gloriossa 30.01.2007 23:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2007 normalnie szok Co za zmiana i zamiana! Zupełnie inny klimat! Wszystko dopasowane, estetyczne i przepiękne. Dołączam się do pytania poprzedniej Madzi. Zdradź mi jeszcze, jakie to lampki tak efektownie podświtlaja obrazki na ścianie? ======================================== Napewno najlatwiejsze rozwiazanie z mozliwych IKEA: http://www.ikea.com/webapp/wcs/stores/servlet/ProductDisplay?topcategoryId=15579&catalogId=10103&storeId=19&productId=17600&langId=-27&categoryId=16079&chosenPartNumber=90145485 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
orzeszek 31.01.2007 09:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2007 ach.. mało mi. gloriossa, aż szkoda, że mieszkanie nie miało więcej pomieszczeń - metamorfozy rewelacyjne!! A jak prace nad łazienką? Pozdrawiam ============================================ Bardzo powoli...poza tym, mala ta moja lazienka....a pomieszczenie bylo jeszcze jedno, ale zostalo zlikwidowane: ))) i bardzo słusznie! bo bez tego nie byłoby tak fajnego efektu. "Więcej pomieszczeń" rozumianych jako dodatkowy metraż Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magda72 31.01.2007 17:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2007 gloriossa gdybyś nie miała akurat nic do roboty i bardzo się nudziła , to zapraszam w marcu do mnie A tak na marginesie to proszę powiedz, czego użyłaś do malowania tych gałązek na szarym tle, oczywiście oprócz cienkiego pędzelka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ciku 01.02.2007 04:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2007 Mieszkanie bardzo ładne, dośc odważne w kolorach. Mam jednak jedno zastrzeżenie. Moge? Sypialnia....chyba przez to coś, co wisi nad łóżkiem i te lilije nasunęło mi się paskudne skojarzenie z umieraniem. Także sypialni mówię zdecydowane nie. Reszta na piątkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gloriossa 07.02.2007 07:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2007 Mieszkanie bardzo ładne, dośc odważne w kolorach. Mam jednak jedno zastrzeżenie. Moge? Sypialnia....chyba przez to coś, co wisi nad łóżkiem i te lilije nasunęło mi się paskudne skojarzenie z umieraniem. Także sypialni mówię zdecydowane nie. Reszta na piątkę ================================= Hehhhheeehhhh....no tak Szkoda tylko, że z nazwami kwiatów nie trafiłeś Umieram z błogą przyjemnością Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gloriossa 07.02.2007 07:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2007 gloriossa gdybyś nie miała akurat nic do roboty i bardzo się nudziła , to zapraszam w marcu do mnie A tak na marginesie to proszę powiedz, czego użyłaś do malowania tych gałązek na szarym tle, oczywiście oprócz cienkiego pędzelka. ========================================= Srebrnej farbki w słoiczku, zakupionej w sklepie dla plastyków. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Luiza_Czesiek 07.02.2007 08:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2007 Doprawdy piękne wnętrza...a sypialnia bomba! Juz nie moge sie doczekać zdjęć łazienki. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gloriossa 07.02.2007 21:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2007 Doprawdy piękne wnętrza...a sypialnia bomba! Juz nie moge sie doczekać zdjęć łazienki. Pozdrawiam ============================== Widzę te same okolice ....ja też sie doczekać nie mogę....już za chwileczkę, juz za momencik! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maja W. 23.05.2007 22:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2007 Bardzo odważne kolory!!! Gratuluje pomysłu na totalnie obróconą o 360st. aranżację wnętrz... rewelacja!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts