Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

A kto się świetnie czuje? Co Wam poprawiło dziś nastrój

MalinaMalina

Recommended Posts

ano

Nie przepadamy za wieszakami :lol:

czyli bardziej soczyste kąski są lepsze hm to czemu kobiety tak bardzą chcą wyglądac jak wieszaki, a im chudsza tym bardziej twierdzi ze za dużo waży i najlepiej gdyby to waga pokazywała 48 kg przy 180 cm wzrostu?

no własnie..po co one to robia...to media wykreawały taki ideał piekna, chudy , kościsty, brak piersi..mi się jakoś ten ideał nie podoba

kobiety haki zróbmy coś by przybyło nam z 5 kilo tu i tam :)

Haki podobno są już niemodne i mało pociągające, no i mozna facetowi nieźle nastukac tymi kośćmi aż dzwoni

• Odpowiedzi 96
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

ano

czyli bardziej soczyste kąski są lepsze hm to czemu kobiety tak bardzą chcą wyglądac jak wieszaki, a im chudsza tym bardziej twierdzi ze za dużo waży i najlepiej gdyby to waga pokazywała 48 kg przy 180 cm wzrostu?

no własnie..po co one to robia...to media wykreawały taki ideał piekna, chudy , kościsty, brak piersi..mi się jakoś ten ideał nie podoba

ideał już się zmienia. Modelki nie beda zatrudniane, jeżeli przy 175 cm beda wazyły mniej niz 55kg. :wink:

ano

kobiety haki zróbmy coś by przybyło nam z 5 kilo tu i tam :)

Haki podobno są już niemodne i mało pociągające, no i mozna facetowi nieźle nastukac tymi kośćmi aż dzwoni

jESTEŚ KOBIETĄ HAKIEM ? :D

ano

ideał już się zmienia. Modelki nie beda zatrudniane, jeżeli przy 175 cm beda wazyły mniej niz 55kg. :wink:

Popieram ten pomysł. Przecież te ciuchy wiszą na nich

A mi właśnie poprawiła humor wiadomość w radiu o tym, że może będą nowe wybory :D

Może po wyborachnie będę ciągle oglądał opalonego Leppera :D

Myslisz ze przy okazji otrzymania nowej szansy wyborcy ja wykorzystają :o

Obawiam sie że raczej racje ma Kurski twierdząc że "ciemny lud wszystko kupi"

:cry: :cry: :cry:

A mi właśnie poprawiła humor wiadomość w radiu o tym, że może będą nowe wybory :D

Może po wyborachnie będę ciągle oglądał opalonego Leppera :D

Myslisz ze przy okazji otrzymania nowej szansy wyborcy ja wykorzystają :o

Obawiam sie że raczej racje ma Kurski twierdząc że "ciemny lud wszystko kupi"

:cry: :cry: :cry:

Myslisz???

Też się tego obawiam

Zastanawiam sie jak ten człowiek może mieć 20% poparcie w tym kraju??

Trzeba miec nadzieję...że będzie lepiej (haha tylko jak długo?)

Ja mam dzis humor wysmienity, popsuty momentami jak sobie pomysle o mojej kochanej gminie :x

Jechalam dzis do pracy, bylo bardzo mgliscie, ale widac bylo ze bedzie ladny, sloneczny dzien i podspiewywalam sobie piosenke Stachury "Opadly mgly, a miasto ze snu sie budzi, w gore czmyhaja zle sny...." Calkiem udany dzien to byl 8)

Ja mam dzis humor wysmienity, popsuty momentami jak sobie pomysle o mojej kochanej gminie :x

Jechalam dzis do pracy, bylo bardzo mgliscie, ale widac bylo ze bedzie ladny, sloneczny dzien i podspiewywalam sobie piosenke Stachury "Opadly mgly, a miasto ze snu sie budzi, w gore czmyhaja zle sny...." Calkiem udany dzien to byl 8)

Dlaczego gmina tak ci zepsuła humor??

Dlaczego gmina tak ci zepsuła humor??

Ech :( spodziewalam sie trzeciej odmowy wydania WZ. W dodatku przystapili do opracowywania punktowego planu zagospodarowania i nie wiem jakie to bedzie mialo dla nas skutki. W najczarniejszym scenariuszu budowa odsunie sie o jakies 15 lat :o rece i nogi opadaja. I co z tego ze nie maja racji i postepuja niezgodnie z prawem, i tak nie mam z nimi szans :evil:

A ja się dzisiaj znowu świtnie czuje :D

I ja się pod tym podpisuję :D :D

I Wam tego samego życzę :D :D

A Ja się dzisiaj W KOŃCU świetnie czuję i chce mi się zyć :p :wink:

no to siup za dobre nastroje, po kielichu z samego rana :o :lol: :wink:

a co tam prawie już weekend

Nawet mi nie przypominaj, że już weekend za pasem,bo pracuję zarówno w sobote jak i w niedzielę. Ale co tam. To dopiero jutro. :)

A ja się dzisiaj znowu świtnie czuje :D

I ja się pod tym podpisuję :D :D

I Wam tego samego życzę :D :D

A Ja się dzisiaj W KOŃCU świetnie czuję i chce mi się zyć :p :wink:

no to siup za dobre nastroje, po kielichu z samego rana :o :lol: :wink:

a co tam prawie już weekend

Nawet mi nie przypominaj, że już weekend za pasem,bo pracuję zarówno w sobote jak i w niedzielę. Ale co tam. To dopiero jutro. :)

marjucha naprawdę współczucia :( to kiedy ty wypoczywasz?