Maxtorka 24.09.2006 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2006 Zielona , jeśli masz doświadczoną zaufaną dentystkę , która w dodatku usuwa często i która stwierdzi że Ci to zrobi to nie widzę przeciwskazań . Ale zawsze trzeba wziąć pod uwagę że ząb który jest nieprawidłowo wyrżnięty ( a z tego powodu jak zrozumiałam masz mieć tą ekstrakcję robioną ) może przy usuwaniu sprawiać jakieś problemy . I dlatego myślę że chirurg szczękowy bądź stomatologiczny to dobry pomysł . Oni na codzień się takimi sprawami zajmują . No i zdjęcie RTG obowiązkowo ( ale to już pewnie masz ) . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 24.09.2006 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2006 Zielona , jeśli masz doświadczoną zaufaną dentystkę , która w dodatku usuwa często i która stwierdzi że Ci to zrobi to nie widzę przeciwskazań . Ale zawsze trzeba wziąć pod uwagę że ząb który jest nieprawidłowo wyrżnięty ( a z tego powodu jak zrozumiałam masz mieć tą ekstrakcję robioną ) może przy usuwaniu sprawiać jakieś problemy . I dlatego myślę że chirurg szczękowy bądź stomatologiczny to dobry pomysł . Oni na codzień się takimi sprawami zajmują . No i zdjęcie RTG obowiązkowo ( ale to już pewnie masz ) . jeszcze nie mam jutro robie . ósemka rosnie pod katem (nie ma jak inaczej bo juz miejsca nie ma ) i kaleczy mi juz policzek od srodka ( do tej pory - jako panikara dentystyczna- udawalam ze problemu nie ma... ale chyba nalezy spojrzec prawdzie w oczy ... ze jedynym wyjsciem jest jej usuniecie) dentyske mam super ale... do leczenia i pielegnacji zebow... nie wiem jak radzi sobie z rwaniem... na 99% ide do chirurga ... (tez nie mam jakiegos sprawdzonego - szukam po znajomych) aha- boje sie tez akcji "po" czyli ew. opuchlizny , bolu itp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adam_mk 24.09.2006 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2006 Witam, mimo wszystko! Wyględam jak pół du.py lufcikiem! Morda mi opuchła i wchłaniam chemię. Nawet, jako jednostka myśląca, upić się nie powinienem! A tu jeszcze czytam o zębatych problemach! Jednoczę się w tym bulu! Zniesiemy ten dopust "jak mężczyzna!" (i nie pisz, że dziewczyna tego nie umie! - widziałem i wiem!) Adam M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
geguś 24.09.2006 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2006 #*U#$&@#@)$#$#_)$!@#@))( MAĆ! To tak na zaś, na wszelaki słuczaj. Dzisiaj jest ok dzionek, ale kto wie co będzie jutro? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 24.09.2006 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2006 [ aha- boje sie tez akcji "po" czyli ew. opuchlizny , bolu itp Niestety nie da się tego tak do końca wykluczyć Ale ósemki górne z racji sruktury kości szczęki są z reguły łatwiejsze do usunięcia , więc nie martw się na zapas . Będzie dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 25.09.2006 07:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2006 JA mam dzisiaj zły dzień bo to poniedziałek Nie lubie poniedziałku... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 25.09.2006 08:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2006 i ja nie lubie poniedziałków ale patrz jakie zaje...fajne słoneczko na niebie, a do tego jak świeci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 25.09.2006 10:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2006 zły dzień to ma dzisiaj ten buras, co dokuczał Patsi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 25.09.2006 10:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2006 zły dzień to ma dzisiaj ten buras, co dokuczał Patsi Aggi - burak (nie buras... bo moj kot sie obraził ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 25.09.2006 10:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2006 zły dzień to ma dzisiaj ten buras, co dokuczał Patsi Aggi - burak (nie buras... bo moj kot sie obraził ) patat zapleśniały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kofi 25.09.2006 10:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2006 Oooo, widzę że hej, hej, hej, inni mają jeszcze gorzej. Bo mnie tylko trochę głowa boli. A może już przestaje? No i się w palec skaleczyłam. Ale już plaster nakleiłam... (To idę się zapisac do dobrego dnia, czy jak tam ten wątek się nazywa) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 25.09.2006 10:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2006 A ja dalem sobie do wiwatu z tymi wyborami i teraz nie mam czasu nawet sie w d.....tralala.Nic mi nie idzie.Za to jedna Pani podtrzymuje mnie na duchu.Ale i tak jestem wku.......piiiii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gonga 26.09.2006 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2006 dentyske mam super ale... do leczenia i pielegnacji zebow... nie wiem jak radzi sobie z rwaniem... na 99% ide do chirurga ... (tez nie mam jakiegos sprawdzonego - szukam po znajomych) aha- boje sie tez akcji "po" czyli ew. opuchlizny , bolu itp Zielonooka idź raczej do chirurga, bo to niestety dość poważna sprawa. Ja miałam ósemkę usuwaną w sierpniu , dolna, też źle rosła, zresztą już osiem lat tak rosła, dostałam znieczulenie miejscowe i wszystko było cacy. Dramat zaczął się dopiero potem, ból potworny i niestety krwotok, który zlekceważyłam (lleżałam, przykładałam lód i kompresy). Gdy tata wiózł mnie na pogotowie zemdlałam w samochodzie i strasznie zafajdałam mu samochód Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 26.09.2006 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2006 bleee.... w piatek ide... do chirurga sz...., na chybil trafil nikt ze znajomych nie mial takiego "z polecenia" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martadela 26.09.2006 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2006 Hmm to tak w zębowym temacie: w zeszłego sylwestra (31.12) ok godz 21 w pięknym ubranku wylądowałam na pogotowiu stomatologicznym z niemiłosiernym bólem zęba, wyrok: usunąć. Sprawa dotyczyła 8, więc ja do Pani doktor mówię że za pół godziny to mam być na suto zakrapianej imprezie... Pani powiedziała że to nie problem bo alkohol odkaża, tylko jeść mi nie wolno przez min 3 godz. Zęba wyrwała mi w jakieś 3 min na znieczuleniu miejscowym... A zębiska mam potworne... korzenie hakowato wygięte na zewnątrz, ale ona miała poprostu jakiś swój patent na takie przypadki. Gdy 2 lata temu usówałam też 8 u innego Pana doktora to finał był taki że zalany potem siedział na moich kolanach a asystentka scierała mu pot z czoła . Mi też 8 się nie mieszczą..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 27.09.2006 06:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2006 Hmm to tak w zębowym temacie: w zeszłego sylwestra (31.12) ok godz 21 w pięknym ubranku wylądowałam na pogotowiu stomatologicznym z niemiłosiernym bólem zęba, wyrok: usunąć. Sprawa dotyczyła 8, więc ja do Pani doktor mówię że za pół godziny to mam być na suto zakrapianej imprezie... Pani powiedziała że to nie problem bo alkohol odkaża, tylko jeść mi nie wolno przez min 3 godz. Zęba wyrwała mi w jakieś 3 min na znieczuleniu miejscowym... A zębiska mam potworne... korzenie hakowato wygięte na zewnątrz, ale ona miała poprostu jakiś swój patent na takie przypadki. Gdy 2 lata temu usówałam też 8 u innego Pana doktora to finał był taki że zalany potem siedział na moich kolanach a asystentka scierała mu pot z czoła . Mi też 8 się nie mieszczą..... "Zęby jakieś wilcze to podpiłowałam" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaro67 28.09.2006 21:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2006 Mam coś na zły dzień zobaczcie http://piw.internetdsl.pl/wiersz/monk_www_giertych_stop_kom_pl.swf Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bratki 28.09.2006 21:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2006 A nie masz takiego samego z możliwością podłożenia wizerunku sąsiada? Chłop mi tak narusza poczucie prywatności..., a przywalić nie mogę boć nie uchodzi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmmad 01.10.2006 06:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2006 Ja mam zly dzien od wczoraj. Jestem wsciekly na wszystkich i na wszystko. Najbardziej wsciekly jestem na siebie, ze wczoraj przez ta wscieklosc nakrzyczalem na corke, chociaz az tak bardzo nie zasluzyla. Ale nie moge zje...c tych, na ktorych jestem najbardziej wsciekly...Musze to gdzies napisac, bo nie bede budzil w niedziele o 8 rano kolegow, zeby ich wyciagnac na piwo...I jeszcze (...) nie moge zjesc sniadania, bo leci powtorka "Z jak zazdrosc", a ja mam na to uczulenie, jak i na wiekszosc glupawych seriali.I na dodatek tak wale w enter, ze chyba klawiature rozp.wale. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 01.10.2006 09:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2006 Hmm to tak w zębowym temacie: w zeszłego sylwestra (31.12) ok godz 21 w pięknym ubranku wylądowałam na pogotowiu stomatologicznym z niemiłosiernym bólem zęba, wyrok: usunąć. Sprawa dotyczyła 8, więc ja do Pani doktor mówię że za pół godziny to mam być na suto zakrapianej imprezie... Pani powiedziała że to nie problem bo alkohol odkaża, tylko jeść mi nie wolno przez min 3 godz. Zęba wyrwała mi w jakieś 3 min na znieczuleniu miejscowym... A zębiska mam potworne... korzenie hakowato wygięte na zewnątrz, ale ona miała poprostu jakiś swój patent na takie przypadki. Gdy 2 lata temu usówałam też 8 u innego Pana doktora to finał był taki że zalany potem siedział na moich kolanach a asystentka scierała mu pot z czoła . Mi też 8 się nie mieszczą..... przeżyłam cale rwanie trwalo krocej niz znieczulanie , moze 3 minuty a przysiegam ze od progu gabinetu mialam ochote odwrocic sie i uciec to ja zmykam z tega watku bo... niepasuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts