MrHyde 24.10.2006 07:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2006 ROM trzeba 5 razy dziennie robić następujące ćwiczenie:1. stanąć w pozycji wyprostowanej, głowa prosto , patrz przed ciebie2. wysuń język jak najdalej na prawy policzek tak aby zabolało i skręć głowę do prawego ramienia tak aby patrzeć w prawo3. to samo w lewą stronę4. i w dół (język ma leżeć na brodzie i przyciągnij brodę do klatki piersiowej) jedna seria to 5 razy sprawdziłem, pomaga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 24.10.2006 07:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2006 ROM trzeba 5 razy dziennie robić następujące ćwiczenie: 1. stanąć w pozycji wyprostowanej, głowa prosto , patrz przed ciebie 2. wysuń język jak najdalej na prawy policzek tak aby zabolało i skręć głowę do prawego ramienia tak aby patrzeć w prawo 3. to samo w lewą stronę 4. i w dół (język ma leżeć na brodzie i przyciągnij brodę do klatki piersiowej) jedna seria to 5 razy sprawdziłem, pomaga ?????? Mówisz poważnie??????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MrHyde 24.10.2006 07:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2006 A co ci szkodzi spróbować Wyrosłeś już z pokazywania języka? I daj znać jak ci poszło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 24.10.2006 07:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2006 A co ci szkodzi spróbować Wyrosłeś już z pokazywania języka? No to spróbuje tylko muszę się gdzieś zaszyć bo jak ktoś to zobaczy to pomyśli że coś ze mną nie tak Dziwnie to musi wyglądać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MrHyde 24.10.2006 07:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2006 jak jesteś w pracy to najlepiej podczas tzw.przerw fizjologicznych A, i język podczas skrętów jest wyciągnięty i napięty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martynka1 02.11.2006 19:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2006 ja mam zły dzień dziś i ""jakoś tak" mi smutnawo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 03.11.2006 09:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2006 ja mam zły dzień dziś i ""jakoś tak" mi smutnawo Mam nadzieję, że już dzisiaj lepiej?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MrHyde 05.11.2006 00:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2006 Rom Gardziołko nie boli? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adam_mk 05.11.2006 00:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2006 Zrąbałem sobie UPSa przy wymianie akumulatora.Szlag mnie trafi! Cały dzień będę grzebał mu we flakach licząc na to że znajdę usterkę.Jeszcze się nie zaczoł, a już jest zły ten dzień!Adam M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dropsiak 05.11.2006 16:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2006 Leje i wieje, wieje i leje Do bani dzis wszystko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 06.11.2006 09:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2006 Rom Gardziołko nie boli? Dzięki już nie Strepsils pomógł Ale pogoda jakaś dołująca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 09.11.2006 07:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2006 Dzisiaj mam zły dzień bo się dowiedziałem, że do mojego miasta przyjeżdza miłościwie nam panujący prezydent powitać F16 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmmad 09.11.2006 08:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2006 Dzisiaj mam zły dzień bo się dowiedziałem, że do mojego miasta przyjeżdza miłościwie nam panujący prezydent powitać F16 Jutro tez mozesz miec zly dzien, bo nie wiadomo, czy dzis doleca... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts