Arek99 08.04.2003 06:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2003 spotykam rózne sposoby położenia foli dachowej - paroprzepuszczalnej: pierwszy z "nakryciem" kalenicy folią, drugi z kilkucentymetrową szczeliną wentylacyjną z odsłoniętą kalenicą. Który z nich lepszy/skuteczniejszy pod dachówkę?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Snowdwarf 08.04.2003 06:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2003 w najnowszym muratorze jest wytłumaczenie - artykuł "jak układać folie dachową":wink: wysokoparoprzepuszczalną golię można ułożyc z zakładem w kalenicy- można też zakonćzyć układanie przed sama kalenica - ten sposób jes t rozpowszechniony gdyz jeszcze niedawno nie było tak dobrych folii wysokoparopszepuszczalnych i trzeba było zapenić odpowiednią wentylacje... snow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arek99 09.04.2003 05:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2003 no tyle to i ja wyczytałem w "Muratorze" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tczarek 09.04.2003 06:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2003 U mnie jest wyskoprzepuszczalna folia którą ułożono z zakładem w kalenicy. Jest ok. Chyba po to kupuje się droższe folie aby można było je układać w taki sposób.Pozdrawiam, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Snowdwarf 10.04.2003 08:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2003 arek jak wiesz to po co pytasz poza tym pytanie " który sposób jest lepszy" chyba jest bez sensu... skoro obie metody są poprawne... snow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts