Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Kto ma zły dzień? Prosze o wyżywanie się w tym miejscu

MalinaMalina

Recommended Posts

Ja mam dziś zły dzień :evil: :evil: :evil:

to może my Ci poprawimy humorek?? :wink: :roll:

Bardzo proszę, jeśli tylko dacie radę :)

Zacznę tak: powód - teściowa.

Taaa daaaaam!

Teraz oczekuję propozycji poprawy humoru :lol:

wykop koło jej domu dół 2 m głeboki ... 2 dł i 1 m szerokości a jak się spyta po co to powiedz że ot tak na wszelki wypadek :lol: :lol: :lol: :wink:

Pawson - jesteś cudowny :oops: 8) :wink:

• Odpowiedzi 132
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

I cóż to za nowa fotka w avatarze ?

To Ty ??

:lol:

dzieki :wink: - jednak ...boze co za "baba umyslowa" ze mnie :lol:

komplementy zawsze dzialaja :oops: :lol:

mialam bardzo... niemila rozmowe z osoba ...ktora jest moim przyjacielem od wielu lat...i... i chyba obydwie strony troche za bardzo ponioslo i za duzo powiedzialy :-?

wiem ze bedzie ok i sie dogadamy ale dzis... dołek :-?

I cóż to za nowa fotka w avatarze ?

To Ty ??

:lol:

dzieki :wink: - jednak ...boze co za "baba umyslowa" ze mnie :lol:

komplementy zawsze dzialaja :oops: :lol:

mialam bardzo... niemila rozmowe z osoba ...ktora jest moim przyjacielem od wielu lat...i... i chyba obydwie strony troche za bardzo ponioslo i za duzo powiedzialy :-?

wiem ze bedzie ok i sie dogadamy ale dzis... dołek :-?

ja ci sie radzę upić :lol: :lol: :lol: :wink:

zawsze pomaga

yhy...

ale ja mam jeszcze 1 problem :-?

musze wyrwac zab - tzw ósemke :( (zab madrosci - buahahaha) zle rosnie , nie ma miejsca i ogolnie przeszkadza :-?

i sie boje .... :-? :(

(nigdy w zyciu niczego mi nie wyrywali ) :-?

:o :o :o

wyrywają ci ząb mądrości ... :o :o

walcz może jakoś da się go uratować :roll: :roll: :roll:

:wink: :wink: :wink:

pamietaj że tylko prawdziwi faceci sięboją dentysty (np ja ... )

a odnośnie problemu to widzisz ... tuatj by ci się jednak mąż przydał ... wracasz do domu wkur... i zła i smutna to jest zawsze kogo opier... za cokolwiek ... i wiadomo że nie pogoni w diabły bo to mąż ... :) :)

Ja mam kurcze zły dzień! :evil: Kataru dostałam. Wyobrażacie sobie - 25 stopni za oknem a ja się tak zasmarkałam, że nochal już pięknie czerwienieje. Do jutra pewnie będę wyglądała jak indyczka.

A odnośnie zęba mądrości to polecam Zielonooka znieczulenie ogólne bo bez tego ponoć boli jak diabli. Mi wyrwali ósemkę w maju właśnie w ogólnym. A bać się trzeba bo mi wtedy chirurg powiedział, że przy usuwaniu nietypowej ósemki to może nawet żuchwa pęknąć i drutować trzeba :-? Poważnie!

Ja mam kurcze zły dzień! :evil: Kataru dostałam. Wyobrażacie sobie - 25 stopni za oknem a ja się tak zasmarkałam, że nochal już pięknie czerwienieje. Do jutra pewnie będę wyglądała jak indyczka.

A odnośnie zęba mądrości to polecam Zielonooka znieczulenie ogólne bo bez tego ponoć boli jak diabli. Mi wyrwali ósemkę w maju właśnie w ogólnym. A bać się trzeba bo mi wtedy chirurg powiedział, że przy usuwaniu nietypowej ósemki to może nawet żuchwa pęknąć i drutować trzeba :-? Poważnie!

Annja prośba do Ciebie .. jak ja będę miał jakiś kłopot to mnie NIE POCIESZAJ w takim stylu :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :wink:

dzieki :-? (Pawson,..... :roll: :D )

( to ze znieczulenie to ja wiem...ja nawet idac na przeglad zebow nie siade w fotelu dentstycznym zanim znieczulenia nie dostane :wink: )

Annja prośba do Ciebie .. jak ja będę miał jakiś kłopot to mnie NIE POCIESZAJ w takim stylu :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :wink:

No co? A kto powiedział że to wątek o pocieszaniu? Przecież to watek o złym dniu nie? :wink:

A z tym zębem to nie było tak źle, jak dobrze dziąsło pozszywają to się pięknie goi :D :wink: Ale narkoza to też jakieś ryzyko :wink:

( to ze znieczulenie to ja wiem...ja nawet idac na przeglad zebow nie siade w fotelu dentstycznym zanim znieczulenia nie dostane :wink: )

:o :o Kokietka 8) :wink: :wink:

no dobra - nie dostaje :wink: ale zawsze żebrze o to znieczulenie :wink: :lol:

pani dentystka obiecuje mi ze "jak bedziemy zabki borowac" to znieczulenie bedzie ale do "ogladania zabkow" to nie

...

nie wiem tylko czemu jak wychodze z gabinetu to slysze ze mruczy pod nosem" matko...gorzej niz z dzieckiem" :wink: :lol:

:o :o Kokietka 8) :wink: :wink:

no dobra - nie dostaje :wink: ale zawsze żebrze o to znieczulenie :wink: :lol:

pani dentystka obiecuje mi ze "jak bedziemy zabki borowac" to znieczulenie bedzie ale do "ogladania zabkow" to nie

...

nie wiem tylko czemu jak wychodze z gabinetu to slysze ze mruczy pod nosem" matko...gorzej niz z dzieckiem" :wink: :lol:

nawet nie wiem co napisać.Powyje do księżyca za ból,,, za Zielonooką. 8)