gloriossa 21.09.2006 10:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2006 Po tak długim wstępie, chciałam się przywitać.....WITAJCIE! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mufka 21.09.2006 10:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2006 witamy serdecznie i zapraszamy do zabawy... Eeee do pisania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka1 21.09.2006 10:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2006 witamy serdecznie i zapraszamy do zabawy... Eeee do pisania się zgłaszam do zabawy zawsze chętna jezdem Witaj gloriossa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mufka 21.09.2006 10:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2006 No teraz lepsiejszy awatar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gloriossa 21.09.2006 10:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2006 No teraz lepsiejszy awatar ================================== hehhehh....."cegiełka" na wejściu byc musi:oops: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Siouxiee 21.09.2006 10:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2006 Skoro tu już sami swoi, to znaczy że i Ty swoja, tzn nasza, więc trza i Cię godnie powitać - kwiaty sobie odpuszczę bo widzę, że już są, a piękniejszych nie mam co szukać - szkoda czasu. Z goory przepraszam za moje gupawe teksty - ale mądrych po mnie to na pewno nie ma się co spodziewać. Póki co więc serdecznie pozdrawiam i życzę miłego odbioru. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts