Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do Dziennika wykończeń... JoShi

Żelka

Recommended Posts

• Odpowiedzi 347
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Podziwiam za pozytywne nastawienie :o - szczerze mówiąc nie chciałabym znaleźć się w podobnej sytuacji - z dziećmi - w tak niewykończonym domu - rozdłubanym - ja wprowadzam się za miesiąc - brakuje dzrwi wewnętrznych, mebli, zabudowy szaf i wielu, wielu drobiazgów. I to już mnie załamuje - po tylu miesiącach chaosu chciałabym zamieszkać i zafunkcjonować jak normalni ludzie - stan waszego domu by mnie załamał i rzuciłabym to wszystko... :roll:

• 2 weeks później...

Witaj JoShi

Świetnie,że piszesz ten dziennik, z wielkim zainteresowaniem go przeczytałam, podobaja mi się wasze pomysły i to, że macie tyle fascynacji, ciekawe kto z was ma taką artystyczną duszę?

Życzę powodzenia w dalszych pracach, najbardziej zafascynowało mnie to rozlewanie własnego wina, my kiedyś też próbowaliśmy, ale wyszedł szampan.

pozdrawiam

• 2 weeks później...

JoShi, bardzo ladne te plytki do spizarni. Ja bardzo lubie takie klimaty. :p

Trzymam kciuki aby mezowi udalo sie wszystko ladnie zrobic. :p

A to, ze bedzie trzeba klikac na fotke aby zobaczyc wieksza, to rzaden problem...My tu i tak wszyscy "klikacze" jestesmy... :D :wink:

JoShi, bardzo ladne te plytki do spizarni. Ja bardzo lubie takie klimaty. :p

Trzymam kciuki aby mezowi udalo sie wszystko ladnie zrobic. :p

Dzieki. Przekażę mężowi :)

A to, ze bedzie trzeba klikac na fotke aby zobaczyc wieksza, to rzaden problem...My tu i tak wszyscy "klikacze" jestesmy... :D :wink:

To chyba nawet lepiej, bo szybciej się wątek ładuje :)

• 3 weeks później...

Dużo zdrówka, szczęścia, pomyślności, wesołych i spokojnych Świąt Bożego narodzenia oraz spełnienia wszystkich marzeń i planów w 2007 roku - Tobie, Twojej rodzinie i przyjaciołom

Neferka

http://www.cardsdirect.com/images/christmascards/X3352_M.jpg

• 4 weeks później...