JoShi 26.04.2008 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2008 Witam i cieszę się, że moje zapiski mogą być dla kogoś pomocne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
chopinetka 15.06.2008 22:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2008 Witam Dołączam sie do gratulacji - na pewno dasz radę ze wszystkim. Fajnie, że odgrzebujesz i przypominasz stare wątki. Też przymierzam sie do samodzielnego wykonania rolet rzymskich. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 17.06.2008 06:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2008 witaj dawno mni enie było na forum i się ucieszyłam że znalazłam Twój dziennik gratuluję postępów !!! i jak zwykle szczególne ukłony dla pracowitego Rysia pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoShi 18.06.2008 17:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2008 Dziękuję za życzliwe słowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
spiochu 28.07.2008 07:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2008 Przybyłem, zobaczyłem Twój domek fajniej się teraz prezentuje A jeszcze jak zrobicie elewacje to już w ogóle będzie prawie jak skończony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 28.07.2008 07:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2008 Fajnie, że udało sie wstawic Wam te okna. Cieszę sie także, ze skończyły się problemy zwiazane z pracą i finansami. Odrazu widać postępy prac Kurcze, sporo tych okien dachowych macie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoShi 30.07.2008 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2008 Fajnie, że udało sie wstawic Wam te okna. Cieszę sie także, ze skończyły się problemy zwiazane z pracą i finansami. Odrazu widać postępy prac Postępy prac związane są równiez z tym, że zrobiliśmy mały bankowy szacher macher i przenieśliśmy kredyt do innego banku i na korzystniejszych warunkach nieco go tylko podbijając, żeby uzyskać dodatkowy zastrzyk gotówki na to właśnie wykończenie. Teraz musimy się śpieszyć, bo mamy na głowie harmonogram Kurcze, sporo tych okien dachowych macie Nooo.. Taki projekt. Wcale nie żałuję i cieszę się, że nie dałam sobie wmówić, że jest ich za dużo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 07.08.2008 18:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2008 Nie wiedziałam że spodziewacie sie dzidziusia Gratulacje wielkie!!!! Świetna nownia Z tym ogrodzeniem to Was rozumię. Ja mam cichych sąsiadów ale za to mają bałagan okropny. Problem mam wielki bo tez bym się chętnie odgrodziła wysokim płotem. Jednak dzieli nas jeszcze wąska działka dojazdowa trzecich właścicieli więc nie mam wpływu na ich ogrodzenie Wyższy płot będzie u was dobrym rozwiązaniem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoShi 07.08.2008 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2008 Nie wiedziałam że spodziewacie sie dzidziusia Gratulacje wielkie!!!! Świetna nownia Dziękuję. My też nie wiedzieliśmy hi hi hi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
spiochu 09.08.2008 15:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2008 Gratulujemy potomka. Obyś lekko zniosła ciąże a mały/mała/maleństwa urodziły się zdrowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 12.08.2008 20:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2008 JoShi jak ja Ci zazdroszcze dzidzi. To swietna wiadomosc, ze malec w drodze!!! Gratulacje i trzymajcie sie dobrze. Eh, kolejne forumowe malenstwo, bedzie! Dbaj o siebie teraz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoShi 13.08.2008 07:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2008 Dziękuję za rzyczenia i trzymajcie kciuki, żebyśmy z wszystkim zdążyli na czas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 13.08.2008 16:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2008 Pewnie, ze bedziemy trzymac kciuki! A Ty dbaj teraz o plecy, bo w ciazy kregoslup moze sie odezwac, wiec dzwigac tylko piorka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoShi 13.08.2008 17:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2008 Oooo. W pokazywaniu palcem to ja jestem świetna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 13.08.2008 19:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2008 I tak trzymac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 29.08.2008 10:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2008 Joshi w dzisiejszych czasach - powiedzenie klient nasz pan nie istnieje istnieje natomiast -fachowiec to pan i ciesz się inwestorze, że jestem u Ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoShi 30.08.2008 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2008 No to mnie sprowadziłaś do parteru Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 30.08.2008 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2008 No to mnie sprowadziłaś do parteru nie ..no może się znajdzie jakiś normalny Jak tam kafelkowanie? U nas łazienka skończona, podłogi się robią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoShi 30.08.2008 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2008 /Na razie łapiemy oddech po emocjach i wydatkach związanych z elewacją. Później wrócimy do spiżarki (podłoga tam jeszcze została) ale wcześniej chyba Ryś się rzuci na okładanie poddasza weną (skoro po kominach już się nie leje ). Spiżarka nie zając nie ucieknie a chwilowo są ważniejsze rzeczy do zrobienia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 30.08.2008 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2008 Bardzo się cieszę, że dzidźka w drodze Będziemy kolejnej ciąży forumowej kibicowali GRATULACJE!!! Bardzo prosiłabym o kolejne zdjęcia podbitki, szczególnie jak została wykonana - etapy prac. Albo chociaż opis słowny, bo nigdy tego nie widziałam Pisałaś o jakiś stelażach....Jak to wygląda, jak to się robi? Bo chyba dobrze zrozumiałam, że Twoja podbitka jest tynkowana? A mi bardzo się coś takiego podoba.... Pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts