iga9 24.03.2007 18:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2007 Jeszcze nie wszystko przecztalam + ale sie zbiore Ale juz mi sie wiele rzecz podoba. I skorzystam w przepisu na szynke A wzbor ceramki to trudna i wielka rzecz Z podanych linkow mam Majolike Tunadzn w kolorach granat, niebieski, biel i zolty+ jestem z tych plytek zadowolona. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
freeride21 28.03.2007 08:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2007 mam pytaniejakim drzewem paliliście w wędzarce ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoShi 28.03.2007 08:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2007 mam pytanie jakim drzewem paliliście w wędzarce ? Suchą olchą z korą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 28.03.2007 09:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2007 Joshi, weszłam poczytać komentarze i nie poznałam Cię....szukałam strzelającego avatarku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoShi 28.03.2007 18:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2007 Joshi, weszłam poczytać komentarze i nie poznałam Cię....szukałam strzelającego avatarku Hehehe... Znudził mi się... Wolę radosnego dęba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mohag 28.03.2007 18:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2007 Joshi, weszłam poczytać komentarze i nie poznałam Cię....szukałam strzelającego avatarku Hehehe... Znudził mi się... Wolę radosnego dęba no to juz naprawde wiosna przyszla Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 06.04.2007 16:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2007 Spelnienia wielkanocnej pisanki i mokrego poniedzialku.... .......zyczy Frosia i Frosch http://bilderkiste.de/phpcliparts/media/kueken01e.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 06.04.2007 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2007 http://www.spdebno.ugnowytarg.pl/obrazy/wielkanoc.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dominikams 07.04.2007 08:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2007 Joshi, Wesołych Świąt!!!!! http://www.deepestfeelings.com/holidays/easter/kids/th_kid3.gif P.S. Specjalnie dla ciebie zrobiłam fotę stelaża pod wnęki - może ci się przyda (jest u mnie w dzienniku), mam jeszcze jakąś jakbyś chciała to daj znać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iga9 07.04.2007 15:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2007 Wesołych Świąt.Zdrowia, szczęścia humoru dobrego, a przy tym wszystkim stołu bogatego.Mokrego dyngusa, smacznego jajka. I niech, te święta będą jak bajka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iwozelka 07.04.2007 16:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2007 Dużo szczęścia i radości, wytrwałości i miłości z okazji Świąt Wielkiej Nocyżyczy Iwozelka z rodziną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martynka1 07.04.2007 18:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2007 Zdrowych, Pogodnych Świąt Wielkanocnych, pełnych wiary, nadziei i miłości. Radosnego, wiosennego nastroju, serdecznych spotkań w gronie rodziny i wśród przyjaciół oraz wesołego "Alleluja" życzy Martynka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gryfpc 08.04.2007 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2007 Wiadra zimnej wody w Dyngusa:-), wesołego jajka, pyszności, śmiechu i zabawy, zajączków łaskawych, kurczaków i bazi - życzy Ci ktoś, kto pamięta i w święta!!! Pozdrawiam!!! :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gryfpc 08.04.2007 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2007 :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoShi 10.04.2007 13:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2007 Dziękuję wszystkim za życzenia. Mam nadzieję, że mieliście święta równie udane jak ja. dominikams dzięki za informację. Zaraz lece zobaczyc, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tabaluga1 13.04.2007 12:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2007 JoShi Właśnie odwiedziłam Twój dziennik i muszę przyznac, że bardzo dużo w nim przydatnych informacji. Podoba mi się pomysł z linkami ważnych i ciekawych wątków, producentów itp (na pewno skorzystam, bo to duże ułatwienie)Bardzo ładny domek, mądrze zaplanowana przestrzeń. No i podpowiedz mi, proszę, jak zrobic te miniaturowe zdjęcia- dużo ładniej to wygląda w dzienniku i jest bardzo wygodne w przeglądaniu.pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoShi 13.04.2007 15:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2007 No i podpowiedz mi, proszę, jak zrobic te miniaturowe zdjęcia- dużo ładniej to wygląda w dzienniku i jest bardzo wygodne w przeglądaniu. pozdrawiam Dzięki za miłe słowa na temat dziennika Co do miniaturek. Ja to robię tak, że mam taki programik do robienia miniatur. Latwo się go obsługuje, po potrafi za jednym zamachem zrobić miniaturki (wybranego formatu) ze wszystkich wskazanych zdjęć, więc nie zajmuje to dużo czasu. Potem na serwer wrzucam po dwie wersje każdego zdjęcia. Miniaturkę i wersje dużą (o mnie długość dłuższego boku 600 pixeli). Potem w tekście w dzienniku zdjęcia wstawiam w taki sposób: [url=http://adres_miniaturki][img=http://adres_dużego_zdjęcia][/url] W ten sposób w dzienniku wyświetla się miniaturka, która jest jednocześnie linkiem do dużej wersji zdjęcia. Jak chcesz to podaj na priw adres e-mail. Podeślę Ci ten programik. Jest niewielki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tabaluga1 14.04.2007 12:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2007 Dzięki Joshi. Na priv wysyłam Ci mój adres mailowy, gdybyś mogła, podeślij mi proszę ten programik. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoShi 14.04.2007 12:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2007 Programik z krótką instrukcją poszybował już do Ciebie Miłej zabawy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ms. 16.04.2007 11:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2007 witam! Nareszcie się dowiedziałam na czym polega myk z miniaturkami. W tej chwili zmniejszam zdjęcia i tracę przy tym czytelność. Mam jeszcze pytanie o tekst pod miniaturkami. Najczęściej pokazuje się "Powiększ zdjęcie". Widziałam też, że w tym miejscu niektórzy umieszczają własne podpisy. Czy można wymienić "Powiększ zdjęcie" na dowolny podpis? Czy mogłabym też poprosić o program do miniaturek. Adres mailowy prześlę na priva. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts