Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Który projekt bardziej się wam podoba?  

31 użytkowników zagłosowało

1. 1. Który projekt bardziej się wam podoba?

• Murator C126 - Dom vis a vis
      21
    • Murator M12a - M
      10

Recommended Posts

Witaj

Zapewne twój domek już powstał, więc pomęczę Cię trochę :D

Pytanie 1 strop – zrobiłeś jak w projekcie ąkermana czy terive (jeżeli terive to będę miał następne pytania)

Pytanie 2 – ogrzewanie – nie masz wrażenia, że w zapotrzebowaniu na energię dla poszczególnych pomieszczeń wkradł się błąd?

• 1 month później...
  • Odpowiedzi 180
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

My budujemy vis a vis....

Dla nas jest super, taki akurat. Spora kuchnia, duży garaż 2 stanowiskowy i możliwość powiekszenia pomieszczenia gospodarczego(tego za garażem) spowodowały ,że ten projekt najbardziej przypadł nam do gustu.

Dom bez piwnicy, więc uważam ,że 5m pomieszczenie gospodarcze to stanowczo za mało, dlatego z wielu ładnych projektów musielismy zrezygnować.

Tez zdecydowałam się na ten projekt. Podoba mi się, ma bardzo praktyczne wyjście z kuchni na taras, no i kuchnia, w której spokojnie zmieści się duży stół. Też jestem zdecydowana na powiększenie pomieszczeń gospodarczych za garażem, do wykorzystania jako dodatkowe miejsce na opał, sprzęt ogrodowy, rowery itp... wiadomo.

Grazia, może masz jakieś rady odnośnie ralizacji, chętnie porozmawiam. [email protected]

Pozdr.

• 3 months później...

Tak zrobilem "Szukaj".

Znalazlem tylko 1 dziennik ktory byl prowadzony ale budowa jest z "plyty" a nie tradycyjnie. Sa tez ze 2 ktore zostaly otwarte i

skonczyly zywot na 1 poscie...

Prosze o pomoc...

Dajcie linki do dziennikow budowy z c126/ 126a vis-a-vis.

Ja nie moge znalezc, nikt takiego domu nie buduje ;)????

Wybralem lune z archi i c126 visavis z muratora... Chcialbym troche poczytac o tym drugim. O lunie jest sporo ;)

Dzieki...