Nefer 31.12.2007 18:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2007 http://bransoletka.blox.pl/resource/szampan.jpgPrzepis na Dobry Rok : (autor - Miłka) Bierzemy 12 miesięcy oczyszczamy je dokładnie z goryczy, chciwości, małostkowości i lęku, po czym rozkładamy każdy miesiąc na 30 lub 31 części tak, aby zapasu wystarczyło dokładnie na cały rok. Każdy dzień przyrządzamy osobno z jednego kawałka pracy i dwóch kawałków pogody i humoru. Do tego dodajemy trzy duże łyżki nagromadzonego optymizmu, łyżeczkę tolerancji, pół kwaterki marzeń, ziarenko ironii i odrobinę taktu. Następnie całą masę polewamy dokładnie dużą ilością miłości. Gotową potrawę przyozdabiamy bukietem uprzejmości i podajemy codziennie z radością i filiżanką dobrej, orzeźwiającej herbaty. Życzę pięknego 2008 roku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
19501719500414 31.12.2007 19:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2007 Dobrego Roku i żebyś nie straciła wzroku przy krzyżykowaniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoShi 05.01.2008 11:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2008 Bardzo wszystkim dziękuję za życzenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 05.01.2008 12:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2008 hej Joshi Mój mąż też pierwszy raz układa kafle ...też w gospodarczym...i też bez plastikowych narożników ..więc będę cię podglądać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoShi 05.01.2008 12:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2008 My zdecydowaliśmy się, że w jednym miejscu będzie narożnik aluminiowy bo Jest ryzyko obtłuczenia. Wiadomo zawsze się coś z garażu do domu przenosi i ten narożnik już jest obtłuczony, znaczy tynk. Jest blisko drzwi, na kominie i jakoś tak ciągle się o niego zahacza, więc zdecydowaliśmy, że tam damy aluminiowy w celu wzmocnienia, bo narożniki składane z fazowanych płytek są delikatniejsze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 14.02.2008 17:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2008 U mnie glazurnik sam zadecydoał i kupił do kotłowni plastikowe narożniki. I dobrze, faktycznie ciągle sie czymś uderza w te ściany. Jak nie popielnikiem to szczotką albo innymi sprzetami. Dobrze, że wzmocnił te narożniki. JoShi z tym aluminium to bedzie prawdziwy wypas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 14.02.2008 17:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2008 Jak tam prace glazurnicze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoShi 15.02.2008 09:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2008 Jak tam prace glazurnicze? Postępują w bardzo wolnym tępie niestety. Nie robię wpisów bo czekam na zakończenie akcji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 15.02.2008 09:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2008 Jak tam prace glazurnicze? Postępują w bardzo wolnym tępie niestety. Nie robię wpisów bo czekam na zakończenie akcji U nas też wolno ale jakoś idzie . Będziecie też sami tworzyć łazienki? bo mój małżonek stwierdził,że już nikomu nie odda tej roboty . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoShi 15.02.2008 09:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2008 Będziecie też sami tworzyć łazienki? bo mój małżonek stwierdził,że już nikomu nie odda tej roboty . Oczywiście. Przecież w tym celu ćwiczy teraz w spiżarni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 25.02.2008 12:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2008 Trzymam kciuki mocno dla Was! Oby jutro wszystko poszlo po Waszej mysli! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TomKa 25.02.2008 13:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2008 JoShi powodzenia!! Kciuki oczywiście zacisnę! Odezwij się jutro ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoShi 25.02.2008 17:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2008 Dzięki za wsparcie. Jeszcze dziś zadzwonił inny pracodawca. Wypytał mnie na okoliczność moich umiejętności i zeznał, że raport z tej rozmowy przekaże gdzie trzeba. Jednym słowem mam oczekiwać dalszego ciągu. Wedle mojej oceny w tej rozmowie wypadłam nie najgorzej Zobaczymy co będzie jutro. Tym czasem jadę do siostry poszperać w jej garderobie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 25.02.2008 17:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2008 Powodzenia!!! Będzie dobrze. Zrobiłaś juz pierwsze kroki, znalazłaś śmiałość i szukasz nowej pracy! Podziwiam bo to wszystko przede mną. Jak skończę ten dom to też zajme się zmiana pracy. I też sie chcę przebranżowić Jeszcze raz powodzenia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoShi 26.02.2008 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2008 Słuchajcie. Jesteście bardzo skuteczni w tym trzymaniu kciuków. Dziś wieczorem, czyli po odbyciu dwóch rozmów kwalifikacyjnych mam decyzję. Zaczynam od poniedziałku. Strasznie sie cieszę, choć to na razie tylko okres próbny. Tylko nie wiem jak to powiedzieć mojemu promotorowi. Będzie trochę zawiedziony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TomKa 26.02.2008 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2008 JoShi GRATULUJĘ !!! ( i podziwiam ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 26.02.2008 19:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2008 Gratuluje JoShi!!! Powiesz tak po prostu i juz. Kazdy dzis walczy o lepszy kawalek chleba. Powinien byc dumny, ze Ci sie udalo. A zalowac na pewno bedzie, bo nikt nie traci chetnie dobrego fachowca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoShi 26.02.2008 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2008 Za gratulacje szczerze dziękuje. Co do podziwu to nie wiem czy się należy, bo i za co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 26.02.2008 19:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2008 Tym czasem jadę do siostry poszperać w jej garderobie Skad ja to znam... Dobrze, ze sa te siostry. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 26.02.2008 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2008 GRATULACJE Proszę , proszę jak się pięknie udało Widać, że idealnie wyczułaś rynek pracy. A może zdradzisz jaka to branża tak Cię zainteresowała? Faktycznie jest się z czego cieszyć. Teraz żeby i inne plany się zrealizowały. Czego bardzo życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts