dusigrosz2000 22.09.2006 07:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2006 Ty masz kobieto farta , że gość nie stwierdził , że beda nakazywali wykopywanie tych szamb z betonu bo byś nam całkiem osiwiała:)swoja droga ci sprzedawcy stosuja metody marketingowe poniżej pasa..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania1719508426 22.09.2006 10:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2006 W każdej plotce jest trochę prawdy jak to mówią. Chodzi o to, że Unia nakłada na władze gminne skanalizowanie obszarów, które do tej pory są pozbawione kanalizacji. Ma to się odbyć bodajże do 2009roku (tu mogę się mylić). . To ja sprostuję. Jest to tzw. dyrektywa "ściekowa" - wynika z niej, że do końca 2010 roku wszystkie nasze duże aglomeracje (a do końca 2013 pozostałe tereny) mają być w całości obsługiwane przez system kanalizacji miejskiej. Z praktyki unijnej wynika jednak, że dotychczas wobec państw, które się z tego nie wywiązały nie zastosowano przewidzianych w dyrektywie kar tylko "reprymendę". Nasze polskie gminy z pewnością o tym wiedzą i skwapliwie skorzystają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 22.09.2006 10:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2006 W każdej plotce jest trochę prawdy jak to mówią. Chodzi o to, że Unia nakłada na władze gminne skanalizowanie obszarów, które do tej pory są pozbawione kanalizacji. Ma to się odbyć bodajże do 2009roku (tu mogę się mylić). . To ja sprostuję. Jest to tzw. dyrektywa "ściekowa" - wynika z niej, że do końca 2010 roku wszystkie nasze duże aglomeracje (a do końca 2013 pozostałe tereny) mają być w całości obsługiwane przez system kanalizacji miejskiej. Z praktyki unijnej wynika jednak, że dotychczas wobec państw, które się z tego nie wywiązały nie zastosowano przewidzianych w dyrektywie kar tylko "reprymendę". Nasze polskie gminy z pewnością o tym wiedzą i skwapliwie skorzystają. I chyba te reprymendy będą dostawać baaaaardzo długo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD 22.09.2006 10:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2006 W każdej plotce jest trochę prawdy jak to mówią. Chodzi o to, że Unia nakłada na władze gminne skanalizowanie obszarów, które do tej pory są pozbawione kanalizacji. Ma to się odbyć bodajże do 2009roku (tu mogę się mylić). . To ja sprostuję. Jest to tzw. dyrektywa "ściekowa" - wynika z niej, że do końca 2010 roku wszystkie nasze duże aglomeracje (a do końca 2013 pozostałe tereny) mają być w całości obsługiwane przez system kanalizacji miejskiej. Z praktyki unijnej wynika jednak, że dotychczas wobec państw, które się z tego nie wywiązały nie zastosowano przewidzianych w dyrektywie kar tylko "reprymendę". Nasze polskie gminy z pewnością o tym wiedzą i skwapliwie skorzystają. To pojawia się pytanie co niby z użytkownikami POŚ ??? Nie tylko w naszym kraju są tacy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yanek 22.09.2006 11:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2006 Mnie też gość od szamb z tworzywa wciskał takie kity. To ich stara śpiewka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anpi 22.09.2006 12:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2006 Ale bzdura. Kto wierzy w ogóle w takie bajki. Chociaż w naszym państwie prawa i sprawiedliwości wszystko jest możliwe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts