marjucha 22.09.2006 06:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2006 A ja się dzisiaj znowu świtnie czuje I ja się pod tym podpisuję I Wam tego samego życzę A Ja się dzisiaj W KOŃCU świetnie czuję i chce mi się zyć no to siup za dobre nastroje, po kielichu z samego rana a co tam prawie już weekend Nawet mi nie przypominaj, że już weekend za pasem,bo pracuję zarówno w sobote jak i w niedzielę. Ale co tam. To dopiero jutro. marjucha naprawdę współczucia to kiedy ty wypoczywasz? Wypoczynek? A co to jest? Jak to się je? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MalinaMalina 22.09.2006 06:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2006 marjucha naprawdę współczucia to kiedy ty wypoczywasz? Wypoczynek? A co to jest? Jak to się je? Konsumuje się powoli kawałek po kawałku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 22.09.2006 07:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2006 Ale na pewno wszystkim humor poprawiła wiadomość, że nie będzie rządziła opalona gęba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 22.09.2006 07:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2006 Ale na pewno wszystkim humor poprawiła wiadomość, że nie będzie rządziła opalona gęba Ja mam dobry humor mimo paru problemów, bo piewrsze słońce pięknie świeci w Gdańsku, po drugie spędziłem miły wieczór ze znajomymi i humor przetrwał do dziś, po trzecie koleżanka w pracy zrobiła pyszny jogurt z owocami z własnej działki i oczywiście poczęstowała ulubionego kolegę, po czwarte burak dostał po głowie, po piąte..... Jaki ten świat dziś jest piękny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MalinaMalina 22.09.2006 07:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2006 Ale na pewno wszystkim humor poprawiła wiadomość, że nie będzie rządziła opalona gęba Ja mam dobry humor mimo paru problemów, bo piewrsze słońce pięknie świeci w Gdańsku, po drugie spędziłem miły wieczór ze znajomymi i humor przetrwał do dziś, po trzecie koleżanka w pracy zrobiła pyszny jogurt z owocami z własnej działki i oczywiście poczęstowała ulubionego kolegę, po czwarte burak dostał po głowie, po piąte..... Jaki ten świat dziś jest piękny. a ja mam dobry humor bo już prawie weekend a jutro idziemy na imprezkę do znajomych więc też będzie dobry humor bo zabawa będzie pewnie przednia jak to u nich zawsze bywa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 22.09.2006 07:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2006 A ja mam dodatkowo dobry humor bo wczoraj ruszyło ocieplanie domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 22.09.2006 07:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2006 A u mnie piękna trawka wyrosła I jutro będzie pierwsze koszenie I znalazłam sekretne miejsce gdzie rosną rydze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 22.09.2006 07:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2006 A ja mam dodatkowo dobry humor bo wczoraj ruszyło ocieplanie domu A mnie wraca ochota do życia i chęć budowania, którą straciłem jakiś czas temu. Co Ci powiem, to Ci powiem. Ale Ci powiem. Piknie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Evva 22.09.2006 07:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2006 Ja też ostatnio czuję się wspaniale, papierologia wre, urzędnicy są milutcy, no mówię Wam - miodzio!!!Jak sobie pomyślę że początkowo chciałam komuś za 1.000 zł zlecić załatwianie papierków to sama się pukam w czoło.Oby nie zapeszyć, oby nie zapeszyć........ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 22.09.2006 07:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2006 A u mnie piękna trawka wyrosła I jutro będzie pierwsze koszenie I znalazłam sekretne miejsce gdzie rosną rydze jeden jest na forumie a reszta? wklej jakiegoś avwatora pod nickiem bo dżaźni oko ten x Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 22.09.2006 07:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2006 A u mnie piękna trawka wyrosła I jutro będzie pierwsze koszenie I znalazłam sekretne miejsce gdzie rosną rydze A gdzie się podział ten miły dla oka obrazek, który towarzyszył Twoim postom? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 22.09.2006 07:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2006 Cosik mi go zjadło , nie wiem o co chodzi W łikend postaram się zrobić z tym porządek ns , rydze już zjedzone Ale rosną następne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 22.09.2006 07:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2006 Cosik mi go zjadło , nie wiem o co chodzi W łikend postaram się zrobić z tym porządek ns , rydze już zjedzone Ale rosną następne "och Ty w życiu!!!" dla ciekawostki powiem Ci ,że u mnie rosną co 5 lat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 22.09.2006 07:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2006 acha a avwatora zjadłaś sama wywalając fotke z jakiegoś zbioru na necie np.z fotosika. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 22.09.2006 08:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2006 Nic nie wywalałam , ale sprawdzałam i nie ma go na stronce z avatarkami , z której go wzięłam Nic to , poszukam nowego A z tymi rydzami jest coś na rzeczy , bo ani rok ani dwa lata temu ich nie było . Trochę szkoda , bo pyyyyyszniutkie są Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 22.09.2006 09:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2006 ... Nawet mi nie przypominaj, że już weekend za pasem,bo pracuję zarówno w sobote jak i w niedzielę. Ale co tam. To dopiero jutro. No to na pocieszenie powiem, że i ja w łikend w pracy A słońce tak świeci.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 22.09.2006 10:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2006 Nic nie wywalałam , ale sprawdzałam i nie ma go na stronce z avatarkami , z której go wzięłam Nic to , poszukam nowego A z tymi rydzami jest coś na rzeczy , bo ani rok ani dwa lata temu ich nie było . Trochę szkoda , bo pyyyyyszniutkie są sama sobie odpowiedziałas czyli ktos go zjadl i go nie ma.Tak to już jest z tymi linkami . A co do rydzów...najlepsze są w szaszłykach warzywnych ..polecam paluchy lizac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 22.09.2006 12:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2006 A mnie humor poprawiaja koty, jeden szczególnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MalinaMalina 22.09.2006 12:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2006 A mnie humor poprawiaja koty, jeden szczególnie kotek Filemonek?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 22.09.2006 12:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2006 kotek Filemonek?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts