Mohag 10.03.2007 11:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2007 Wiesz ze jestes moim Guru normalnie niesamowita jestes nawet z tym odciskiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoShi 10.03.2007 12:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2007 Wiesz ze jestes moim Guru Nie wiedziałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iwozelka 11.03.2007 16:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2007 Rozmyślaj , bo ta lampa do wiatrołapu jest fajna- prosta, elegancka i pasująca chyba do każdego wystroju. Powiedz sobie że lampy nie kupuje się często tylko żarówki, a jak nam parlament nakaże energooszczędne to ho,ho tylko będziesz je odkurzać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoShi 11.03.2007 16:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2007 Rozmyślaj , bo ta lampa do wiatrołapu jest fajna- prosta, elegancka i pasująca chyba do każdego wystroju. No właśnie. Wolałabym jeszcze, żeby miała matowy klosz Świetlówki energooszczędne i tak mam w całym domu (poza terrariami, bo tam ciepło musi być). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 14.03.2007 08:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2007 ale narobiłas smaku tymi opisami mięska.....mniam... pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoShi 14.03.2007 11:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2007 Smaku to ja wam dopiero narobię. Dziś przywieźliśmy 7 kg mięsa na kiełbasy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iwozelka 14.03.2007 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2007 Kobieto, jak Ty jeszcze znajdujesz czas na te kulinarne cuda, chylę czoło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoShi 14.03.2007 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2007 Po prostu ostatnio mam bardzo blisko do pracy, mniej więcej jak od łóżka do biurka Do kuchni mam troszkę dalej, ale radze sobie Najdalej to mam do wędzarni, ale jak będzie ciepło to sobie tam stoliczek z laptopem postawię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iwozelka 14.03.2007 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2007 Tą Twoją, pewnie na teraz prowizoryczną, wędzrnia dałaś mi do myślenia I chyba też sobie coś takiego wybuduję na działce i zamiast kupować byle co bedę wędzić swoje szyneczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoShi 14.03.2007 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2007 Tą Twoją, pewnie na teraz prowizoryczną, wędzrnia dałaś mi do myślenia I chyba też sobie coś takiego wybuduję na działce i zamiast kupować byle co bedę wędzić swoje szyneczki Linki z przepisami, które podałam w dzienniku prowadza na najlepszy polski portal o domowym wędzeniu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iwozelka 16.03.2007 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2007 Leci oj leci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nicola77 19.03.2007 09:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2007 Witam mam pytanie odnośnie rolady z boczku : czy trzymałaś się dokładnie przepisu? roladę wędziłaś czy piekłaś ? w jakiej temperaturze ? Jeśli to nie kłopot to prosze o odpowiedz Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoShi 19.03.2007 10:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2007 Trzymałam się dokładnie przepisu. Roladę piekłam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nicola77 20.03.2007 08:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2007 Bardzo dziękuję za odpowiedz .My też mamy wędzarkę ,tylko większą . Robimy wyroby na każde święta zazwyczaj kiełbasy i szynki . A teraz dzięki TOBIE będzie rolada . Jeszcze raz bardzo dziękuję . Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ms. 20.03.2007 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2007 witam,dziennik z bardzo staranną i konsekwentną szatą edytorską. Zdjęcia wykadrowane, nic nie rozwala stron. Widać, że panujecie nad materią. Jestem poligrafem i dlatego bardzo zwracam uwagę na takie sprawy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoShi 20.03.2007 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2007 Dziękuję za słowa uznania z ust specjalisty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 22.03.2007 06:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2007 JoShi, przeczytałam dziennik sumiennie i widzę, że mamy sporo wspólnego. Stopniowa walka z budowaniem i wykończeniem wnętrz, własne wędliny (my mamy wędzarnię dobudowaną do autentycznego pieca chlebowego w ogrodzie, piec jest przedwojenny i wymaga remontu), mąż, który mnóstwo rzeczy robi sam i zakupy, które wożone są samochodem osobowym... (jeśli nie macie, załóżcie bagażnik dachowy, rewelacja na większe gabaryty). Gratuluję wytrwałości, pomysłów i dążenia do natury. Pytałaś kiedyś, czy etykietki na moje słoiki własne - tak, i projekt i wydruk są moje. Czy mogę prosić o przepis na tę szyneczkę bejcowaną w winie i cebulce, szpikowaną goździkami i czymś jeszcze? Gratuluję Wam wytrwałości i pozdrawiam serdecznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoShi 22.03.2007 08:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2007 Dziękuję za miłe słowa. Jeśli chodzi o bagażnik dachowy to tak się zastanawiam, czy rozwiązałby nasz obecny problem. Jakimś sposobem musily przetransportować 3 płyty kartonowo gipsowe. I tak się zastanawiam, czy taki bagażnik mógłby załatwić sprawę ? Jeśli chodzi o szyneczkę to wydawało mi się, że podałam przepis w dzienniku, ale jeśli nie to podaję tu:Pieczona szynka po staropolskuUwaga, nie przesadzać z goździkami... Acha... chyba ukradnę Ci pomysł z etykietami na słoiki... T znaczy zaprojektuję własne, ale kolorowe etykiety na gumki recepturki bardzo mi się spodobały. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 23.03.2007 06:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2007 A bierz ten pomysł, co Ci będę żałować. Jeszcze raz dziękuję za szyneczkę i link do wędlinek. U nas trwają prace w stodole, komin gotowy, od poniedziałku ściany działowe i KUCHNIA - serce domu. Już wiem, który zdun będzie stawiał i jakie kafle da. Dziennik pisz - będę uważnie czytać. Buźka! Aha, te płyty kg na bagażniku dachowym - nie wiem, kg jest dość łamliwe, ja bym chyba się obawiała. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoShi 23.03.2007 11:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2007 Aha, te płyty kg na bagażniku dachowym - nie wiem, kg jest dość łamliwe, ja bym chyba się obawiała. No właśnie... Trzeba to jakoś inaczej rozwiązać. Dzięki za pozwolenie na skopiowanie pomysłu i oczywiście zapraszam do odwiedzania naszego żółwiowego dziennika. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts