DaroMan.. 22.09.2006 04:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2006 mam tasme grubosci 5mm wiec tam gdzie podlogowka daje ja podwojnie ale jak ja przymocowac do sciany..????..ma szerokosc 100mm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krzysztofh 22.09.2006 04:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2006 Nie mocuj. Jak przyjdą robić wylewkę sami ją sobie ułożą. Jeżeli będzie wylewka z miksokreta, nie stanowi to w ogóle problemu, natomiast jeżeli wylewana np. z robinego betonu na budowie to proponuję przymocować, może taśma dwustronnie klejąca lub klej z pistoletu (nie sprawdzałem czy będzie trzymać, więc trzeba by wypróbować). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bredka 24.09.2006 22:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2006 dociśniesz zaprawą, jest ok... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bigsister 24.09.2006 22:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2006 Ręcznym takerem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts