Mufka 11.10.2006 10:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2006 Gloriossa a skad masz sanserwiere? A doniczka superowa . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasinka83 11.10.2006 15:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2006 hmm... CZTERY KĄTY SIĘ KŁANIAJĄ... Tylko tam występujesz pod inną ksywą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gloriossa 11.10.2006 21:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2006 hmm... CZTERY KĄTY SIĘ KŁANIAJĄ... Tylko tam występujesz pod inną ksywą ======================================== To prawda, przyznałam sie do tego wczesniej....a to jakiś problem?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gloriossa 11.10.2006 21:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2006 Gloriossa a skad masz sanserwiere? A doniczka superowa . ========================================= eeee....z parapetu Stara jest....tylko coś powoli rośnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gloriossa 11.10.2006 21:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2006 rany jakie cudo?? co to i gdzie do kupienia?? i za ile???? Piękne!!!! Podłączam sie pod pytanie!!! ==================================== Na targu mebli używanych .....25zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mufka 12.10.2006 14:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2006 Gloriossa a skad masz sanserwiere? A doniczka superowa . ========================================= eeee....z parapetu Stara jest....tylko coś powoli rośnie A wlasnie kazdy ma z parapetu albo od cioci itp, a w sklepach to juz chyba nie do dostania... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agiis 13.10.2006 07:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2006 czad! piekne wnetrza, rewelacyjna zmiana!!!!!! malunki na scianie ekstra! jadalnia zwłaszcza mnie urzekła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gloriossa 13.10.2006 22:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2006 Gloriossa a skad masz sanserwiere? A doniczka superowa . ========================================= eeee....z parapetu Stara jest....tylko coś powoli rośnie A wlasnie kazdy ma z parapetu albo od cioci itp, a w sklepach to juz chyba nie do dostania... ============================================= Jak najbardzie!!!!!...do dostania!!! widziałam ostatnio wiele sztuk z kwiaciarniach i to "rozbudowanych", ....moja może kiedys osiagnie taką wielkość...może....niektóre były pożółkłe.... Poza tym polecam giełdy kwiatowe, jest taniej i przed niefachowym podlewaniem w sklepach florystycznych;)).......oczywiście bywa róznie, jak to w naszym kraju Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pohlanka 10.12.2006 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2006 ....tylko czy daleko?? To jest to, czym żyliśmy od tamtego roku....ciągle brakuje listew przypodłogowych, łazienka jest "przed" Szukam inspiracji łazienkowej i może ktoś z Was ma namiar na listwy, białe, wysokie na ok.10cm, niedrewniane, w formie kątownika Tak czy siak, pokaz czas zacząć PRZED: http://img219.imageshack.us/img219/9729/beztytuu1tb9.jpg http://img216.imageshack.us/img216/9792/beztytuu4ji7.jpg W TRAKCIE: http://img158.imageshack.us/img158/3024/dscn1322tb5.jpg PO: http://bi.gazeta.pl/o/a/forum/501/0/501044.jpg http://bi.gazeta.pl/o/a/forum/500/8/500872.jpg http://bi.gazeta.pl/o/a/forum/500/8/500874.jpg http://img167.imageshack.us/img167/4508/kif1783xf5.jpg przepraszam,że tak w połowie watku, ale dopatrzyłam sie, że w kuchni ( po przeróbce) na ścianach jest chyba płyta szklana? Jesli tak to chciałabym się dowiedzieć jak sie sprawuje? pzdr ap Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gloriossa 18.01.2007 20:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2007 przepraszam,że tak w połowie watku, ale dopatrzyłam sie, że w kuchni ( po przeróbce) na ścianach jest chyba płyta szklana?Jesli tak to chciałabym się dowiedzieć jak sie sprawuje?pzdrap============================================Wszystko ok! Plyn do mycia szkla zdaje egzamin doskonale.....bez problemow:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
orzeszek 19.01.2007 16:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2007 ach.. mało mi. gloriossa, aż szkoda, że mieszkanie nie miało więcej pomieszczeń - metamorfozy rewelacyjne!! A jak prace nad łazienką? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bełatka 20.01.2007 14:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2007 Przepraszam , ale ja zadam takie pytanko, ktore mnie intryguje. Co się stało z książkami bo w tych nowoczesnych wnętrzach jakoś nie pasują, a ja inspiracji szukam właśnie w temacie książek. Chyba skończy się na staroświeckiej biblioteczce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nikola79 20.01.2007 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2007 BEŁATKO Przepraszam , ale ja zadam takie pytanko, ktore mnie intryguje. Co się stało z książkami bo w tych nowoczesnych wnętrzach jakoś nie pasują, a ja inspiracji szukam właśnie w temacie książek. Chyba skończy się na staroświeckiej biblioteczce. sorry ze sie wcinam ale nie rozumiem jak ksiazki moga nie pasowac do nowoczesnych wnetrz???/ ksiazki sa ponadczasowe pasuja do kazdego wnetrza trzeba je tylko dobrze wkomponowac ja bede miala nowoczesne wnetrze i nie wyobrazam sobie zeby nie bylo w nim ksiazek ktorych mam mase Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 20.01.2007 22:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2007 Najbardziej zauroczyła mnie sypialnia. Świetny klimat w niej zrobiłaś, taka romantyczna i tajemniczaReszta wnętrz tez pieknych, tylko że ja nie przepadam za czerwienią we wnętrzu w takiej ilości, bo mnie męczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gloriossa 23.01.2007 00:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2007 ach.. mało mi. gloriossa, aż szkoda, że mieszkanie nie miało więcej pomieszczeń - metamorfozy rewelacyjne!! A jak prace nad łazienką? Pozdrawiam ============================================ Bardzo powoli...poza tym, mala ta moja lazienka....a pomieszczenie bylo jeszcze jedno, ale zostalo zlikwidowane: ))) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ls75 23.01.2007 13:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2007 Bardzo mi pasuje ta przemiana!Mam pytanie, co to za komplet wypoczynkowy? kupiony normalnie czy na zamowienie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gloriossa 25.01.2007 06:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2007 Bardzo mi pasuje ta przemiana! Mam pytanie, co to za komplet wypoczynkowy? kupiony normalnie czy na zamowienie? ========================================== Cakiem "normalnie", a nawet z wyprzedazy Firma swoja siedzibe ma w Poznaniu i nazywa sie "Victoria". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magda72 25.01.2007 14:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2007 Ściany po remoncie po prostu genialne. Bardzo proszę opisz po krótce jak została wykonana ta szara ściana z przebłyskującym drzewkiem (gałązkami). Poradź jak takie cudo zrobić, nie trzymaj tego w tajemnicy . A może poleciłabyś jakąś lekturę na ten temat. Bardzo prosimy, bo pewnie i inni forumowicze się ucieszą. Magda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madziai 25.01.2007 14:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2007 normalnie szok Co za zmiana i zamiana! Zupełnie inny klimat! Wszystko dopasowane, estetyczne i przepiękne. Dołączam się do pytania poprzedniej Madzi. Zdradź mi jeszcze, jakie to lampki tak efektownie podświtlaja obrazki na ścianie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gloriossa 30.01.2007 23:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2007 Ściany po remoncie po prostu genialne. Bardzo proszę opisz po krótce jak została wykonana ta szara ściana z przebłyskującym drzewkiem (gałązkami). Poradź jak takie cudo zrobić, nie trzymaj tego w tajemnicy . A może poleciłabyś jakąś lekturę na ten temat. Bardzo prosimy, bo pewnie i inni forumowicze się ucieszą. Magda ========================================== Szara sciana "z pudelka" -gotowiec....a galazki malowane recznie, cienkim pedzelkiem.....to dla cierliwych Lektury nie znam....polecam swoje rece Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts