MalinaMalina 21.09.2006 07:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2006 mówisz masz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rafal_G-ce 21.09.2006 07:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2006 wiedziałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MalinaMalina 21.09.2006 07:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2006 wiedziałem jasnowidz?? to co mi wróżysz na najbliższy tydzień?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 21.09.2006 07:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2006 no teraz lepiej wiecie co mi ostatnio paprawia humor...zaczałęm biegać...dotychczas siedziełaem tylko za biurkiem....wysiłek fizyczny wspaniale poprawia humor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paulka 21.09.2006 07:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2006 no teraz lepiej wiecie co mi ostatnio paprawia humor...zaczałęm biegać...dotychczas siedziełaem tylko za biurkiem....wysiłek fizyczny wspaniale poprawia humor Cholera, Rom Chyba skontaktuję cię z moim meżem. On też powinien się trochę poruszać!! A tak wogóle...odnosze wrażenie że strasznie szczęśliwy z ciebie człowiek!!! Tylko pozazdrościć! A jak przygotowania do Wielkiego Dnia?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ja14 21.09.2006 07:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2006 wiedziałem jasnowidz?? to co mi wróżysz na najbliższy tydzień?? Tytuł "domownik forum" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 21.09.2006 08:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2006 no teraz lepiej wiecie co mi ostatnio paprawia humor...zaczałęm biegać...dotychczas siedziełaem tylko za biurkiem....wysiłek fizyczny wspaniale poprawia humor Cholera, Rom Chyba skontaktuję cię z moim meżem. On też powinien się trochę poruszać!! A tak wogóle...odnosze wrażenie że strasznie szczęśliwy z ciebie człowiek!!! Tylko pozazdrościć! A jak przygotowania do Wielkiego Dnia?? Paulko...Kiedyś z tym moim szczęściem było gorzej. Strasznie smutny i zamknięty w sobie facet był ze mnie No ale pewnego dnia...postanowiłem to zmienić. Lepiej się uśmiechać niż byc ponurym A przygotowania....hmmm wczoraj wycofał mi się fotograf i zepsuł mi sie aparat więc musiałem go wysłać do serwisu...w sumie to jescze dużo do załatwienia ale co tam ..jescze 9 dni to zdąże....dzisiaj też idę pobiegać..polecam odkąd się wprowadziłem biegam wieczorami po wsi.Cholera tylko wszystkie psy po drodze zza płotów mnie obszczekują. Chyba muszę zrobić jak Miałczyński z wilczurem w "Nic śmiesznego" hahaha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MalinaMalina 21.09.2006 08:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2006 wiedziałem jasnowidz?? to co mi wróżysz na najbliższy tydzień?? Tytuł "domownik forum" tylko domownik?? to cienko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ja14 21.09.2006 08:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2006 Jak chcesz do elity to musisz zacząc pisać w "dochodzą do końca" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rafal_G-ce 21.09.2006 08:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2006 wiedziałem jasnowidz?? to co mi wróżysz na najbliższy tydzień?? Tytuł "domownik forum" rekord wpisów i nowych tematów w przeliczeniu na jeden dzień pobytu na forum. PS "Dużo nie znaczy dobrze :D" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paulka 21.09.2006 08:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2006 Cholera tylko wszystkie psy po drodze zza płotów mnie obszczekują. Chyba muszę zrobić jak Miałczyński z wilczurem w "Nic śmiesznego" hahaha Zaraz cię sama uśpie, podpalę i w spalonej chacie położę !!! (coś w tym stylu, prawda?) "wszyscy wielcy humaniści k...a jego mać " Rewelacyjny fragment Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 21.09.2006 08:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2006 Cholera tylko wszystkie psy po drodze zza płotów mnie obszczekują. Chyba muszę zrobić jak Miałczyński z wilczurem w "Nic śmiesznego" hahaha Zaraz cię sama uśpie, podpalę i w spalonej chacie położę !!! (coś w tym stylu, prawda?) "wszyscy wielcy humaniści k...a jego mać " Rewelacyjny fragment A to to juz "uprowadzenie Agaty" A co powiesz na Misia :" niech on sie odszczekuje psom z pańskiego dworu" Może jakiś wątek cytatowy ktoś założy?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MalinaMalina 21.09.2006 08:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2006 wiedziałem jasnowidz?? to co mi wróżysz na najbliższy tydzień?? Tytuł "domownik forum" rekord wpisów i nowych tematów w przeliczeniu na jeden dzień pobytu na forum. PS "Dużo nie znaczy dobrze :D" komuś chyba troszkę żal?? A więc pisz pisz pisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paulka 21.09.2006 08:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2006 Może jakiś wątek cytatowy ktoś założy?? Nowy pomysł dla MM ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 21.09.2006 08:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2006 Może jakiś wątek cytatowy ktoś założy?? Nowy pomysł dla MM ?? Dokładnie To do niej "piałem" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MalinaMalina 21.09.2006 08:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2006 Może jakiś wątek cytatowy ktoś założy?? Nowy pomysł dla MM ?? Malinki nie śa złe, czasem upierdliwe, czasem nieznośne, czasem kwaśne a czasem słodkie. ale za skóre potrafią też zaleźć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paulka 21.09.2006 08:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2006 Może jakiś wątek cytatowy ktoś założy?? Nowy pomysł dla MM ?? Dokładnie To do niej "piałem" Uważaj, bo cały psycholog juz zawalony wątkami na maksa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MalinaMalina 21.09.2006 08:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2006 Może jakiś wątek cytatowy ktoś założy?? Nowy pomysł dla MM ?? Dokładnie To do niej "piałem" Uważaj, bo cały psycholog juz zawalony wątkami na maksa a wszystko przez maliny niby tak?? może jest na nie sezon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paulka 21.09.2006 08:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2006 Malinki nie śa złe, czasem upierdliwe, czasem nieznośne, czasem kwaśne a czasem słodkie. ale za skóre potrafią też zaleźć Jakoś dziwnie się zgadzam A tak z innej beczki - ty, Malina - budujesz coś ?? Bo gdzies mi ta wiadomość umknęła chyba... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 21.09.2006 08:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2006 Może jakiś wątek cytatowy ktoś założy?? Nowy pomysł dla MM ?? Dokładnie To do niej "piałem" Uważaj, bo cały psycholog juz zawalony wątkami na maksa Myślisz, że serwery Muratorowe mogą nie wytrzymać tego?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts