Misiowa 24.10.2006 00:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2006 JoShi, Bardzo sympatyczny dom , ogladałam z przyjemnością. W komentarzach dziennika Igi9 widziałam Twoje drzwi - ładne, niedrogie i w naturalnej okleinie . Możesz zdradzić producenta? Sylwia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoShi 24.10.2006 13:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2006 Nie mogę, bo sprzedawca nie chciał zdradzic bał się, żebyśmy nie dogadali się na boku. Drzwi obejrzeliśmy w składzie budowlanym a potem zamówiliśmy konkretne dla siebie. Odbieraliśmy w tymże składzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 04.11.2006 18:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2006 Bardzo ladne drzwi. A maz poprawi i beda sie zamykac...tylko niech robi to raczej w dzien... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoShi 04.11.2006 19:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2006 Siedzi w pokoju przed komputerem i chyba ciężko przeżywa swoją głupotę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mohag 04.11.2006 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2006 oj, bo jak sie nie ma weny tworczej to zawsze cos sie spieprzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoShi 04.11.2006 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2006 Tu nie chodzi o wenę. Nalegałam na zamontowanie progu a nie całych drzwi, ale strzelił focha i już szykuje sie do wydłubywania pianki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mohag 04.11.2006 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2006 hihi tak jakbys nie wiedziala ze facet przyparty do muru w swojej "meskiej dumie" zawsze wywali cos takiego na przekor mamusi poparze sobie reke Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoShi 04.11.2006 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2006 No to mam nadzieję, że się teraz tak urobi przy poprawkach, ze nastepnym razem się zastanowi. Nie mówię tego złóśliwie. Naprawde chcę, żeby się czegoś nauczył. Zresztą powiedziałam mu to wprost. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mohag 04.11.2006 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2006 ze nastepnym razem się zastanowi naiwna napewno sie zastanowi jak bedzie mial nastepnym razem wstawic progi... ale jak bedzie chodzilo o calkiem cos innego, to bedzie ten sam numer Nie wiem dlaczego, ale mezczyzni nasze marudzenie o cos przyjmuja jako "walke" i co gorsza zamiast zdobyc jeden kraj to pchaja sie na podbicie calego swiata zeby pokazac ze sa gora Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoShi 04.11.2006 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2006 naiwna napewno sie zastanowi jak bedzie mial nastepnym razem wstawic progi... ale jak bedzie chodzilo o calkiem cos innego, to bedzie ten sam numer Już ja sie postaram o to, żeby sobie wtedy przypomniał i sie chwilę zastanowił... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 07.11.2006 22:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2006 No i jak wyszlo tym razem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoShi 08.11.2006 09:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2006 Jeśli pytasz o drzwi to zawodowo... Tak jak powinno byc od razu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 08.11.2006 09:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2006 No to fajnie. Zdolnego masz meza, tylko jak czlowiek zmenczony i pracuje wtedy kiedy tylko spac sie chce to i bledy popelnia...Wazne, ze teraz sie udalo... Pozdrowienia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dominikams 12.11.2006 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2006 Witaj, JoShi! Nie narzekaj na męża! Gdyby mój umiał choć część takich prac wykonywać, byłabym naprawdę szczęśliwa, a tak to Może zamieściłabyś trochę zdjęć domu w środku? Bardzo jestem ciekawa... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoShi 12.11.2006 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2006 A zamieściłabym, zamieściła, gdyby było co pokazywać A tak to co ? Skrawki linoleum na podłodze, zestaw szafek kuchennych od Sasa do Lasa, meblościanka Swarzędz z odzysku, nieobudowany wkład kominkowy, nieokafelkowana łazienka i kabina prysznicowa wypaćkana szarą folia w płynie. Naprawdę nie ma co oglądać. Wstawiam wszystko cokolwiek sie pojawi, więc czekaj cierpliwie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 13.11.2006 07:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2006 Joshi - masz dużo kwiatów, u mnie też jest sporo ale akurat skrzydłokwiat juz kilka razy mi padł nie wiem, coś mu nie pasuje u nas fajnie, że z drzwiami już wszystko OK i ze spawarka druga jest dobra a nieobudowanym kominkiem się nie przejmuj - my też mieszkaliśmu dłuuuugo z takim PS. juz miałam pytać co to takiego te cybanty....ale była ilustracja do tego i juz wim ! pozdrawiam Ciebie i Twego zdolnego Rysia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoShi 13.11.2006 11:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2006 Co do skrzydłokwiata to może za mało wody, on lubi raczej mokro... O mnie świetnie rośnie w widnym miejscu, ale zdala od okien. Dziękuję za uznanie w imieniu męża. Dodam tylko (trochę się chwaląc), że wiele pracy włożyłam w to, żeby uwierzył, że potrafi zrobić wiele rzeczy w domu samodzielnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 13.11.2006 11:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2006 Dodam tylko (trochę się chwaląc), że wiele pracy włożyłam w to, żeby uwierzył, że potrafi zrobić wiele rzeczy w domu samodzielnie. Jak to mówią, za każdym wielkim mężczyzną stoi wielka kobieta! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoShi 13.11.2006 11:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2006 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 13.11.2006 13:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2006 Dodam tylko (trochę się chwaląc), że wiele pracy włożyłam w to, żeby uwierzył, że potrafi zrobić wiele rzeczy w domu samodzielnie. Jak to mówią, za każdym wielkim mężczyzną stoi wielka kobieta! dobre to Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts