Ivonesca 14.11.2006 07:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2006 ło matko ! nie mam pojęcia jak najlepiej zrobic z tym brodzikiem ale za to umywalka ładniutka pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoShi 14.11.2006 10:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2006 Masz na myśli ta umywalkę, której jeszcze nie ma ? Ja już ja bardzo polubiłam, tylko boje się ceny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 14.11.2006 12:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2006 Masz na myśli ta umywalkę, której jeszcze nie ma ? Ja już ja bardzo polubiłam, tylko boje się ceny. tak myslałam o tej z obrazka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joan 14.11.2006 14:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2006 Podziwiam za pozytywne nastawienie - szczerze mówiąc nie chciałabym znaleźć się w podobnej sytuacji - z dziećmi - w tak niewykończonym domu - rozdłubanym - ja wprowadzam się za miesiąc - brakuje dzrwi wewnętrznych, mebli, zabudowy szaf i wielu, wielu drobiazgów. I to już mnie załamuje - po tylu miesiącach chaosu chciałabym zamieszkać i zafunkcjonować jak normalni ludzie - stan waszego domu by mnie załamał i rzuciłabym to wszystko... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jolla 22.11.2006 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2006 Witaj JoShiŚwietnie,że piszesz ten dziennik, z wielkim zainteresowaniem go przeczytałam, podobaja mi się wasze pomysły i to, że macie tyle fascynacji, ciekawe kto z was ma taką artystyczną duszę? Życzę powodzenia w dalszych pracach, najbardziej zafascynowało mnie to rozlewanie własnego wina, my kiedyś też próbowaliśmy, ale wyszedł szampan.pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoShi 23.11.2006 12:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2006 Życzę powodzenia w dalszych pracach, najbardziej zafascynowało mnie to rozlewanie własnego wina, my kiedyś też próbowaliśmy, ale wyszedł szampan. Dzięki za miłe słowa... Jeśli chodzi o wina to służę radą jeśli tylko będziecie chcieli spróbowac jeszcze raz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 27.11.2006 14:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2006 Joshi - ale Wy jesteście wiinnymi specjalistami ! nawet korkownica jest super ! pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoShi 27.11.2006 14:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2006 Teraz muszę zorganizować odpowiednie miejsce do przechowywania tego winka. Powinno mieć około 10 stopni. Loszek mi się marzy, taki jak u Kemliczów, ale poziom wody za wysoko. Trzeba będzie jakoś w garażu kombinować i modlić się, żeby nie było za chłodno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 05.12.2006 14:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2006 JoShi, bardzo ladne te plytki do spizarni. Ja bardzo lubie takie klimaty. Trzymam kciuki aby mezowi udalo sie wszystko ladnie zrobic. A to, ze bedzie trzeba klikac na fotke aby zobaczyc wieksza, to rzaden problem...My tu i tak wszyscy "klikacze" jestesmy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoShi 05.12.2006 14:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2006 JoShi, bardzo ladne te plytki do spizarni. Ja bardzo lubie takie klimaty. Trzymam kciuki aby mezowi udalo sie wszystko ladnie zrobic. Dzieki. Przekażę mężowi A to, ze bedzie trzeba klikac na fotke aby zobaczyc wieksza, to rzaden problem...My tu i tak wszyscy "klikacze" jestesmy... To chyba nawet lepiej, bo szybciej się wątek ładuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 05.12.2006 14:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2006 Oj, tak duzo szybciej. To jest wielki plus. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoShi 05.12.2006 15:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2006 No to zaraz wrzucę jeszcze kilka zdjęć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 21.12.2006 22:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2006 http://www.bizz.pl/kartki/nowe/images/new2/boze236.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 21.12.2006 22:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2006 Dużo zdrówka, szczęścia, pomyślności, wesołych i spokojnych Świąt Bożego narodzenia oraz spełnienia wszystkich marzeń i planów w 2007 roku - Tobie, Twojej rodzinie i przyjaciołomNeferka http://www.cardsdirect.com/images/christmascards/X3352_M.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zuzza 22.12.2006 11:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2006 Wesołych Świąt i Wszystkiego Dobrego w Nowym Roku ! http://gfx.download-by.net/screen/160/160956-7art-merry-christmas-screensaver.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoShi 26.12.2006 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2006 Dziękuję za życzenia. Wybaczcie, ze przed świętami nie zdążyłam odpowiedzieć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 26.12.2006 22:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2006 Ale piekna smacznie ozdobiona choinka!!! Szkoda, ze zapachu nie czuc... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 31.12.2006 14:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2006 Wszystkiego dobrego w Nowym 2007 Roku ! Dużo zdrowia, szczęścia i spełnienia wszystkich planów :) http://positiveblackmencoalition.com/newyear.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikita 23.01.2007 12:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2007 Jestem pełna podziwu. Gratuluję zdolności manualnych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoShi 23.01.2007 13:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2007 W imieniu męża dziękuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts