Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Sprawy zaszły....

Recommended Posts

• Odpowiedzi 68
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

mi też się podoba :)

oj chciałabym mieć tyle odwagi i kasy by robić takie wnętrza :p

==============================================

Co do odwagi: to albo sie lubi, albo podoba, ale u kogoś :wink: hmmmm....a co do kasy: to samo pomyślałam jak przeglądałam domy forumowiczów.....W sumie byliśmy finansowo dość ograniczeni i wyszukaliśmy takie opcje, żeby łączyły wszystkie funkcje :lol:

Gdybym miała kupić wszystko co mi sie podoba, to wygladałoby to zupełnie inaczej...... :p

Czasami warto poczekać i przemysleć, a czasami działać spontanicznie.....najlepszym na to przykładem są krzesła Kare, 35zł za sztukę z wyprzedaży, lustro zakupione na targu staroci i przemalowane....szukajcie, a znajdziecie :evil:

Poza tym podłogę sami cyklinowaliśmy, ściany sami burzyliśmy i szlifowaliśmy, ściany sami malowaliśmy itp. :wink:

Miło mi, że Wam sie podoba :lol:

rewelacyjny efekt :)

sliweczka w sypialni poprostu boska, salon cos zupelnie w takim stylu jakbym chcial i czerwone drzwko w jadalni bardzo pomyslowe.

W jakim programie robilas ten plan pomieszczen?

=========================================

Śliwkę uwielbiam....czerwień zresztą też i szarość hahahhhaa :lol:

Program się zowie Archicad.... żeby zrobić cokolwiek, to jest troszkę wiedzy do przyswojenia 8)

baardzo mi się podoba.

Wszystko zaplanowaliście sami ??

============================

Tak, od początku, do końca.....a z robót budownanych to mieliśmy fachowców od gipsu i kafli w kuchni. Resztę robiliśmy sami, może poza wykonaniem mebli :lol:

Łazienkę też musimy komuś zlecić, od hydraulika, po płytkarzy.

Pomysł i część płytek już mamy :wink:

:p Kiedyś miałam ochotę zapytać Cię o radę ale nie odpowiada mi atmosfera na tamtym forum, więc tylko przeglądam i czytam :D A skoro pojawiłaś się na tym to chyba się odważe i pokaże co nieco z prośbą o radę. Najpierw muszę jednak dorwać się do aparatu, gdyż cyfrówki nie posiadam.

Pozdrawiam i jeszcze raz gratuluję ładnego mieszkania

Mieszkanko bomba ,gratuluję odwagi i pomysłu!!!! Śliwka piękna ,napisz dokładnie jaka farba i kolor? GRATULACJE

==========================================

Numeru niestety nie pamietam, kolor wybrałam z próbnika, w mieszalni....był ciemny i głęboki;)

Baza dekorala.......to nie jest tzw "gotowiec" 8)

• 2 weeks później...