Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

A kto się świetnie czuje? Co Wam poprawiło dziś nastrój

MalinaMalina

Recommended Posts

A ja się dzisiaj znowu świtnie czuje :D

I ja się pod tym podpisuję :D :D

I Wam tego samego życzę :D :D

A Ja się dzisiaj W KOŃCU świetnie czuję i chce mi się zyć :p :wink:

no to siup za dobre nastroje, po kielichu z samego rana :o :lol: :wink:

a co tam prawie już weekend

Nawet mi nie przypominaj, że już weekend za pasem,bo pracuję zarówno w sobote jak i w niedzielę. Ale co tam. To dopiero jutro. :)

marjucha naprawdę współczucia :( to kiedy ty wypoczywasz?

Wypoczynek? :o

A co to jest? Jak to się je? :lol:

• Odpowiedzi 96
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Ale na pewno wszystkim humor poprawiła wiadomość, że nie będzie rządziła opalona gęba :D :D

Ja mam dobry humor mimo paru problemów, bo piewrsze słońce pięknie świeci w Gdańsku, po drugie spędziłem miły wieczór ze znajomymi i humor przetrwał do dziś, po trzecie koleżanka w pracy zrobiła pyszny jogurt z owocami z własnej działki i oczywiście poczęstowała ulubionego kolegę, po czwarte burak dostał po głowie, po piąte.....

Jaki ten świat dziś jest piękny. :p

Ale na pewno wszystkim humor poprawiła wiadomość, że nie będzie rządziła opalona gęba :D :D

Ja mam dobry humor mimo paru problemów, bo piewrsze słońce pięknie świeci w Gdańsku, po drugie spędziłem miły wieczór ze znajomymi i humor przetrwał do dziś, po trzecie koleżanka w pracy zrobiła pyszny jogurt z owocami z własnej działki i oczywiście poczęstowała ulubionego kolegę, po czwarte burak dostał po głowie, po piąte.....

Jaki ten świat dziś jest piękny. :p

a ja mam dobry humor bo już prawie weekend a jutro idziemy na imprezkę do znajomych więc też będzie dobry humor bo zabawa będzie pewnie przednia jak to u nich zawsze bywa :lol: :wink:

...

Nawet mi nie przypominaj, że już weekend za pasem,bo pracuję zarówno w sobote jak i w niedzielę. Ale co tam. To dopiero jutro. :)

No to na pocieszenie powiem, że i ja w łikend w pracy :( A słońce tak świeci....

Nic nie wywalałam , ale sprawdzałam i nie ma go na stronce z avatarkami , z której go wzięłam :-?

Nic to , poszukam nowego :D

A z tymi rydzami jest coś na rzeczy , bo ani rok ani dwa lata temu ich nie było . Trochę szkoda , bo pyyyyyszniutkie są :D

sama sobie odpowiedziałas czyli ktos go zjadl i go nie ma.Tak to już jest z tymi linkami .

A co do rydzów...najlepsze są w szaszłykach warzywnych ..polecam paluchy lizac. :D