lenny.kravitz 21.09.2006 11:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2006 pilnie poszukuje trzech rzeczy tj w temacie blat brokatowy nie wiem czy jest on z akrylu czy szklany , szybe podlogową ,i rolety dachowe jasny pastelowy róż lub ostry w stylu barbie jesli ktos wie gdzie mozna zakupic wlasnie to co spedza mi sen z powiek !pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trach 22.09.2006 08:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2006 Budujesz domek dla lalek ????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
carringtontomas 22.09.2006 13:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2006 Budujesz domek dla lalek ????? raczej urządza agencję tow... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 22.09.2006 13:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2006 pilnie poszukuje trzech rzeczy tj w temacie blat brokatowy nie wiem czy jest on z akrylu czy szklany , szybe podlogową , i rolety dachowe jasny pastelowy róż lub ostry w stylu barbie jesli ktos wie gdzie mozna zakupic wlasnie to co spedza mi sen z powiek ! pozdrawiam Szyba podłogowa - wrzuć w tu w wyszukiwarkę jakies szkło w podłodze - był o tym wątek ze zdjęciami Forumowiczów. Co do blatu z akrylu ( z zatopionym tym co sobie życzysz) to ta pani to robi na przykład : http://www.livinghome.pl/realizacje/7/big_07_14.jpg http://www.livinghome.pl/realizacje/okienko.php?NEW_NAME=7/big_07_32.jpg http://www.livinghome.pl/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lenny.kravitz 22.09.2006 18:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2006 swietne , ale kiepsko wykonczone ! jaki jest kontakt z ta Panią ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
NUTKA 22.09.2006 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2006 Do dalszych, odwaznych inspiracji polecam Ci lodzki klub Honey Bunny (tam to dopiero sie dzieje pod wzgledem awangardy) http://www.honeybunny.pl/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lenny.kravitz 22.09.2006 19:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2006 kiedys mieszkalam w łodzi czy to to gdzie woda płynie pod podłogą ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
NUTKA 23.09.2006 09:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2006 kiedys mieszkalam w łodzi czy to to gdzie woda płynie pod podłogą ? OCH TO NIE TEN KLUB, TU JEDYNIE JEST PARKIET W STYLU JOHN TRAVOLTA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pozeracz 23.09.2006 11:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2006 Ja polecam Iron Horse, mozna sie spokojnie napic piwa przy fajnej muzyczce i pograc w strzalki. Wystroj tez fajny. Odpoczniesz od rozowego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lenny.kravitz 23.09.2006 13:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2006 dobra nie o klubie temat tylko pomozcie mi kupic rozowe rolety , blat brokatowy , i szklana podloge , o gustach sie nie dyskutuje , moja sprawa czy to bedzie rozowy , czy mieszkanie czy cos innego , pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trach 25.09.2006 10:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2006 Rolety dachowe - tzn. do okien dachowych, czyli zwykłe z prowadnicami? Akurat takie rolety wielu producentów robi na zamówienie w bardzo szerokiej gamie kolorów, no ale parę tygodni się czeka, a Tobie się spieszy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 25.09.2006 11:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2006 swietne , ale kiepsko wykonczone ! jaki jest kontakt z ta Panią ? Masz tam link do jej strony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lenny.kravitz 25.09.2006 18:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2006 Rolety dachowe - tzn. do okien dachowych, czyli zwykłe z prowadnicami? Akurat takie rolety wielu producentów robi na zamówienie w bardzo szerokiej gamie kolorów, no ale parę tygodni się czeka, a Tobie się spieszy. nie spieszy mi sie ale kolorostyka nie odpowiada mi zadna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts