MalinaMalina 21.09.2006 12:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2006 ano Nie przepadamy za wieszakami czyli bardziej soczyste kąski są lepsze hm to czemu kobiety tak bardzą chcą wyglądac jak wieszaki, a im chudsza tym bardziej twierdzi ze za dużo waży i najlepiej gdyby to waga pokazywała 48 kg przy 180 cm wzrostu? no własnie..po co one to robia...to media wykreawały taki ideał piekna, chudy , kościsty, brak piersi..mi się jakoś ten ideał nie podoba kobiety haki zróbmy coś by przybyło nam z 5 kilo tu i tam Haki podobno są już niemodne i mało pociągające, no i mozna facetowi nieźle nastukac tymi kośćmi aż dzwoni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 21.09.2006 12:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2006 ano Nie przepadamy za wieszakami czyli bardziej soczyste kąski są lepsze hm to czemu kobiety tak bardzą chcą wyglądac jak wieszaki, a im chudsza tym bardziej twierdzi ze za dużo waży i najlepiej gdyby to waga pokazywała 48 kg przy 180 cm wzrostu? no własnie..po co one to robia...to media wykreawały taki ideał piekna, chudy , kościsty, brak piersi..mi się jakoś ten ideał nie podoba ideał już się zmienia. Modelki nie beda zatrudniane, jeżeli przy 175 cm beda wazyły mniej niz 55kg. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 21.09.2006 12:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2006 ano Nie przepadamy za wieszakami czyli bardziej soczyste kąski są lepsze hm to czemu kobiety tak bardzą chcą wyglądac jak wieszaki, a im chudsza tym bardziej twierdzi ze za dużo waży i najlepiej gdyby to waga pokazywała 48 kg przy 180 cm wzrostu? no własnie..po co one to robia...to media wykreawały taki ideał piekna, chudy , kościsty, brak piersi..mi się jakoś ten ideał nie podoba kobiety haki zróbmy coś by przybyło nam z 5 kilo tu i tam Haki podobno są już niemodne i mało pociągające, no i mozna facetowi nieźle nastukac tymi kośćmi aż dzwoni jESTEŚ KOBIETĄ HAKIEM ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ESKIMOS 21.09.2006 12:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2006 Noskami o co ?? O tyłeczki ? o noski jabko Ty byś tylko o tyleczki się ocierał Własnie! O nosek jest bardziej higienicznie A z tyłeczkami - robia coś bardziej sensownego (zamiast je obwąchiwać) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MalinaMalina 21.09.2006 12:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2006 Noskami o co ?? O tyłeczki ? o noski jabko Ty byś tylko o tyleczki się ocierał Własnie! O nosek jest bardziej higienicznie A z tyłeczkami - robia coś bardziej sensownego (zamiast je obwąchiwać) a kto mówił o obwąchiwnaiu ? a o noski ? chyba przyjemnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 21.09.2006 13:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2006 ano Nie przepadamy za wieszakami czyli bardziej soczyste kąski są lepsze hm to czemu kobiety tak bardzą chcą wyglądac jak wieszaki, a im chudsza tym bardziej twierdzi ze za dużo waży i najlepiej gdyby to waga pokazywała 48 kg przy 180 cm wzrostu? no własnie..po co one to robia...to media wykreawały taki ideał piekna, chudy , kościsty, brak piersi..mi się jakoś ten ideał nie podoba ideał już się zmienia. Modelki nie beda zatrudniane, jeżeli przy 175 cm beda wazyły mniej niz 55kg. Popieram ten pomysł. Przecież te ciuchy wiszą na nich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 21.09.2006 14:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2006 A mi właśnie poprawiła humor wiadomość w radiu o tym, że może będą nowe wybory Może po wyborachnie będę ciągle oglądał opalonego Leppera Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ESKIMOS 21.09.2006 14:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2006 A mi właśnie poprawiła humor wiadomość w radiu o tym, że może będą nowe wybory Może po wyborachnie będę ciągle oglądał opalonego Leppera Myslisz ze przy okazji otrzymania nowej szansy wyborcy ja wykorzystają Obawiam sie że raczej racje ma Kurski twierdząc że "ciemny lud wszystko kupi" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 21.09.2006 14:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2006 A mi właśnie poprawiła humor wiadomość w radiu o tym, że może będą nowe wybory Może po wyborachnie będę ciągle oglądał opalonego Leppera Myslisz ze przy okazji otrzymania nowej szansy wyborcy ja wykorzystają Obawiam sie że raczej racje ma Kurski twierdząc że "ciemny lud wszystko kupi" Myslisz??? Też się tego obawiam Zastanawiam sie jak ten człowiek może mieć 20% poparcie w tym kraju?? Trzeba miec nadzieję...że będzie lepiej (haha tylko jak długo?) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
renjul 21.09.2006 17:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2006 Ja mam dzis humor wysmienity, popsuty momentami jak sobie pomysle o mojej kochanej gminie Jechalam dzis do pracy, bylo bardzo mgliscie, ale widac bylo ze bedzie ladny, sloneczny dzien i podspiewywalam sobie piosenke Stachury "Opadly mgly, a miasto ze snu sie budzi, w gore czmyhaja zle sny...." Calkiem udany dzien to byl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 21.09.2006 17:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2006 Ja mam dzis humor wysmienity, popsuty momentami jak sobie pomysle o mojej kochanej gminie Jechalam dzis do pracy, bylo bardzo mgliscie, ale widac bylo ze bedzie ladny, sloneczny dzien i podspiewywalam sobie piosenke Stachury "Opadly mgly, a miasto ze snu sie budzi, w gore czmyhaja zle sny...." Calkiem udany dzien to byl Dlaczego gmina tak ci zepsuła humor?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
renjul 21.09.2006 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2006 Dlaczego gmina tak ci zepsuła humor?? Ech spodziewalam sie trzeciej odmowy wydania WZ. W dodatku przystapili do opracowywania punktowego planu zagospodarowania i nie wiem jakie to bedzie mialo dla nas skutki. W najczarniejszym scenariuszu budowa odsunie sie o jakies 15 lat rece i nogi opadaja. I co z tego ze nie maja racji i postepuja niezgodnie z prawem, i tak nie mam z nimi szans Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 22.09.2006 06:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2006 A ja się dzisiaj znowu świtnie czuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 22.09.2006 06:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2006 A ja się dzisiaj znowu świtnie czuje I ja się pod tym podpisuję I Wam tego samego życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MalinaMalina 22.09.2006 06:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2006 A ja się dzisiaj znowu świtnie czuje no to super...ja dzisiaj też sie czuję o wiele lepiej niż wczoraj. Koleżanka powiedziała mi że mała zostanie do poniedziałku na obserwacji w szpitalu, ale nic jej nie jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 22.09.2006 06:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2006 A ja się dzisiaj znowu świtnie czuje I ja się pod tym podpisuję I Wam tego samego życzę A Ja się dzisiaj W KOŃCU świetnie czuję i chce mi się zyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 22.09.2006 06:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2006 A ja się dzisiaj znowu świtnie czuje no to super...ja dzisiaj też sie czuję o wiele lepiej niż wczoraj. Koleżanka powiedziała mi że mała zostanie do poniedziałku na obserwacji w szpitalu, ale nic jej nie jest. A co powiedzieli apropo przyczyn tego zasłabnięcia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MalinaMalina 22.09.2006 06:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2006 A ja się dzisiaj znowu świtnie czuje I ja się pod tym podpisuję I Wam tego samego życzę A Ja się dzisiaj W KOŃCU świetnie czuję i chce mi się zyć no to siup za dobre nastroje, po kielichu z samego rana a co tam prawie już weekend Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 22.09.2006 06:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2006 A ja się dzisiaj znowu świtnie czuje I ja się pod tym podpisuję I Wam tego samego życzę A Ja się dzisiaj W KOŃCU świetnie czuję i chce mi się zyć no to siup za dobre nastroje, po kielichu z samego rana a co tam prawie już weekend Nawet mi nie przypominaj, że już weekend za pasem,bo pracuję zarówno w sobote jak i w niedzielę. Ale co tam. To dopiero jutro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MalinaMalina 22.09.2006 06:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2006 A ja się dzisiaj znowu świtnie czuje I ja się pod tym podpisuję I Wam tego samego życzę A Ja się dzisiaj W KOŃCU świetnie czuję i chce mi się zyć no to siup za dobre nastroje, po kielichu z samego rana a co tam prawie już weekend Nawet mi nie przypominaj, że już weekend za pasem,bo pracuję zarówno w sobote jak i w niedzielę. Ale co tam. To dopiero jutro. marjucha naprawdę współczucia to kiedy ty wypoczywasz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts