Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Który projekt bardziej się wam podoba?  

31 użytkowników zagłosowało

1. 1. Który projekt bardziej się wam podoba?

• Murator C126 - Dom vis a vis
      21
    • Murator M12a - M
      10

Recommended Posts

• Odpowiedzi 180
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Zielonooka widzisz ze dopiero zaczyna tutaj bywac widzisz co ma pod nickiem (WITAJ, nim zapytasz, poszukaj odpowiedzi) moze znow za ostro pojechalas. Jak tam "na dołku" nadal bywasz :p

No coz... przyznam ci sie ze napisalam 1 odpowiedz i nawet ja wyslalam...

Po czym usiadlam przeczytałam i ...zmienilam na obecna :):):)

Ta jest ta łagodniejsza :)

A jest jaka jest wlasnie ze wzgledu na podpis pod nickiem "Zanim zapytasz poszukaj..." :)

A przy okazji - projekt niezły ,a zdjecia z dziennika forumowicza pokazuja tez ze i realizacja niebrzydka :):):)

polecam poszukanie w watku "dzienniki budowy" :)

sory GOGO ale jak to zrobić bo jestem zielona i nawet nie umiem pisać ale jeszcze trochę i się nauczę

Poszukaj inny format. Jak chcesz to mozesz walnac plagiat kliknij na mojego wlasciwosci obrazka i wejdz na ta strone tam jest duzo innych tylko nie wybieraj skaczacego drzewa bo joshi Cie zbanuje :wink: swoja droga Zielonooka wiesz co z nia sie dzieje cos slabo pisze

swoja droga Zielonooka wiesz co z nia sie dzieje cos slabo pisze

z JoShi?

Nie.

A ja wiem pozwole sobie powiedziec ze w traviana gra tylko dlaczego tak slabo postuje. Od razu lepiej sie czyta jak big avat poszedl w czort.

Zieloonoka ale wiesz zasmiecamy jej total watek. A co tam najwyzej sobie popisze z nami :wink:

• 4 weeks później...

My budujemy vis a vis....

Dla nas jest super, taki akurat. Spora kuchnia, duży garaż 2 stanowiskowy i możliwość powiekszenia pomieszczenia gospodarczego(tego za garażem) spowodowały ,że ten projekt najbardziej przypadł nam do gustu.

Dom bez piwnicy, więc uważam ,że 5m pomieszczenie gospodarcze to stanowczo za mało, dlatego z wielu ładnych projektów musielismy zrezygnować.

• 2 weeks później...
  • 2 weeks później...
  • 3 weeks później...

Witam

Bardzo się ciesze że znalazłam na forum kogoś, kto buduje dom Vis-a-vis. Jestem na etapie wybierania projektu, i moim faworytem jest ten projekt.

Wszystkich budujących ten dom proszę o opinie na jego temat, tzn. jaki jest koszt wybudowania stanu surowego zamkniętego. Czy podcienia widoczne w projekcie zasłaniają światło słoneczne ?

Darku49 czy dysponujesz zdjęciami, jeżeli tak, czy mógłbyś je umieścić na forum, lub przysłać na maila ? [email protected]

Z góry dziękuje