gloriossa 21.09.2006 19:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2006 mniammmmmmmmmmmmmmmmuśna sypialnia, reszta zreszta też, ale w takiej sypialni mmmmmmmmmm aż sie chce spać ============================================= Zwłaszcza spać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sloneczny_slonecznik 22.09.2006 12:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2006 mi też się podoba oj chciałabym mieć tyle odwagi i kasy by robić takie wnętrza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gloriossa 22.09.2006 12:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2006 mi też się podoba oj chciałabym mieć tyle odwagi i kasy by robić takie wnętrza ============================================== Co do odwagi: to albo sie lubi, albo podoba, ale u kogoś hmmmm....a co do kasy: to samo pomyślałam jak przeglądałam domy forumowiczów.....W sumie byliśmy finansowo dość ograniczeni i wyszukaliśmy takie opcje, żeby łączyły wszystkie funkcje Gdybym miała kupić wszystko co mi sie podoba, to wygladałoby to zupełnie inaczej...... Czasami warto poczekać i przemysleć, a czasami działać spontanicznie.....najlepszym na to przykładem są krzesła Kare, 35zł za sztukę z wyprzedaży, lustro zakupione na targu staroci i przemalowane....szukajcie, a znajdziecie Poza tym podłogę sami cyklinowaliśmy, ściany sami burzyliśmy i szlifowaliśmy, ściany sami malowaliśmy itp. Miło mi, że Wam sie podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 22.09.2006 13:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2006 Super! Zdjecia jak z gazet Bardzo mi się podoba malowidło schodzące ze ściany na stół. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maggi 22.09.2006 13:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2006 rewelacyjny efekt sliweczka w sypialni poprostu boska, salon cos zupelnie w takim stylu jakbym chcial i czerwone drzwko w jadalni bardzo pomyslowe. W jakim programie robilas ten plan pomieszczen? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gloriossa 22.09.2006 13:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2006 rewelacyjny efekt sliweczka w sypialni poprostu boska, salon cos zupelnie w takim stylu jakbym chcial i czerwone drzwko w jadalni bardzo pomyslowe. W jakim programie robilas ten plan pomieszczen? ========================================= Śliwkę uwielbiam....czerwień zresztą też i szarość hahahhhaa Program się zowie Archicad.... żeby zrobić cokolwiek, to jest troszkę wiedzy do przyswojenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
NatkaB 22.09.2006 16:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2006 Witam bardzo fajne wnętrza - ale ja juz je znam z forum Gazety Pozdrawiam, KasiaR o właśnie! też się zastanawiałam skąd znam te wnętrza!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kacha110 22.09.2006 16:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2006 baardzo mi się podoba.Wszystko zaplanowaliście sami ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gloriossa 22.09.2006 16:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2006 baardzo mi się podoba. Wszystko zaplanowaliście sami ?? ============================ Tak, od początku, do końca.....a z robót budownanych to mieliśmy fachowców od gipsu i kafli w kuchni. Resztę robiliśmy sami, może poza wykonaniem mebli Łazienkę też musimy komuś zlecić, od hydraulika, po płytkarzy. Pomysł i część płytek już mamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iguana27 22.09.2006 19:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2006 Aspi!! Szczerze podziwiam i zazdroszczę gustu i pomysłów! Cudne to Twoje mieszkanko. U tych, którym doradzałaś chyba też jest ciekawie. POzdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gloriossa 22.09.2006 19:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2006 Aspi!! Szczerze podziwiam i zazdroszczę gustu i pomysłów! Cudne to Twoje mieszkanko. U tych, którym doradzałaś chyba też jest ciekawie. POzdrawiam ======================================== hahahhaha...a kto to jest Aspi?? hahahhahahhahahha Dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iguana27 23.09.2006 09:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2006 Kiedyś miałam ochotę zapytać Cię o radę ale nie odpowiada mi atmosfera na tamtym forum, więc tylko przeglądam i czytam A skoro pojawiłaś się na tym to chyba się odważe i pokaże co nieco z prośbą o radę. Najpierw muszę jednak dorwać się do aparatu, gdyż cyfrówki nie posiadam. Pozdrawiam i jeszcze raz gratuluję ładnego mieszkania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
roszponka 26.09.2006 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2006 Mieszkanko bomba ,gratuluję odwagi i pomysłu!!!! Śliwka piękna ,napisz dokładnie jaka farba i kolor? GRATULACJE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Capricorn 26.09.2006 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2006 Genialna metamorfoza! Czy mogę spytać. jakie płytki są na podłodze w kuchni? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gloriossa 27.09.2006 09:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2006 Mieszkanko bomba ,gratuluję odwagi i pomysłu!!!! Śliwka piękna ,napisz dokładnie jaka farba i kolor? GRATULACJE ========================================== Numeru niestety nie pamietam, kolor wybrałam z próbnika, w mieszalni....był ciemny i głęboki;) Baza dekorala.......to nie jest tzw "gotowiec" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gloriossa 27.09.2006 09:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2006 Genialna metamorfoza! Czy mogę spytać. jakie płytki są na podłodze w kuchni? =============================================== Gres w kolorze szarym, kupiony w małym sklepie....nie było nazwy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ocia79 02.10.2006 07:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2006 Niesamowita metamorfoza!!! Uwielbiam ogladac takie wnetrza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gloriossa 10.10.2006 11:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2006 Bardzo jestem zadowolona, bo długo szukałam w jakiejś rozsądnej cenie;)))....to pokazuję:http://bi.gazeta.pl/o/a/forum/540/1/540122.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Martik 11.10.2006 06:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2006 Bardzo jestem zadowolona, bo długo szukałam w jakiejś rozsądnej cenie;)))....to pokazuję: http://bi.gazeta.pl/o/a/forum/540/1/540122.jpg rany jakie cudo?? co to i gdzie do kupienia?? i za ile???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paulka 11.10.2006 08:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2006 Bardzo jestem zadowolona, bo długo szukałam w jakiejś rozsądnej cenie;)))....to pokazuję: http://bi.gazeta.pl/o/a/forum/540/1/540122.jpg rany jakie cudo?? co to i gdzie do kupienia?? i za ile???? Piękne!!!! Podłączam sie pod pytanie!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts