Maggi 22.09.2006 06:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2006 Witam Czekam na jakieś komentarze i sugestie apropos mojego domku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewabart 27.09.2006 12:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2006 Witam, miło mi pierwszej napisać komentarz, jestem ciekawa wszystkich szczegółów, gdyż korona to jeden z moich faworytów, oprócz libry i m08 z muratora. Zapowiada się bardzo ładny domek, już ci zazdroszczę. Jestem ciekawa czy to naprawdę takie drogie domy ta korona i libra. No nic będę śledzić twoje poczynania. Pozdrawiam i życzę sprzyjajacych wiatrów. Ewa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maggi 27.09.2006 16:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2006 jezeli chodzi o kosztownosc to napewno w przypadku Korony drogi jest dach. Bardzo drogi..... w sumie to dachowka nas wyniosla 35 000 ale wzielismy najlepsza Kreatona, robocizna dekarza kolejne 30 tys + material na więżbe 14 tys. Nie pamietam juz tych innych "dodatków". No i jest duzo, duzych okien. Razem z roletami wnioslo to nas 18 tys. Ale okna zawsze mozna zmniejszyc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
roszponka 15.10.2006 10:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2006 Witaj Maggi obejżałam i przecytałam Twój dziennik ,domek jest bardzo ładny. Z czego budujecie ? Czy to jest poroterm 44? Jaki tynk będzie na zewnątrz? Czekam na zdjęcia z oknami! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetmar 30.10.2006 16:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2006 Witaj Maggi !!! Noo to w końcu wylukałam, że dzienniczek założyłaś!!!! Bardzo ładnie domek się zapowiada! Jakieś nowinki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maggi 03.11.2006 10:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2006 witam Anetmar zaganiana jestem i caly czas nie mam czasu zeby zajrzec na jakiekolwiek forum. A w domku sporo sie zmienilo. W koncu zaczyna wygladac jakprawdziwy dom. Musze uaktualnic dziennik. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
molus 15.11.2006 10:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2006 Fajnie patrzeć na "swój" a nie swój dom. Jestem ciekawa jak będą wyglądały wnętrza. Czy zostawiacie tak nisko okno w salonie? My zrobiliśmy okno w jadalni, ale potem zamurowaliśmy je (wścipscy sąsiedzi ) Schody macie wylewane, my drewniane (mąż nie chciał słyszeć o innych). Ale na drewnianych widać kurz i niestety jest już kilka dziurek. Garderób u dzieci nie robiliśmy, pokoje wyszły wielgachne. Ten pokój nad garażem jest naprawdę spory. My obliżaliśmy podłogę. Naprawdę dużo rzeczy tam wejdzie. Hol u góry też duży, warto juz teraz pomyśleć o dodatkowej wnęce koło wc. Będę śledzić Wasze poczynania i życzę wytrwałości i cierpliwość, ale wart. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maggi 15.11.2006 13:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2006 molus okna zostawilismy tak jak w projekcie, oboje lubimy przeszkolne wnetrza, garderobe uwazam za najlepszy wynalazek i dlatego nie rezygnowalismy znich. Pokoje i tak sa duze biorac pod uwage ze nie trzeba juz wstawiac szafy. Hol jest faktycznie duzy. Zamiast wc na gorze zrobilismy wneke pod szafe a i tak zostalosporo miejsca. Co do schodow to wasze bardzo mi sie podobaja, a my zrezygnowalismy z drewniach ze wzgledu na cene. A tak to na stopniach tylko polozymy deski i tez bedzie pieknie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Natalia Stanko 09.05.2007 16:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2007 Witaj, Maggi! Sliczny masz domek, ale ja z pytaniem - gdzie kupowałaś komin systemowy- takowy wypatrzyłam u ciebie i jakie płytki masz na nim... Natalia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maggi 10.05.2007 06:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2007 Komin był kupowany w hurtowni GAJA na Opolskiej. A płytki kupował dekarz i nie wiem skąd je brał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Natalia Stanko 10.05.2007 07:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2007 Chodziło mi - czy to Schiedl, czy Kom-Went Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maggi 11.05.2007 15:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2007 Schiedl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
samigom 19.07.2007 10:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2007 Witaj! Jestem fanką Korony II, uwielbiam ten dom, jest piekny, przestronny, z zakamarkami, jak lubię.... To jest niewątpliwie mój no1! I choc sama buduje coś znacznie mniejszego, to chętnie podglądam relacje z budowania Korony. Wasz dom nabiera już kształtów ostatecznych, widzę. Jesli można, to prosze o wiecej fotek! Pozdr. samigom. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts