Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Sprawy zaszły....

Recommended Posts

:o normalnie szok :o Co za zmiana i zamiana! Zupełnie inny klimat! Wszystko dopasowane, estetyczne i przepiękne.

Dołączam się do pytania poprzedniej Madzi. Zdradź mi jeszcze, jakie to lampki tak efektownie podświtlaja obrazki na ścianie?

========================================

Napewno najlatwiejsze rozwiazanie z mozliwych :lol:

IKEA:

http://www.ikea.com/webapp/wcs/stores/servlet/ProductDisplay?topcategoryId=15579&catalogId=10103&storeId=19&productId=17600&langId=-27&categoryId=16079&chosenPartNumber=90145485

• Odpowiedzi 68
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

ach.. mało mi. gloriossa, aż szkoda, że mieszkanie nie miało więcej pomieszczeń - metamorfozy rewelacyjne!! 8)

A jak prace nad łazienką? :D

Pozdrawiam

============================================

Bardzo powoli...poza tym, mala ta moja lazienka....a pomieszczenie bylo jeszcze jedno, ale zostalo zlikwidowane: :wink: )))

i bardzo słusznie! bo bez tego nie byłoby tak fajnego efektu. "Więcej pomieszczeń" rozumianych jako dodatkowy metraż :)

Mieszkanie bardzo ładne, dośc odważne w kolorach. Mam jednak jedno zastrzeżenie. Moge?

Sypialnia....chyba przez to coś, co wisi nad łóżkiem i te lilije nasunęło mi się paskudne skojarzenie z umieraniem. Także sypialni mówię zdecydowane nie.

Reszta na piątkę:)

=================================

Hehhhheeehhhh....no tak 8)

Szkoda tylko, że z nazwami kwiatów nie trafiłeś :wink:

Umieram z błogą przyjemnością :lol:

gloriossa gdybyś nie miała akurat nic do roboty i bardzo się nudziła :wink: , to zapraszam w marcu do mnie :D

A tak na marginesie to proszę powiedz, czego użyłaś do malowania tych gałązek na szarym tle, oczywiście oprócz cienkiego pędzelka.

=========================================

Srebrnej farbki w słoiczku, zakupionej w sklepie dla plastyków.

• 3 months później...