony troche za bardzo ponioslo i za duzo powiedzialy wiem ze bedzie ok i sie dogadamy ale dzis... dołek ja ci sie radzę upić zawsze pomaga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 24.09.2006 17:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2006 ja ci sie radzę upić zawsze pomaga a co ja teraz robie? upijam sie... na smutno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 24.09.2006 17:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2006 ja ci sie radzę upić zawsze pomaga a co ja teraz robie? upijam sie... na smutno pocieszę cię i ci powiem że ja dzisiaj nie mogę nawet tego ... jutro od 6.00 200km samochodem mnie czeka ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 24.09.2006 17:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2006 yhy... ale ja mam jeszcze 1 problem musze wyrwac zab - tzw ósemke (zab madrosci - buahahaha) zle rosnie , nie ma miejsca i ogolnie przeszkadza i sie boje .... (nigdy w zyciu niczego mi nie wyrywali ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 24.09.2006 17:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2006 yhy... ale ja mam jeszcze 1 problem musze wyrwac zab - tzw ósemke (zab madrosci - buahahaha) zle rosnie , nie ma miejsca i ogolnie przeszkadza i sie boje .... (nigdy w zyciu niczego mi nie wyrywali ) wyrywają ci ząb mądrości ... walcz może jakoś da się go uratować pamietaj że tylko prawdziwi faceci sięboją dentysty (np ja ... ) a odnośnie problemu to widzisz ... tuatj by ci się jednak mąż przydał ... wracasz do domu wkur... i zła i smutna to jest zawsze kogo opier... za cokolwiek ... i wiadomo że nie pogoni w diabły bo to mąż ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 24.09.2006 17:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2006 no wiec zeba nie da sie uratowac - hmm... no masz ci los...skad ja teraz meza wezme? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Annja 24.09.2006 18:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2006 Ja mam kurcze zły dzień! Kataru dostałam. Wyobrażacie sobie - 25 stopni za oknem a ja się tak zasmarkałam, że nochal już pięknie czerwienieje. Do jutra pewnie będę wyglądała jak indyczka. A odnośnie zęba mądrości to polecam Zielonooka znieczulenie ogólne bo bez tego ponoć boli jak diabli. Mi wyrwali ósemkę w maju właśnie w ogólnym. A bać się trzeba bo mi wtedy chirurg powiedział, że przy usuwaniu nietypowej ósemki to może nawet żuchwa pęknąć i drutować trzeba Poważnie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 24.09.2006 18:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2006 Ja mam kurcze zły dzień! Kataru dostałam. Wyobrażacie sobie - 25 stopni za oknem a ja się tak zasmarkałam, że nochal już pięknie czerwienieje. Do jutra pewnie będę wyglądała jak indyczka. A odnośnie zęba mądrości to polecam Zielonooka znieczulenie ogólne bo bez tego ponoć boli jak diabli. Mi wyrwali ósemkę w maju właśnie w ogólnym. A bać się trzeba bo mi wtedy chirurg powiedział, że przy usuwaniu nietypowej ósemki to może nawet żuchwa pęknąć i drutować trzeba Poważnie! Annja prośba do Ciebie .. jak ja będę miał jakiś kłopot to mnie NIE POCIESZAJ w takim stylu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 24.09.2006 18:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2006 A odnośnie zęba mądrości to polecam Zielonooka znieczulenie ogólne bo bez tego ponoć boli jak diabli. Mi wyrwali ósemkę w maju właśnie w ogólnym. A bać się trzeba bo mi wtedy chirurg powiedział, że przy usuwaniu nietypowej ósemki to może nawet żuchwa pęknąć i drutować trzeba Poważnie! dzieki (Pawson,..... ) ( to ze znieczulenie to ja wiem...ja nawet idac na przeglad zebow nie siade w fotelu dentstycznym zanim znieczulenia nie dostane ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 24.09.2006 19:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2006 ( to ze znieczulenie to ja wiem...ja nawet idac na przeglad zebow nie siade w fotelu dentstycznym zanim znieczulenia nie dostane ) Kokietka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Annja 24.09.2006 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2006 Ja mam kurcze zły dzień! Kataru dostałam. Wyobrażacie sobie - 25 stopni za oknem a ja się tak zasmarkałam, że nochal już pięknie czerwienieje. Do jutra pewnie będę wyglądała jak indyczka. A odnośnie zęba mądrości to polecam Zielonooka znieczulenie ogólne bo bez tego ponoć boli jak diabli. Mi wyrwali ósemkę w maju właśnie w ogólnym. A bać się trzeba bo mi wtedy chirurg powiedział, że przy usuwaniu nietypowej ósemki to może nawet żuchwa pęknąć i drutować trzeba Poważnie! Annja prośba do Ciebie .. jak ja będę miał jakiś kłopot to mnie NIE POCIESZAJ w takim stylu No co? A kto powiedział że to wątek o pocieszaniu? Przecież to watek o złym dniu nie? A z tym zębem to nie było tak źle, jak dobrze dziąsło pozszywają to się pięknie goi Ale narkoza to też jakieś ryzyko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 24.09.2006 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2006 ( to ze znieczulenie to ja wiem...ja nawet idac na przeglad zebow nie siade w fotelu dentstycznym zanim znieczulenia nie dostane ) Kokietka no dobra - nie dostaje ale zawsze żebrze o to znieczulenie pani dentystka obiecuje mi ze "jak bedziemy zabki borowac" to znieczulenie bedzie ale do "ogladania zabkow" to nie ... nie wiem tylko czemu jak wychodze z gabinetu to slysze ze mruczy pod nosem" matko...gorzej niz z dzieckiem" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 24.09.2006 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2006 Maxi mam pytanie - do ciebie jako fachowca (sorry ze off topic ) lepiej wyrywac u dentysty czy isc do chirurga szczekowego (8 gorna - ponoc "łatwiejsza") Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 24.09.2006 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2006 ( to ze znieczulenie to ja wiem...ja nawet idac na przeglad zebow nie siade w fotelu dentstycznym zanim znieczulenia nie dostane ) Kokietka no dobra - nie dostaje ale zawsze żebrze o to znieczulenie pani dentystka obiecuje mi ze "jak bedziemy zabki borowac" to znieczulenie bedzie ale do "ogladania zabkow" to nie ... nie wiem tylko czemu jak wychodze z gabinetu to slysze ze mruczy pod nosem" matko...gorzej niz z dzieckiem" nawet nie wiem co napisać.Powyje do księżyca za ból,,, za Zielonooką. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 24.09.2006 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2006 nawet nie wiem co napisać.Powyje do księżyca za ból,,, za Zielonooką. nie strasz mnie ! ja juz dostatecznie wystraszona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts